Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
prom2010

Δημοσίευση από prom2010 »

Mia ερωτηση έχω. Τώρα με τις αλλαγές που λένε υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο τρόπος επιλογής των αξιωματικών; Θα έιναι δηλαδή απόφοιτοι ΑΕι όπως ισχυε πριν;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από greko_27 »

prom2010 έγραψε:Mia ερωτηση έχω. Τώρα με τις αλλαγές που λένε υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο τρόπος επιλογής των αξιωματικών; Θα έιναι δηλαδή απόφοιτοι ΑΕι όπως ισχυε πριν;
Οχι δεν προκειτε να αλλαξει τιποτε οσον αφορα στην επιλογη των υποψηφιων αξιωματικων ΛΣ... Και δεν ειναι μονο αποφοιτοι απο ΑΕΙ αλλα συμμετεχουν και αποφοιτοι απο ΑΕΝ

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Μαρκος έγραψε:Κατι ακουγεται για προκυριξη πριν τα χριστουγεννα... Εχει ακουσει καποιος αλλος εκτος απο μενα κατι;

ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Στάθης

Δημοσίευση από Στάθης »

Γεια σας παιδιά και από εμένα, θα ήθελα να σας κανώ μια ερώτηση : Εχο βγάλει το Εννιαίο Λύκειο, μπορώ να γίνω
Αξιωματικός στο Λιμενικό Σώμα η Μονο Υπ'αξιωματικος και Λιμενοφίλακας ... Και αν δν μπορώ να γινώ αμέσως τοτε θα έχω το δικαίωμα να γίνω π. Χ απο Υπ'αξιωματικος ----->Αξιωματικός σε μερικά χρόνια;
fotofinish
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από fotofinish »

Τι επάγγελμα κάνεις;''Αξιωματικός στο Λ. Σ''... Τι ωραία ακούγεται.Εικόνα... Εάν σε ενδιαφέρει πραγματικά μάθε ορθογραφία πρώτα, ψάξου λίγο περισσότερο στο διαδίκτυο Για το τι προϋποθέσεις χρειάζονται για να μπεις στο σώμα, κοίτα παλιότερες προκυρήξεις, κοίτα τις προηγούμενες σελίδες εδώ και μετά Το ξανασυζητάμε το θέμα. Μη περιμένεις να σε πάρει από το χεράκι κάποιος...
Φιλικά Κώστας.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

fotofinish έγραψε:Τι επάγγελμα κάνεις;''Αξιωματικός στο Λ. Σ''... Τι ωραία ακούγεται.Εικόνα... Εάν σε ενδιαφέρει πραγματικά μάθε ορθογραφία πρώτα, ψάξου λίγο περισσότερο στο διαδίκτυο Για το τι προϋποθέσεις χρειάζονται για να μπεις στο σώμα, κοίτα παλιότερες προκυρήξεις, κοίτα τις προηγούμενες σελίδες εδώ και μετά Το ξανασυζητάμε το θέμα. Μη περιμένεις να σε πάρει από το χεράκι κάποιος...
Φιλικά Κώστας.

Μια ερωτηση εκανε το παληκαριΕικόνα... Νομιζω οτι εισαι λιγο επιθετικοςΕικόναΕικόναΕικόνα... Τεσπα οσο για την ορθογραφια δεν εχει καμια σχεση για το εαν κανει για το ΛΣ ή οχι... Ξερεις ποσες ανορθογραφες εκθεσεις πηραν 17αρια και 19αρια στις προυγουμενες προκυρηξεις; ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Στάθης έγραψε:Γεια σας παιδιά και από εμένα, θα ήθελα να σας κανώ μια ερώτηση : Εχο βγάλει το Εννιαίο Λύκειο, μπορώ να γίνω
Αξιωματικός στο Λιμενικό Σώμα η Μονο Υπ'αξιωματικος και Λιμενοφίλακας ... Και αν δν μπορώ να γινώ αμέσως τοτε θα έχω το δικαίωμα να γίνω π. Χ απο Υπ'αξιωματικος ----->Αξιωματικός σε μερικά χρόνια;

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΛΣ: Προυποθεσεις: Γινονται μονο οι αποφοιτοι απο ΑΕΙ + Πτυχιο τουλαχιστον μιας ξενης γλωσσας + ΕCDL και οι αποφοιτοι απο ΑΕΝ με 6μηνη θαλλασια υπηρεσια ως αξιωματικοι σε πλοια + Πτυχιο τουλαχιστον μιας ξενης γλωσσας + ΕCDL.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ και πρεπει να εισαι μεχρι 27 ετων.
Στάθη εχεις δικαιωμα να γινεις μονο λιμενοφυλακας και υπαξιωματικος. Για αξιωματικος απο λιμενοφυλακας ή υπαξιωματικος μπορεις να γινεις αλλα λογω των αλλαγων που προκειτε να γινουν στο σωμα οτι και να πω ισως να μην ισχυει στο μελλον. Ηδη υποβαλλονται μεσω email οι ιδεες για τις αλλαγες στο Σωμα στο site του ΥΠΡΟΠΟ.

...
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από basilis.lok »

Πρεπει να εχεις ξενη γλωσσα για λιμενικο; Και ενιαιο λυκειο?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

basilis.lok έγραψε:Πρεπει να εχεις ξενη γλωσσα για λιμενικο; Και ενιαιο λυκειο;

Για λιμενοφυλακας ή υπαξ τουλαχιστον απολυτηριο λυκειο με βαθμο10. Δινεται γραπτες εξετασεις στα εξης μαθηματα εκθεση, αγγλικα, ιστορια, δικαιο και γεωγραφια και περνατε υγειονομικες και αθλητικες δοκιμασιες.Εαν ομως η προκυρηξη γινει με μορια δεν ισχυουν τα παραπανω και αλλαζει εντελως η διαδικασια επιλογης των υποψηφιων. Δηλαδη οτι πτυχιο ξενης γλωσσας εχεις ειναι υπερ σου... Πρεπει να εχεις εκπληρωσει τις στρατιωτικες σου υποχρωσεις και να εισαι 20 μεχρι 29 ετων και μεχρι 32 για υπαξ εφ'οσον εχεις πτυχιο απο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΑΕΝ
...
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

greko_27 έγραψε:

Για λιμενοφυλακας ή υπαξ τουλαχιστον απολυτηριο λυκειο με βαθμο10. Δινεται γραπτες εξετασεις στα εξης μαθηματα εκθεση, αγγλικα, ιστορια, δικαιο και γεωγραφια και περνατε υγειονομικες και αθλητικες δοκιμασιες.Εαν ομως η προκυρηξη γινει με μορια δεν ισχυουν τα παραπανω και αλλαζει εντελως η διαδικασια επιλογης των υποψηφιων. Δηλαδη οτι πτυχιο ξενης γλωσσας εχεις ειναι υπερ σου... Πρεπει να εχεις εκπληρωσει τις στρατιωτικες σου υποχρωσεις και να εισαι 20 μεχρι 29 ετων και μεχρι 32 για υπαξ εφ'οσον εχεις πτυχιο απο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΑΕΝ
...
ναι ωραια ολα αυτα αλλα εγω ειμαι απο τ, ε, ε Β κθκλου! Εχω δικαιωμα; Αν γινει με μορια!
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 41
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Στάθης έγραψε:Γεια σας παιδιά και από εμένα, θα ήθελα να σας κανώ μια ερώτηση : Εχο βγάλει το Εννιαίο Λύκειο, μπορώ να γίνω
Αποφοιτος Λυκειου που μπαινει στην ΔΥΛΣ, γινεται Σημαιοφορος στα 16χρονια ευδοκιμης υπηρεσιας
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Λετε να βγαλουν για λιμενικους φετος?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Greek_Army »

basilis.lok έγραψε:Λετε να βγαλουν για λιμενικους φετος;

χλωμό
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

basilis.lok έγραψε:
greko_27 έγραψε:

Για λιμενοφυλακας ή υπαξ τουλαχιστον απολυτηριο λυκειο με βαθμο 10. Δινεται γραπτες εξετασεις στα εξης μαθηματα εκθεση, αγγλικα, ιστορια, δικαιο και γεωγραφια και περνατε υγειονομικες και αθλητικες δοκιμασιες.Εαν ομως η προκυρηξη γινει με μορια δεν ισχυουν τα παραπανω και αλλαζει εντελως η διαδικασια επιλογης των υποψηφιων. Δηλαδη οτι πτυχιο ξενης γλωσσας εχεις ειναι υπερ σου... Πρεπει να εχεις εκπληρωσει τις στρατιωτικες σου υποχρωσεις και να εισαι 20 μεχρι 29 ετων και μεχρι 32 για υπαξ εφ'οσον εχεις πτυχιο απο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΑΕΝ
...
ναι ωραια ολα αυτα αλλα εγω ειμαι απο τ, ε, ε Β κθκλου! Εχω δικαιωμα; Αν γινει με μορια!

Στην παρουσα φαση εχεις δικαιωμα να δωσεις για λιμενοφ και υπαξ... Τωρα εαν γινει με μορια παλι θα εχεις το δικαιωμα εφ 'οσον βεβαια το απολυτηριο σου πιανει την βαση που οριζει η προκυρηξη η οποια δεν θα ειναι 10 οπως στις γραπτες εξετασεις αλλα πολυ παραπανω. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομη... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

basilis.lok έγραψε:λετε να βγαλουν για λιμενικους φετος;

με τιποτα... και μαλλον ετσι πως πανε τα πραγματα με αυτους τους γοργους ρυθμουσΕικόναουτε το 2011 βλεπω να βγαινει...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες