Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Nαι γούσταρα πολύ που πήγα εκεί και αν και ταλαιπωρήθηκα πολύ, την ημέρα που απολυόμουνα είχα ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν ασχολήθηκα επαγγελματικά γιατί είμαι πτυχιούχος ΑΕΙ (Χημικός) και είμαι τώρα σε πόστο σε Πανεπιστήμιο. Αν όμως δεν ήμουν Χημικός σίγουρα θα ήμουν μόνιμος στα ΛΟΚ.
Γη και ύδωρ ου δίδομεν. Ι-ΜΑΚ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Η ψυχολόγική πίεαση και τα "καψώνια" δεν είναι παντού τα ίδια και εξαρτώνται από τα άτομα που θα βρεις μπροστά σου. Στο πεύκο τα τελευταία χρόνια υπάρχει γενικά μία εντολή από τους ανωτέρους στους εκπαιδευτές να μην πολυπειράζουν τους φαντάρους και να τους πηγαίνουν ήρεμα, λόγω του ότι είναι νέοι ακόμη και φυσικά για να μην κοπούν και πάρα πολλοί. Επίσης το τελευταίο καιρό τα βύσματα έχουν πλυθήνει κατά πολύ. Στην μονάδα όμως τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά και αν πέσεις και σε κανένα σαλεμένο βατραχάνθρωπο, επόπ κλπ θα πιεστείς πολύ. Και να ξέρετε και κάτι άλλο. Δεν χρειάζεται να σε πιέζουν κάθε μέρα.2-3 δυνατά καψώνια να πάθεις και αρχίζεις να το ξανασκέπτεσαι αν θα συνεχίσεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
ειμαι σιγουρη για αυτο!!! οπως επισης ειναι πολυ καλη η ειδικοτητα σου και σου ευχομαι ακομα καλυτερη επαγγελματικη εξελιξη...Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ έγραψε:. Αν όμως δεν ήμουν Χημικός σίγουρα θα ήμουν μόνιμος στα ΛΟΚ.

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ έγραψε:Η ψυχολόγική πίεαση και τα "καψώνια" δεν είναι παντού τα ίδια και εξαρτώνται από τα άτομα που θα βρεις μπροστά σου. Στο πεύκο τα τελευταία χρόνια υπάρχει γενικά μία εντολή από τους ανωτέρους στους εκπαιδευτές να μην πολυπειράζουν τους φαντάρους και να τους πηγαίνουν ήρεμα, λόγω του ότι είναι νέοι ακόμη και φυσικά για να μην κοπούν και πάρα πολλοί. Επίσης το τελευταίο καιρό τα βύσματα έχουν πλυθήνει κατά πολύ. Στην μονάδα όμως τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά και αν πέσεις και σε κανένα σαλεμένο βατραχάνθρωπο, επόπ κλπ θα πιεστείς πολύ. Και να ξέρετε και κάτι άλλο. Δεν χρειάζεται να σε πιέζουν κάθε μέρα.2-3 δυνατά καψώνια να πάθεις και αρχίζεις να το ξανασκέπτεσαι αν θα συνεχίσεις
Συμφωνώ πως είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσεις. Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Αν σε στείλουν για Εκπαιδευτή τότε τρως την μεγαλύτερη πίεση ever οι 3 εκπαιδευτες μας, τα παλικαρια ξυπνανε πιο νωρις από εμας οταν καποιου του πονα η κοιλια η το δακτυλο η και εγω δεν ξερω κι εγω τον πιανουν απο το χερι και τον πανε ιατρειο + κοιμουνται πιο αργα απο εμας + εχουν φρουρα :O (περιπολο) Επλίζω να μην με επιλέξουν για εκπαιδευτης :P
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Το ξέρω. Ήμουν εκπαιδευτής.10 μέρες που ήμουν όργανο μου έφυγε η μαγκιά. Ι-ΜΑΚ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ έγραψε:Το ξέρω. Ήμουν εκπαιδευτής.10 μέρες που ήμουν όργανο μου έφυγε η μαγκιά. Ι-ΜΑΚ
Απλα respect στο κουραγιο σου

Εμεις παντως στην Ρεντινα εχουμε σε καθε Λοχο εκπαιδευτες απο εναν ΟΥΚΑ και γενικα η ψυχολογια μας ειναι καπως... αλλα την παλευουμε...
Το θεμα ειναι οτι ειναι μονο η αρχη τωρα... Μετα; Τι γινεται...
Απο τις θεσεις για καμψεις... Περναμε κατευθειαν σε θεσεις για κοιλιακους και μετα κατευθειαν σε θεσεις για λαγουδακια! Μας τα εχουν σπασει...
Θελει υπομονη...
Το θεμα ειναι οτι ειναι μονο η αρχη τωρα... Μετα; Τι γινεται...
Απο τις θεσεις για καμψεις... Περναμε κατευθειαν σε θεσεις για κοιλιακους και μετα κατευθειαν σε θεσεις για λαγουδακια! Μας τα εχουν σπασει...
Θελει υπομονη...
Ειμαι 20 χρονων φοιτητησ και εχω καποιεσ απορειεσ. Πρωτα απο ολα εχει πεθανει ο πατερασ μου Και δεν το δηλωσα για να υπηρετησω παραπανω πειραζει; Επειτα ειμαι 1,80 90 κιλα και γυμναζομαι αλλα κανω περισσοτερο βαρη παρα αεροβια θα εχω προβλημα; Τελοσ εχω κανει μηνισκο στο αριστερο ποδι αλλα δε με ενοχλει πια παιζω μπαλα ενιοτε τρεχω κανω σκουοτ λετε να εχω προβλημα; Επισησ τι κριτηρια υπαρχουν για την εισαγωγη (καμψεισ, πουσ απσ, τρεξιμο κ. Τ. Λ. ) ετσι ωστε να βελτιωθω.
Ευχαριστω για το χρονο και τη βοηθεια σασ
Ευχαριστω για το χρονο και τη βοηθεια σασ
Υπενθυμίζω ότι στις ειδικές δυνάμεις παίρνουν και 9-μηνίτες.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Παιδιά να ρωτήσω , είχα μικρός άσθμα αλλά μετά τα 17 δεν με έχει ξαναενοχλήσει γυμνάζομαι και γενικότερα έχω αντοχή καλή, παρουσιάζομαι του χρόνου είμαι φοιτητής τώρα. Θα με κόψουν γι'αυτό ή απλά χρειάζεται η αντοχή κατα τ 'αλλα θέλω πολύ να παρουσιαστώ στις ειδικές δυνάμεις και πιστεύω οτι θα τα καταφέρω.
Θα σε κόψουν αν δεν είσαι Ι1.
Υπάρχει άρθρο στο site σχετικά με την σωματική ικανότητα που αναφέρει τις παθήσεις που σε ρίχουν σωματική κατηγορία. Ρίξε μια ματιά εκεί.
Ξέρω ότι το άσθμα περιλαμβάνεται, αλλά δεν ξέρω αν εξαρτάται από την βαρύτητα του προβλήματος.
Υπάρχει άρθρο στο site σχετικά με την σωματική ικανότητα που αναφέρει τις παθήσεις που σε ρίχουν σωματική κατηγορία. Ρίξε μια ματιά εκεί.
Ξέρω ότι το άσθμα περιλαμβάνεται, αλλά δεν ξέρω αν εξαρτάται από την βαρύτητα του προβλήματος.
-
- Στρατιώτης
Απο θέμα αντοχής τα πάω πολύ καλά... πρόβλημα δεν έχω το άσθμα το χω ξεπεράσει υπάρχει κάποιος μέσα που να γνωρίζει αν ισχύει αυτό ή απλά θα δουν ότι κάποτε είχα άσθμα και θα με κόψουν. Γιατι απότι ξέρω αυτή η ασθένεια ξεπερνιέται ειδικά με την γυμναστική;
Αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει ευχαριστώ
Αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει ευχαριστώ
Εγώ πάλι ξέρω ότι το άσθμα δεν ξεπερνιέται ποτέ, απλά περνάνε περίοδοι ύφεσης και έξαρσης που μπορεί να διαρκούν πολλά χρόνια η καθεμία.
-
- Στρατιώτης
Τι να πω θα το παλέψω και ο τολμών νικά ευχαριστώ πάντως.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες