Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nandy24
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από nandy24 »

lazits έγραψε:Να σας πω την αληθεια ουτε και εγω το πολυπιστευω οτι σταματησε ο θεσμος μεχρι να το ακουσω επισημα... Και 600 να μου εδιναν εγω θα πηγενα απλα να ημουν στον τοπο μου γιατι με 600 δεν τα βγαζεις περα μακυα απο τον τοπο σου κακα τα ψεματα...
το να είσαι στο τόπο σου ολίγον δύσκολο αρκεί να το έχεις το βύσμα έκτως και άμα είναι είδη παραμεθώριο όποτε είναι πιο εύκολα τα πράγματα... Αλλά και τα 600 καλά θα ήταν εν σύγκριση με τα 570 του βασίκου που τα έκαναν τώρα, τουλάχιστον θα έχεις και μια ασφάλεια και ταμείο (εστω και αν είναι ΙΚΑ) ...30 ευρώ είναι 30 ευρώ αλλά όλο και κάτι παραπάνω από ασκήσεις και επιδόματα θα πάρεις...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 151

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ναντη γιατι δεν λες οτι αλλοι παιρνουν 300 κατι ευρω και ειναι και ανασφαλειστοι?
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παντως αυτο με τα 570ε μπραβο σου που το ανεφερες!
nandy24
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από nandy24 »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Ναντη γιατι δεν λες οτι αλλοι παιρνουν 300 κατι ευρω και ειναι και ανασφαλειστοι;
δίκιο έχεις γιατί με την ανεργεία που έχει και για τα 300 ευχαριστώ λένε...

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Rafale »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Γκρικ αρμυ ξερεις αν γουσταρω η οχι... Και ναι θα πηγαινα για 600ε... Για καποιους οι οποιοι εχουν μεγαλωσει με ιδανικα και αξειες καποια αλλα θεματα τα αφηνουν στην ακρη... Οσο για τους αλλους που συμβηβαζονται με τα υπολιπα σωματα, ολοι ξερουμε οτι αυτοι ειναι βολεψιματιες οπως και πολλοι αλλοι που τρωνε τις θεσεις σε ολα τα σωματα παιδιων που αγαπανε αυτο το θεμα... Λαζιτς συμφωνω μαζι σου καλη η ιδεα σου!
καλα ολα αυτα που λες περι αξιων και ιδανικων και καλα κανουν να εχουν μεγαλωσει ετσι. Οταν ομως παρεις τα 600 στο χερι αντε πες μου που θα τα πρωτοκολλησεις. Και αν σου μενουν και κατι για σενα να μου πεις. Δυστυχως η πραγματικοτητα της εποχης ειναι αλλη. Και ετσι οι αξιες και τα ιδανικα φευγουν απο το παραθυρο οταν η πεινα ερχεται απο την πορτα.

ΣΙΑ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ΣΙΑ »

Ελπιζω να ειναι μουφα στην εφημεριδα κ να βγουν εστω το 2011. η αληθεια ειναι οτι καποιοι τα φαγανε κ εμεις τωρα την πληρωνουμε. ελπιζω για ολους τα καλυτερα γιατι κανονικα θα επρεπε να εχουμε το μελλον μπροστα μας κ το εχουμε αφησει πισω μας.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Διαφωνω! Αντιθετος! Τωρα ειναι που πρεπει να υσχιροποιησουμε πιο πολυ τις αξιες και τα ιδανικα! Και αυτο γιατι φτασαμε ως εδω... Αν δεν ειχε γινει αυτη η καταστροφη τωρα θα ειχαμε μια υσχηρη ελλαδα και ο λαος της δεν θα ειχε φτασει σε αυτο το σημειο... Δλδ να ψαχνει για βολεματα ακομα και σε δουλειες που δεν αντιπροσωπευουν τα πιστευω του...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Απο την στιγμη που καποιον δεν τον ικανοποιουν ουτε τα 600ε, τα συνορα ειναι ανοιχτα να παει σε οποια χωρα αυτος επιθυμει... Κανεις δεν τον εμποδιζει...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Οι προδοτες και τα βολεματα μας εφτασαν εδω...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Rafale »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Απο την στιγμη που καποιον δεν τον ικανοποιουν ουτε τα 600ε, τα συνορα ειναι ανοιχτα να παει σε οποια χωρα αυτος επιθυμει... Κανεις δεν τον εμποδιζει...
αντι να Τους διωχνεις εκτος συνορων εγω λεω να κανεις κατι αλλο. Να μην τους ψηφιζεις. Μπορεις; Χορτασαμε πια απο ταχα δηθεν ιδεολογους και ανθρωπους με ταχα ιδανικα και αξιες που οπου και αν σταθουν βροντοφωναζουν με ντουντουκες το ποσο ιδεολογοι και ανθρωποι με ιδανικα ειναι. Ελληνες του ταχα, δηθεν και καλα να ουμε...

...
ΑΝΤΕ

Δημοσίευση από ΑΝΤΕ »

Βρε μας ή μας κοροιδεύετε όλοι εδώ μέσα ή είστε τόσο πιτσιρίκια μερικοι που δεν ξερετε τι σας γίνεται! Καταργούν τον θεσμό λέμε γιατι δεν έχουν λεφτά και σου πετάνε ένα ξεροκόμματο να φας (600 ευρώ) και άμα γουστάρεις. Μερικοί που λέτε οτι θα πηγαίνατε για 600 ευρώ απλά λέτε ψέμματα. Προσπαθείτε να το παίξετε ήρωωες και κομάντο. Αν όμως μπαίνατε δεν θα σας έφταναν όυτε για φάτε. Ένα δεύτερο με το οποίο θα γίνει και σάλος είναι ότι βγάζουν τις γυναίκες απέξω. Αυτό μ ας κάνει να γυρίσουμε 50 χρόνια πίσω, όταν η γυναίκα διεκδηκούσε τα δικαιώματά της. Εντελώς αντισυνταγματικό. Και αν όντως συμβεί αυτό, θα υπάρξει τέτοια κινητοποίηση μέσω δικαστηρίων από γυναίκες, που ο θεσμός ούτε γτρίμηνο δεν θα βγάλει. Εγω θεωρώ προδότη της πατρίδας μου, αυτόν που σκέφτηκε να πατήσει πάνω στην οικονομική κρίση για να δημιουργήσει μία ομάδα παιδιών προς εκμετάλλευση. Ούστ ρε.

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από evi85 »

Παιδια και μενα μου αρεσει ο στρατος αλλα και οι οικονομικες απολαβες μιας δουλειας ειναι ενα μεγαλο κινητρο για να κανεις τη δουλεια σου καλυτερα και με μαγαλυτερη αφοσιωση πως να το κανουμε... Γιατι αν πληρωνεσαι με ψιχουλα (τα 600ευρω που αναφερθηκαν) τοτε δυστυχως αλλαζουν πολλα στα πιστευω σου, ειμαι παθουσα (σε αλλο τομεα βεβαια). Αυτα ειναι γνωμη μου και δεν απαιτω απο κανεναν να συμφωνησει...
Εχουμε κανενα νεοτερο σχετικα με την καταργηση των εποπ; Αν οντως ειχε αποφασιστει δεν θα το λεγανε-γραφανε παντου;
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εγω δεν ψηφιζω κανεναν απο αυτους και εχω το κεφαλι μου υσηχο... Ετις κι αλλιος κανενας τους δεν με αντιπροσπευει απο αυτους που ειναι στην βουλη.
ANTE

Δημοσίευση από ANTE »

Αφήστε μας ρε στον πόνο μας, που βγαίνετε μερικοί ανεγκέφαλοι και πλασάρετε τον ευάτό σας σαν κομμάντο και οτι θα πηγαίνατε για 600 ευρώ, να βαράτε σκοπιά, να κάνετε δεν ξερω και εγω πόσες υπηρεσίες το μήνα και να είστε δούλοι αξιωματικών και κυβέρνησης. Αντί να επαναστατείτε το επικροτείτε κιόλας. Ξέρετε τι θέλουν να μας κάνουν; Να δημιουργήσουν ομάδες ανθρώπων που θα είναι προς εκμετάλλευση, πατώντας πάνω στην ανεργία και στην ανέχεια κάποιων ανθρώπων. Δούλος θέλουν όχι προσπωπικό. Το οτι φτάσανε το στρατό σε τέτοια επίπεδα, δεν σας απασχολεί καθόλου; Βάλανε μέσα άτομα απαίδευτα και αμόρφωτα σε αρκετές περιπτώσεις και τώρα ξαφνικά λένε θα τους αξιολογούμε κ θα κρατάμε τους καλύτερους; Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την κατάντια. Βλέπω οτι μερικοί μένουν ικανοποιημένοι και από τον μισθό και από το γεγονός οτι δεν παίρνουν γυναίκες. Για το πρώτο θα πω οτι οποίος πιστεύει οτι τον καλύπτει το ποσό μπορεί να πάει. Σκέπτομαι ομως οτι θα πούνε ναι κατι παιδάκια που τα ταίζει ακόμη ο μπαμπάς και δεν ξέρουν πως είναι να αμοίβεσαι, ούτε ποια είναι η πραγματική αξία του χρήματος. Για το δευτερο θέλω να πω ότι μας γυρίζουν σαν κοινωνία πίσω, όταν της γυναίκες τις είχαμε για το σπίτι και τα παιδιά. Η γυναίκα έχει κατοχυρώσει τα επαγγελματικά της δικαιώματα σε μεγάλα ευρωπαικά και μη δικαστήρια, γιαυτό το λόγο είναι και αντισυνταγματικό. Αν όλες αυτές οι γυναίκες προσφύγουν στα δικαστήρια, τότε ο θεσμός δεν θα κρατήσεις πάνω από 3 μήνες. Σκεφτείτε λογικά και μη επικροτείτε μία τέτοια κίνηση. Δεν είναι για το καλό μας, για το κακό μας είναι.(Ένας άνεργος επί ένα χρόνο, Επιστήμονας)

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από evi85 »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Εγω δεν ψηφιζω κανεναν απο αυτους και εχω το κεφαλι μου υσηχο... Ετις κι αλλιος κανενας τους δεν με αντιπροσπευει απο αυτους που ειναι στην βουλη.

Αυτο ειναι το καλυτερο. Αν κατι δεν σε εκφραζει καλυτερα ριξε ακυρο... Και εμενα και την οικογενεια μου κανεις δε μας βοηθησε σε οτι τους ζητησαμε. Ολο ναι ναι και τελικα μονο κοροιδια. Γι αυτο και χαρηκα οταν βγηκε η μοριοδοτουμενη συνεντευξη στην προκηρυξη γιατι μπαινανε ολα τα βυσματα...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες