Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)
Mia ερωτηση έχω. Τώρα με τις αλλαγές που λένε υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο τρόπος επιλογής των αξιωματικών; Θα έιναι δηλαδή απόφοιτοι ΑΕι όπως ισχυε πριν;
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 97
Οχι δεν προκειτε να αλλαξει τιποτε οσον αφορα στην επιλογη των υποψηφιων αξιωματικων ΛΣ... Και δεν ειναι μονο αποφοιτοι απο ΑΕΙ αλλα συμμετεχουν και αποφοιτοι απο ΑΕΝprom2010 έγραψε:Mia ερωτηση έχω. Τώρα με τις αλλαγές που λένε υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο τρόπος επιλογής των αξιωματικών; Θα έιναι δηλαδή απόφοιτοι ΑΕι όπως ισχυε πριν;
- greko_27
- Υποστράτηγος
Μαρκος έγραψε:Κατι ακουγεται για προκυριξη πριν τα χριστουγεννα... Εχει ακουσει καποιος αλλος εκτος απο μενα κατι;
ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Γεια σας παιδιά και από εμένα, θα ήθελα να σας κανώ μια ερώτηση : Εχο βγάλει το Εννιαίο Λύκειο, μπορώ να γίνω
Αξιωματικός στο Λιμενικό Σώμα η Μονο Υπ'αξιωματικος και Λιμενοφίλακας ... Και αν δν μπορώ να γινώ αμέσως τοτε θα έχω το δικαίωμα να γίνω π. Χ απο Υπ'αξιωματικος ----->Αξιωματικός σε μερικά χρόνια;
Αξιωματικός στο Λιμενικό Σώμα η Μονο Υπ'αξιωματικος και Λιμενοφίλακας ... Και αν δν μπορώ να γινώ αμέσως τοτε θα έχω το δικαίωμα να γίνω π. Χ απο Υπ'αξιωματικος ----->Αξιωματικός σε μερικά χρόνια;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Τι επάγγελμα κάνεις;''Αξιωματικός στο Λ. Σ''... Τι ωραία ακούγεται.
... Εάν σε ενδιαφέρει πραγματικά μάθε ορθογραφία πρώτα, ψάξου λίγο περισσότερο στο διαδίκτυο Για το τι προϋποθέσεις χρειάζονται για να μπεις στο σώμα, κοίτα παλιότερες προκυρήξεις, κοίτα τις προηγούμενες σελίδες εδώ και μετά Το ξανασυζητάμε το θέμα. Μη περιμένεις να σε πάρει από το χεράκι κάποιος...
Φιλικά Κώστας.

Φιλικά Κώστας.
- greko_27
- Υποστράτηγος
fotofinish έγραψε:Τι επάγγελμα κάνεις;''Αξιωματικός στο Λ. Σ''... Τι ωραία ακούγεται.... Εάν σε ενδιαφέρει πραγματικά μάθε ορθογραφία πρώτα, ψάξου λίγο περισσότερο στο διαδίκτυο Για το τι προϋποθέσεις χρειάζονται για να μπεις στο σώμα, κοίτα παλιότερες προκυρήξεις, κοίτα τις προηγούμενες σελίδες εδώ και μετά Το ξανασυζητάμε το θέμα. Μη περιμένεις να σε πάρει από το χεράκι κάποιος...
Φιλικά Κώστας.
Μια ερωτηση εκανε το παληκαρι

- greko_27
- Υποστράτηγος
Στάθης έγραψε:Γεια σας παιδιά και από εμένα, θα ήθελα να σας κανώ μια ερώτηση : Εχο βγάλει το Εννιαίο Λύκειο, μπορώ να γίνω
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΛΣ: Προυποθεσεις: Γινονται μονο οι αποφοιτοι απο ΑΕΙ + Πτυχιο τουλαχιστον μιας ξενης γλωσσας + ΕCDL και οι αποφοιτοι απο ΑΕΝ με 6μηνη θαλλασια υπηρεσια ως αξιωματικοι σε πλοια + Πτυχιο τουλαχιστον μιας ξενης γλωσσας + ΕCDL.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ και πρεπει να εισαι μεχρι 27 ετων.
Στάθη εχεις δικαιωμα να γινεις μονο λιμενοφυλακας και υπαξιωματικος. Για αξιωματικος απο λιμενοφυλακας ή υπαξιωματικος μπορεις να γινεις αλλα λογω των αλλαγων που προκειτε να γινουν στο σωμα οτι και να πω ισως να μην ισχυει στο μελλον. Ηδη υποβαλλονται μεσω email οι ιδεες για τις αλλαγες στο Σωμα στο site του ΥΠΡΟΠΟ.
...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Πρεπει να εχεις ξενη γλωσσα για λιμενικο; Και ενιαιο λυκειο?
- greko_27
- Υποστράτηγος
basilis.lok έγραψε:Πρεπει να εχεις ξενη γλωσσα για λιμενικο; Και ενιαιο λυκειο;
Για λιμενοφυλακας ή υπαξ τουλαχιστον απολυτηριο λυκειο με βαθμο10. Δινεται γραπτες εξετασεις στα εξης μαθηματα εκθεση, αγγλικα, ιστορια, δικαιο και γεωγραφια και περνατε υγειονομικες και αθλητικες δοκιμασιες.Εαν ομως η προκυρηξη γινει με μορια δεν ισχυουν τα παραπανω και αλλαζει εντελως η διαδικασια επιλογης των υποψηφιων. Δηλαδη οτι πτυχιο ξενης γλωσσας εχεις ειναι υπερ σου... Πρεπει να εχεις εκπληρωσει τις στρατιωτικες σου υποχρωσεις και να εισαι 20 μεχρι 29 ετων και μεχρι 32 για υπαξ εφ'οσον εχεις πτυχιο απο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΑΕΝ
...
-
- Ανθυπασπιστής
ναι ωραια ολα αυτα αλλα εγω ειμαι απο τ, ε, ε Β κθκλου! Εχω δικαιωμα; Αν γινει με μορια!greko_27 έγραψε:basilis.lok έγραψε:Πρεπει να εχεις ξενη γλωσσα για λιμενικο; Και ενιαιο λυκειο;
Για λιμενοφυλακας ή υπαξ τουλαχιστον απολυτηριο λυκειο με βαθμο10. Δινεται γραπτες εξετασεις στα εξης μαθηματα εκθεση, αγγλικα, ιστορια, δικαιο και γεωγραφια και περνατε υγειονομικες και αθλητικες δοκιμασιες.Εαν ομως η προκυρηξη γινει με μορια δεν ισχυουν τα παραπανω και αλλαζει εντελως η διαδικασια επιλογης των υποψηφιων. Δηλαδη οτι πτυχιο ξενης γλωσσας εχεις ειναι υπερ σου... Πρεπει να εχεις εκπληρωσει τις στρατιωτικες σου υποχρωσεις και να εισαι 20 μεχρι 29 ετων και μεχρι 32 για υπαξ εφ'οσον εχεις πτυχιο απο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΑΕΝ
...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 41
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Αποφοιτος Λυκειου που μπαινει στην ΔΥΛΣ, γινεται Σημαιοφορος στα 16χρονια ευδοκιμης υπηρεσιαςΣτάθης έγραψε:Γεια σας παιδιά και από εμένα, θα ήθελα να σας κανώ μια ερώτηση : Εχο βγάλει το Εννιαίο Λύκειο, μπορώ να γίνω
-
- Ανθυπασπιστής
Λετε να βγαλουν για λιμενικους φετος?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 42
basilis.lok έγραψε:Λετε να βγαλουν για λιμενικους φετος;
χλωμό
- greko_27
- Υποστράτηγος
basilis.lok έγραψε:ναι ωραια ολα αυτα αλλα εγω ειμαι απο τ, ε, ε Β κθκλου! Εχω δικαιωμα; Αν γινει με μορια!greko_27 έγραψε:basilis.lok έγραψε:Πρεπει να εχεις ξενη γλωσσα για λιμενικο; Και ενιαιο λυκειο;
Για λιμενοφυλακας ή υπαξ τουλαχιστον απολυτηριο λυκειο με βαθμο 10. Δινεται γραπτες εξετασεις στα εξης μαθηματα εκθεση, αγγλικα, ιστορια, δικαιο και γεωγραφια και περνατε υγειονομικες και αθλητικες δοκιμασιες.Εαν ομως η προκυρηξη γινει με μορια δεν ισχυουν τα παραπανω και αλλαζει εντελως η διαδικασια επιλογης των υποψηφιων. Δηλαδη οτι πτυχιο ξενης γλωσσας εχεις ειναι υπερ σου... Πρεπει να εχεις εκπληρωσει τις στρατιωτικες σου υποχρωσεις και να εισαι 20 μεχρι 29 ετων και μεχρι 32 για υπαξ εφ'οσον εχεις πτυχιο απο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΑΕΝ
...
Στην παρουσα φαση εχεις δικαιωμα να δωσεις για λιμενοφ και υπαξ... Τωρα εαν γινει με μορια παλι θα εχεις το δικαιωμα εφ 'οσον βεβαια το απολυτηριο σου πιανει την βαση που οριζει η προκυρηξη η οποια δεν θα ειναι 10 οπως στις γραπτες εξετασεις αλλα πολυ παραπανω. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομη...

- greko_27
- Υποστράτηγος
basilis.lok έγραψε:λετε να βγαλουν για λιμενικους φετος;
με τιποτα... και μαλλον ετσι πως πανε τα πραγματα με αυτους τους γοργους ρυθμουσ

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης