Στρατός και σχέση
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Στρατός και σχέση
Ακριβώς όπως τα λες υδροχοε... Αν η σχέση είναι δυνατή η απόσταση μηδενίζεται!!!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Στρατός και σχέση
παιδια ειναι σχετικο αυτο! και εγω οταν μπω μπορει να εχω μια δυνατη σχεση! δε ξερω πως θα μου την δωσει αν εχω να την δω την κοπελα μου 2-3 μηνες πως θα φερθω! οποτε αυτο ειναι στον ανθρωπο και οχι στην σχεση! εγω δε γουσταρω να εχω μια σχεση σταθερη και οταν θα μπω φανταρος και κανω 2 μηνες να την δω με την πρωτη εξοδου που θα παρω να ψαχνομαι για να βρω καμια αλλη!
-
- Στρατηγός
Στρατός και σχέση
Εννοείται ότι έιναι στον άνθρωπο κατά πόσο μπορεί να κρατήσει μία σχέση εξ'αποστάσεως... Κ φυσικά είναι κ θέμα χαρακτήρος κ συναισθημάτων

-
- Ταγματάρχης
Στρατός και σχέση
δε ξερεις πως θα του βγει του αλλου! Αλλωστε εγω πιστευω οτι οταν καποιος μπαινει φανταρος καλυτερα να ξεχναει τα προβληματα του! Κ ειδικα αν δε το αξιζει η κοπελα καλυτερα να μη της δινει σημασια γιατι αν εισαι μεσα και τσακωνεσαι με την κοπελα σου σε περνει πιο πολυ απο κατω γιατι ξερεις οτι δε μπορεις να κανεις τιποτα!
-
- Ταξίαρχος
Στρατός και σχέση
πειραιωτης έγραψε:παιδια ειναι σχετικο αυτο! και εγω οταν μπω μπορει να εχω μια δυνατη σχεση! δε ξερω πως θα μου την δωσει αν εχω να την δω την κοπελα μου 2-3 μηνες πως θα φερθω! οποτε αυτο ειναι στον ανθρωπο και οχι στην σχεση! εγω δε γουσταρω να εχω μια σχεση σταθερη και οταν θα μπω φανταρος και κανω 2 μηνες να την δω με την πρωτη εξοδου που θα παρω να ψαχνομαι για να βρω καμια αλλη!
Κάτσε ρε μεγάλε. Τι σοβαρή σχέση θα είναι αυτή που μέσα σε 2 μήνες με το που θα βγεις, θα ξεχάσεις την σοβαρή σχέση και θα ψάχνεις για άλλη;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: θεατρο-ποδοσφαιρο-γυναικες
- Επάγγελμα: ξενοδοχειακος υπαλληλος
- Επικοινωνία:
Στρατός και σχέση
ρε παιδια τι λετε η κοπελα οταν εισαι μεσα κ ειναι σοβαρη κοπελα κ οχι καμια του δρομου οτε ειναι τα ματια σου στον εξω κοσμο οσο εσυ εισαι μεσα στο στρατο. Εγω αυτο πιστευω κ ετσι ειναι. Κ αν την αγαπας αληθηνα αν περναει καλα περνας καλα κ συ γτ την βλεπεις κ την ακους χαρουμενη
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Στρατός και σχέση
Σκεφτεσαι πολυ ωραια... !
και πιστευω οτι πραγματικα αν αγαπας και εχεις βρει τον ανθρωπο που σε συμπληρωνει τα πραγματα ειναι ετσι!

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Στρατός και σχέση
ευχαριστω ηλεκτρα. Εετσι πιστευω. Και αν καθε φανατρος σκεφτοτανε ετσι τωρα δεν θα χωριζανε γιατι ο αλλος μπηκεφανταρος, ... ειναι μια υποχρεωση που πρεπει να γινει κ αν υπαρχει αληθινη αγαπη θαμ μεινει, ... δηλ τι να πουνε κ οι μαναδες μας που Περιμενανε 22-26μηνες...
-
- Ταγματάρχης
Στρατός και σχέση
ρε παιδες ομως πολλες με το που μπει το αγορι τους φανταρος κανουν παρτυ! Κι στην τελικη καλα κανουν! Γατι αν ημουν εγω κοπελα σιγα μη περιμενα ποτε θα ερθει ο καλος μου να βγω εξω! Εω αν ειμαι φανταρος και μου πει οτι θα βγει εξω σε καποια πιστα θα πεθανω αλλα δε γινεται να απαγορευσεις την εξοδο! Οοτε Ήθα πρεπει να υποστεις αυτα που θα σου λεει με την λογικη οτι δε μπορεις να το αποτρεψεις ή απλα της λες ενα καλα με την λογικη του "δε κοβεις και το λαιμο σου; "
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Στρατός και σχέση
Ρε φιλε πειραιωτη δεν εχει να λεει... Εμενα ο πατερας μου γνωρισε την μανα μου πριν μπει φαναταρος... (κ τοτε κανανε 26μηνες)κ ομος καρατησε η σχεση σιγα. .(ασχετοπου ο πατερας μου λεει οτι την παντρευτικη μονο κ μονο επειδη αντεξε τον στρατο η μανα μου... ){χιχιιχιχιχι}τεσπα... Περαιωτη δεν πας με την λογικη του να κοψεις τον λαιμο σου κ ξεχνας επεισης τα λογια του μεγαλου ''ραψοδου-τραγουδοποιου''γιαννη πλουταρχου ''... δεν ειανι ο ερωτας παιδι της λογικης... '''εστι λεει ενα τραγουδι του... Αρα στον ερωτα δεν υαπρχει καμια λογοικη... Αρα αμα σεχωρισει η κοπελα απλα δεν αξιζε αυτα που της εδινες
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Στρατός και σχέση
απ ολα αυτα μου αρεσε πολυ το μεγαλος τραγουδοποιος... Χα χα χα...lostre 305eso δ έγραψε:ρε φιλε πειραιωτη δεν εχει να λεει... Εμενα ο πατερας μου γνωρισε την μανα μου πριν μπει φαναταρος... (κ τοτε κανανε 26μηνες)κ ομος καρατησε η σχεση σιγα. .(ασχετοπου ο πατερας μου λεει οτι την παντρευτικη μονο κ μονο επειδη αντεξε τον στρατο η μανα μου... ){χιχιιχιχιχι}τεσπα... Περαιωτη δεν πας με την λογικη του να κοψεις τον λαιμο σου κ ξεχνας επεισης τα λογια του μεγαλου ''ραψοδου-τραγουδοποιου''γιαννη πλουταρχου ''... δεν ειανι ο ερωτας παιδι της λογικης... '''εστι λεει ενα τραγουδι του... Αρα στον ερωτα δεν υαπρχει καμια λογοικη... Αρα αμα σεχωρισει η κοπελα απλα δεν αξιζε αυτα που της εδινες

-
- Ταγματάρχης
Στρατός και σχέση
Lostre δε θα συμφωνησω στο οτι επειδη το λεει το τραγουδι ισχυει! Βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις για ολες τις κοπελες! Μπορει να στην κανει οταν θα εισαι μεσα μπορει και οχι! Δεν εχει να κανει μονο με την σχεση αλλα και με τον ανθρωπο! Αν ο αλλος γουσταρει να στην κανει ο, τι και να κανεις δε μπορεις να το αποφυγεις!
Στρατός και σχέση
Καταρχην ο στρατος ειναι ενα καλο σχολειο για τη σχεση.
μεσα απο το στρατιωτικο αν βγει αισια θα δεις αν ειχε βασεις η σχεση σου. Αν βγει και ολα καλα αυτο θα φερει και πιο κοντα το ζευγαρι αφου ιδη η αποσταση και η ελλειψη στο να βλεπονται αν αντεξει θα νιωσετε αλλα πραγματα. Πιο βαθια.
η αλλη περιπτωση ειναι βεβαια απο τις πρωτες μερες να διαλυθει μεσω ενος τηλεφωνου.
και μετα αρχιζει το μαρτυριο για το στρατευσιμο. Εκει ειναι τα δυσκολα και τα πολυ ζορικα. Οταν χαλαει η σχεση οχι απο σενα που ειναι στο στρατοπεδο αλλα απο την κοπελα. Εκει απλα τραβας κουπι. Μεγαλοοο. Εκει θα φανεις αν εισαι αντρας και βγεις στο τελος οκ. Αν χωρισες γιατι εμαθες οτι πηγε με τον καλυτερο σου φιλο. Αστο. Κοιτα μπροστα γιατι δεν αξιζε αυτη η κοπελα να ειναι διπλα σου. Κοιτα να τελειωσει η θητεια σου με το καλο να βγεις και να βρεις αλλη κοπελα. Κατι διαβασα για υστεριες αντρων. Μα ειμαστε στα καλα μας; Θες να εισαι ενας απ αυτους; Μην το αφησεις αυτο να γινει. Με τιποτε.
το δυσκολο ειναι οτι εχεις Ενα χωρισμο πανω στο κεφαλι σου αλλα και το λγο σου και τη σκοπια σε φυλακια και υπηρεσιες κλπ. Κοιτα να ξεχνιεσαι μεσα εκει. Παρτο αλλιως. Γιατι Θα βρεις. Κιπ γουοκινγκ
μεσα απο το στρατιωτικο αν βγει αισια θα δεις αν ειχε βασεις η σχεση σου. Αν βγει και ολα καλα αυτο θα φερει και πιο κοντα το ζευγαρι αφου ιδη η αποσταση και η ελλειψη στο να βλεπονται αν αντεξει θα νιωσετε αλλα πραγματα. Πιο βαθια.
η αλλη περιπτωση ειναι βεβαια απο τις πρωτες μερες να διαλυθει μεσω ενος τηλεφωνου.
και μετα αρχιζει το μαρτυριο για το στρατευσιμο. Εκει ειναι τα δυσκολα και τα πολυ ζορικα. Οταν χαλαει η σχεση οχι απο σενα που ειναι στο στρατοπεδο αλλα απο την κοπελα. Εκει απλα τραβας κουπι. Μεγαλοοο. Εκει θα φανεις αν εισαι αντρας και βγεις στο τελος οκ. Αν χωρισες γιατι εμαθες οτι πηγε με τον καλυτερο σου φιλο. Αστο. Κοιτα μπροστα γιατι δεν αξιζε αυτη η κοπελα να ειναι διπλα σου. Κοιτα να τελειωσει η θητεια σου με το καλο να βγεις και να βρεις αλλη κοπελα. Κατι διαβασα για υστεριες αντρων. Μα ειμαστε στα καλα μας; Θες να εισαι ενας απ αυτους; Μην το αφησεις αυτο να γινει. Με τιποτε.
το δυσκολο ειναι οτι εχεις Ενα χωρισμο πανω στο κεφαλι σου αλλα και το λγο σου και τη σκοπια σε φυλακια και υπηρεσιες κλπ. Κοιτα να ξεχνιεσαι μεσα εκει. Παρτο αλλιως. Γιατι Θα βρεις. Κιπ γουοκινγκ

Στρατός και σχέση
Η προσωπικη μου αποψη ειναι Αν δεν ειναι κατι σοβαρο η σχεη σας η καταταξη σας ειναι μια καλη ευκαιρια να τερματισετε. Καλο ειναι να μην εχετε σχεση οταν θα περασετε τη πυλη. Αλλα αυτο δεν γινεται βεβαια. Απλα προφυλαξτε τον εαυτο σας και καντε τη δοκιμασια αυτη του χωρισμου να την περασετε οσο πιο ανωδυνα μπορειτε. Απο σας εξαρταται.
Και οτι σας προβληματιζει σχετικα με τη σχεση σας ενω ειστε στρατευσιμος μπορειτε να ποσταρετε. εδω ειμαστε.

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Στρατός και σχέση
Ετσι οπως εχει γινει πλεον ο στρατος ειναι πολυ λιγο το χρονικο διαστημα για να καταδικασεις εξαρχης μια σοβαρη σχεση. Παρολα αυτα και εγω φοβομουν πριν μπει το αγορι μου φανταρος και σκεφτομουν κ εγω το χωρισμο. Οχι για να ξεσαλωσω, εγω θα εχω την ιδια ζωη, τις ιδιες παρεες στον ιδιο τοπο κλπ. Απλα επειδη ειχα υπαρξει κερατωμενη απο φανταρο και επειδη βλεπω πως συμπεριφερονται οι φανταροι γενικοτερα φοβομουν μην παρασυρθει απο κανεναν, γιατι δυστυχως οι αντρες θελετε να δειχτετε και αν σας πει κανεις "σιγα ρε, που θα το μαθει Η κοπελα σου, γκει εισαι; " κλπ θα το κανετε για να μη σαν κοροιδευουν μετα
Τελος παντων, μεχρι στιγμης ενα μηνα μεσα ειμαστε πολυ καλα... Τωρα με την μεταθεση ελπιζω να ειμαστε καλα, αλλα η αληθεια ειναι πως φοβαμαι λιγο.
Παντως αν αγαπας τον αλλο (κ σ'αγαπαει) ειναι ωραιο να'χεις σχεση ενω εισαι φανταρος... Αλι σ'αυτον που περιμενει εξω.

Τελος παντων, μεχρι στιγμης ενα μηνα μεσα ειμαστε πολυ καλα... Τωρα με την μεταθεση ελπιζω να ειμαστε καλα, αλλα η αληθεια ειναι πως φοβαμαι λιγο.
Παντως αν αγαπας τον αλλο (κ σ'αγαπαει) ειναι ωραιο να'χεις σχεση ενω εισαι φανταρος... Αλι σ'αυτον που περιμενει εξω.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης