Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
Αφου δεν καταργηθηκαν μια χαρα μασ βρισκω. ελπιζω να βγουν συντομα για να μασ φυγει το αγχοσ. απλα καθε χρονο κ πιο δυσκολα.
Δώστε προσοχή σε αυτό είναι Απόσπασμα από το άρθρο Το ΕΜΠΑΕ 2011-2015 θα ξεκινήσει το...2013!- Πως αφοπλίζουν την χώρα - Οι ευθύνες του Ε. Βενιζέλου του defencenet.gr Ίσως το πιο χαρακτηριστικό του που οδεύουμε το δίνει το τραγικό παράδοξο της Νέας Δομής Δυνάμεων. Ένιωσε την ανάγκη να υπερηφανευτεί στην Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος γιατί η Νέα Δομή θα έχει οροφή στον Στρατό Ξηράς 93.500 προσωπικό και γλίτωσε την οικονομία της χώρας από την οροφή επιπλέον 10.000 προσωπικού που θα επιτυγχανόταν με την πρόσληψη ισάριθμων ΕΠΟΠ, όπως προέβλεπε το σχέδιο του τότε Α/ΓΕΕΘΑ Δ. Γράψα το 2007.
Οποτε τέλος οι επαγγελματίες οπλίτες τουλάχιστον για τα επόμενα 3-4 χρονια!
Οποτε τέλος οι επαγγελματίες οπλίτες τουλάχιστον για τα επόμενα 3-4 χρονια!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 34
Αυτό με το μέγιστο αριθμό γενικά στον στρατό ξηράς δεν το κατανόησα για να πω την αλήθεια. Το άρθρο το βρήκα σε πολλά blogs αλλα πουθενά δεν είδα κάποιο comment. Ο μέγιστος αριθμός που λέγαμε σε πιο πίσω σελίδες μόνο των επ οπ πάει περίπατο δηλαδή;
Δυστυχώς αναμενόμενο.
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 72
Απογοητευτηκα πολυ οταν διαβασα αυτο το αρθρο, επειδη ομως δεν θελω να προδικαζω τπτ, ειμαι της αποψης οτι η ζωη ειναι τοσο απροβλεπτη. Συνεπως η υπομονη μας θα συνεχιστει.
ΥΓ προσωπικα πιστευω πως θα βγει προκήρυξη σε 2 χρονια... Ετσι απλα γυναικειο ενστικτο
ΥΓ προσωπικα πιστευω πως θα βγει προκήρυξη σε 2 χρονια... Ετσι απλα γυναικειο ενστικτο
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Και εγώ απογοητεύτικα... Είναι κρίμα
Ελεος ρε παιδια. Αν κ δεν μιστευω τιποτα! Ολα παιζονται.
-
δεν λέμε το αντίθετο... Απλώς για πολλούς από εμάς αμά βγουν οι προκυρήξεις το 2013... Δεν θα μας πέρνει το όριο ηλικίας μετάαα... Ελπίζαμε ότι ίσως να γινόταν τίποτα το 2011ΣΙΑ έγραψε:Ελεος ρε παιδια. Αν κ δεν μιστευω τιποτα! Ολα παιζονται.
- evi85
- Ταγματάρχης
nandy24 έγραψε:δεν λέμε το αντίθετο... Απλώς για πολλούς από εμάς αμά βγουν οι προκυρήξεις το 2013... Δεν θα μας πέρνει το όριο ηλικίας μετάαα... Ελπίζαμε ότι ίσως να γινόταν τίποτα το 2011ΣΙΑ έγραψε:Ελεος ρε παιδια. Αν κ δεν μιστευω τιποτα! Ολα παιζονται.
φιλη μου και εγω τις ιδιες ανησυχιες εχω. Ειμαι ηδη 25 και εχω μονο 2 χρονια περιθωριο... Η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Μακαρι να προλαβουμε και να ειμαστε τυχερες! Μακαρι...
-
από το στόμα σου και στου Βενιζέλου το αυτί!evi85 έγραψε:nandy24 έγραψε:δεν λέμε το αντίθετο... Απλώς για πολλούς από εμάς αμά βγουν οι προκυρήξεις το 2013... Δεν θα μας πέρνει το όριο ηλικίας μετάαα... Ελπίζαμε ότι ίσως να γινόταν τίποτα το 2011ΣΙΑ έγραψε:Ελεος ρε παιδια. Αν κ δεν μιστευω τιποτα! Ολα παιζονται.
φιλη μου και εγω τις ιδιες ανησυχιες εχω. Ειμαι ηδη 25 και εχω μονο 2 χρονια περιθωριο... Η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Μακαρι να προλαβουμε και να ειμαστε τυχερες! Μακαρι...
- evi85
- Ταγματάρχης
nandy24 έγραψε:από το στόμα σου και στου Βενιζέλου το αυτί!evi85 έγραψε:nandy24 έγραψε:δεν λέμε το αντίθετο... Απλώς για πολλούς από εμάς αμά βγουν οι προκυρήξεις το 2013... Δεν θα μας πέρνει το όριο ηλικίας μετάαα... Ελπίζαμε ότι ίσως να γινόταν τίποτα το 2011ΣΙΑ έγραψε:Ελεος ρε παιδια. Αν κ δεν μιστευω τιποτα! Ολα παιζονται.
θα σου πω κατι. Ειμαι σαββατογεννημενη (αν σου λεει κατι) οτι θελω πολυ και το σκεφτομαι γινεται. Και επειδη το θελω πολυ πιστευω οτι εστω και τελευται στιγμη θα γινει. Την προηγουμενη βδομαδα περασε απο την επιτροπη απαλλαγων ο δικος μου για τη μονιμοποιηση και τους εξετασε και ψυχιατρος ο οποιος ειναι στο ΓΕΣ. Ξερεις τι του ειπε; Οτι τωρα ειναι δυσκολα τα πραγματα και η επομενη προκήρυξη θα ειναι μετα απο 1 χρονο, αρα μεσα στο 2011. Εδω θα ειμαστε ολες-ολοι να αλληλο-δινουμε κουραγιο και υπομονη...
-
Πραγματικά evi85 όλοι να ανυπομονούμε και θα περιμένουμε για να βγεί... Μακάρι να είναι όπως τα λές... Και το σαβατογεννημένο να πιάσει... Χα Χα Χα
- evi85
- Ταγματάρχης
illy έγραψε:Dum spiro spero που λεει κ η υπογραφη μου

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης