Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
Αν εχει κανενας κατι νεοτερο ας το πει κ σε εμας που περιμενουμε, για να ξερουμε τι μας γινετε! Ευχαριστω!
Μηπως εδω πρεπει να αλλαχτει ο τιτλος; Να γινει (2009) ; Και οχι (2010) ;
Δε νομίζω, απλά σε λίγους μήνες (στα μέσα Δεκεμβρίου ή νωρίτερα) θα κλείσει το θέμα και θα ανοίξει νέο με 2011.Rafale έγραψε:Μηπως εδω πρεπει να αλλαχτει ο τιτλος; Να γινει (2009) ; Και οχι (2010) ;
νομιζω οτι ετσι μπερδευονται νομιζωντας οτι εχει βγει προκηρυξη μεσα στο 2010. Ενω εχει βγει το 2009. Εισαι σιγουρος οτι θα βγει το 2011;yandr έγραψε:Δε νομίζω, απλά σε λίγους μήνες (στα μέσα Δεκεμβρίου ή νωρίτερα) θα κλείσει το θέμα και θα ανοίξει νέο με 2011.Rafale έγραψε:Μηπως εδω πρεπει να αλλαχτει ο τιτλος; Να γινει (2009) ; Και οχι (2010) ;

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
καλά σίγουρος κανείς δεν είναι αλλά ελπίζουμεRafale έγραψε:νομιζω οτι ετσι μπερδευονται νομιζωντας οτι εχει βγει προκηρυξη μεσα στο 2010. Ενω εχει βγει το 2009. Εισαι σιγουρος οτι θα βγει το 2011;yandr έγραψε:Δε νομίζω, απλά σε λίγους μήνες (στα μέσα Δεκεμβρίου ή νωρίτερα) θα κλείσει το θέμα και θα ανοίξει νέο με 2011.Rafale έγραψε:Μηπως εδω πρεπει να αλλαχτει ο τιτλος; Να γινει (2009) ; Και οχι (2010) ;
Πηρε κανεις το εθνος να μας πει τι λεει; Που γραφει ποτε τηα παρουν οπλιτες στο στρατο σαν θεμα?
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Καλημερα παιδια. Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει... Οι εφεδροι οπλιτες θα αφορουν μονο αντρες η και γυναικες; Και ποτε θα ξεκινησουν αν ξερετε; ...
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 72
fereniki-rodo έγραψε:Καλημερα παιδια. Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει... Οι εφεδροι οπλιτες θα αφορουν μονο αντρες η και γυναικες; Και ποτε θα ξεκινησουν αν ξερετε; ...
Αναφερεται πως με το θεσμο αυτο, αποκλειονται οι γυναικες (γιατι απλα δεν εχουμε παει στρατο) οσον αφορα το ποτε θα ξεκινησουν οι προκηρυξεις, αγνωστο... Εμεις ας ελπισουμε οτι θα βγει για εποπ.
μην ξεχνας οτι πρωτες σειρες εποπ ηταν μονο ανδρες, γιατι αποκλειονταν οι γυναικες
- evi85
- Ταγματάρχης
ΣΙΑ έγραψε:Πηρε κανεις το εθνος να μας πει τι λεει; Που γραφει ποτε τηα παρουν οπλιτες στο στρατο σαν θεμα;
την εχω παρει εγω την εφημεριδα. Τι θες να μαθεις ακριβως; Αν και γνωμη μου, και γνωμη αρκετων ειναι να περιμενουμε επισημες ανακοινωσεις, σχετικα με την καταργηση των εποπ.
Το θέμα του 2010 θα τελειώσει με προσωπικό μου μήνυμα ότι ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ.Rafale έγραψε:νομιζω οτι ετσι μπερδευονται νομιζωντας οτι εχει βγει προκηρυξη μεσα στο 2010. Ενω εχει βγει το 2009. Εισαι σιγουρος οτι θα βγει το 2011;yandr έγραψε:Δε νομίζω, απλά σε λίγους μήνες (στα μέσα Δεκεμβρίου ή νωρίτερα) θα κλείσει το θέμα και θα ανοίξει νέο με 2011.Rafale έγραψε:Μηπως εδω πρεπει να αλλαχτει ο τιτλος; Να γινει (2009) ; Και οχι (2010) ;
Το 2011 θα το συζητήσουμε και στις 32 Δεκεμβρίου θα τελειώσει το νέο θέμα με Προσωπικό μου μήνυμα ότι ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ.
- evi85
- Ταγματάρχης
evi85 έγραψε:ΣΙΑ έγραψε:Πηρε κανεις το εθνος να μας πει τι λεει; Που γραφει ποτε τηα παρουν οπλιτες στο στρατο σαν θεμα;
την εχω παρει εγω την εφημεριδα. Τι θες να μαθεις ακριβως; Αν και γνωμη μου, και γνωμη αρκετων ειναι να περιμενουμε επισημες ανακοινωσεις, σχετικα με την καταργηση των εποπ.
Μαλλον λες τη σημερινη εφημεριδα... Τοτε το μονο που λεει ειναι απο το 2011 ξεκιναμε οι προσληψεις οπλιτων... Δεν την εχω παρει απλα ειδα το εξωφυλλο του ένθετος εργασια. Αν καποιος ξερει παραπανω ας ενημερωσει.
- evi85
- Ταγματάρχης
Υπαρχει και αλλη λυση, περιμενε λιγο και μπες στη σελιδα του γες, στον ημερησιο τυπο, αυτο θα κανω και γω.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Προσληψεις εφοπ θα ξεκινησουν απο αρχες του 2011. Αυτο δεν σημαινει οτι θα καταργηθουν οι εποπ απλα θα περνουν λιγοτερους εποπ και σε ειδικοτητες που υπαρχουν ελλειψεις... Υπομονη φεβρουαριο εκτος απροοπτου θα βγει προκυρηξη εποπ
- evi85
- Ταγματάρχης
yandr έγραψε:Το θέμα του 2010 θα τελειώσει με προσωπικό μου μήνυμα ότι ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ.Rafale έγραψε:νομιζω οτι ετσι μπερδευονται νομιζωντας οτι εχει βγει προκηρυξη μεσα στο 2010. Ενω εχει βγει το 2009. Εισαι σιγουρος οτι θα βγει το 2011;yandr έγραψε:Δε νομίζω, απλά σε λίγους μήνες (στα μέσα Δεκεμβρίου ή νωρίτερα) θα κλείσει το θέμα και θα ανοίξει νέο με 2011.Rafale έγραψε:Μηπως εδω πρεπει να αλλαχτει ο τιτλος; Να γινει (2009) ; Και οχι (2010) ;
Το 2011 θα το συζητήσουμε και στις 32 Δεκεμβρίου θα τελειώσει το νέο θέμα με Προσωπικό μου μήνυμα ότι ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ.
Στις 32 Δεκεμβριου; Λες να να βγει το 2011; Γιατι 32-12 δεν υπαρχει για να γραψεις ΔΕ ΒΓΗΚΕ.

- evi85
- Ταγματάρχης
ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Προσληψεις εφοπ θα ξεκινησουν απο αρχες του 2011. Αυτο δεν σημαινει οτι θα καταργηθουν οι εποπ απλα θα περνουν λιγοτερους εποπ και σε ειδικοτητες που υπαρχουν ελλειψεις... Υπομονη φεβρουαριο εκτος απροοπτου θα βγει προκυρηξη εποπ
Μακαρι φιλε μου, απλα την προηγουμενη βδομαδα το εθνος ανεφερε τους τομεις που θα προκηρυξουν για εποπ και ειναι τεχνικες κυριως ειδικοτητες... Λες να βγαλει μονο τετοιες; Διοικητικες μπα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες