Μηχανικός αυτοκινήτων δεν υπάρχει στον στρατό φίλε μου. Υπάρχουν οι Τεχνίτες Τροχοφώρων Οχημάτων του Τεχνικού, οι Τεχνίτες Σκαφών Πεζικού και οι Τεχνικοί Ερπυστριοφόρων Οχημάτων του Πεζικού άρα... Διαλέγεις και παίρνεις! Προκύρηξη δεν αναμένεται σύντομα και ίσως και γενικότερα.
D.Y.K έγραψε:Μηχανικός αυτοκινήτων δεν υπάρχει στον στρατό φίλε μου. Υπάρχουν οι Τεχνίτες Τροχοφώρων Οχημάτων του Τεχνικού, οι Τεχνίτες Σκαφών Πεζικού και οι Τεχνικοί Ερπυστριοφόρων Οχημάτων του Πεζικού άρα... Διαλέγεις και παίρνεις! Προκύρηξη δεν αναμένεται σύντομα και ίσως και γενικότερα.
Εσύ προσωπικά πιστεύεις ότι δεν θα ξαναβγεί η σας τα λένε στελέχη από μέσα; Εγώ πάντως δεν έχω δει καμία επίσημη ανακοίνωση ότι καταργείται ο θεσμός
Σε επίσκεψη του Α/ΓΕΣ την προηγούμενη βδομάδα (ήμουν και άγημα) μας ενημέρωσε ότι δύσκολα θα ξαναπάρει. Θα δωθεί έμφαση και ηδη κινούνται διαδικασίες για την αύξηση της θητείας όπως επίσης και στους ΟΒΑ. Δυστυχώς αυτά μας είπε, αυτά σας λέω. Ο θεσμός έχει οριστεί για 10 σειρές ΕΠΟΠ αλλά με τα οικονομικά μας δύσκολα πάλι... Ίσως στο πολύ μέλλον πάλι.
Θα αργησει πολυ να ξαναβγει προκυρηξη... Ουτε φεβρουαριο που λενε καποιοι... Πιο μετα... Οτι αναγκες και να εχει ο στρατος θα αργησουν... Ειναι πολυ πολυδαπανο να βγει καποια προκυρηξη.
Παιδες οι επιλαχοντες τελειωσανε του 2009 καθε χρονο βγενει και καινουργια προκυρηξη μπορει να βγει νοεμβριο ωπος εχει βγει παρα πολλες φορες η μαρτιο παλι γι αυτο παιδες μην αγχωνεστε για τιποτα η ευκαιρια για να μπειτε εινε τωρα καντε τα χαρτια σας με την καινουργια προκυρηξη γιατι ειμε σιγουρος οτι θα ζητησουν 2.150 η και 2.500 χιλιαδες εποπ λογο παραιτησεων
giorgos έγραψε: Παιδες οι επιλαχοντες τελειωσανε του 2009 καθε χρονο βγενει και καινουργια προκυρηξη μπορει να βγει νοεμβριο ωπος εχει βγει παρα πολλες φορες η μαρτιο παλι γι αυτο παιδες μην αγχωνεστε για τιποτα η ευκαιρια για να μπειτε εινε τωρα καντε τα χαρτια σας με την καινουργια προκυρηξη γιατι ειμε σιγουρος οτι θα ζητησουν 2.150 η και 2.500 χιλιαδες εποπ λογο παραιτησεων
μπραβο ρε φιλε, αυτος εισαι! Μια χαρα τα λες κ στεκουν τα λογια σ. Π θα παει, θ βγει προκηρυξη. Ο στρατος δν μπορει με καινα ν λειτουργησει. Καλη σταδιοδρομια λοιπον ν εχεις κ εσυ! Χαρηκα.