Hyper έγραψε:Εγω δε χρειαζομαι ομως καποια κοπελα που δεν ειχε σχεση με τον αθλητισμο ισως χρειαζεται λιγη προετοιμασια πριν εξετασθει στα αθληματα... Αμα το θεωρεις ντροπιαστικο τι να σου Πω.
Δεν μιλησα για σενα. Και ναι, ισως χρειαστει λίγη προετοιμασία... Αλλά όχι και εντατική.(!) Δεν ειναι ντροπιαστικά κάθε άλλο. Πιστευω πως απλά αγχωνονται, και δεν εχει σχεση με τις ικανοτητες τους
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Καλά είπαμε σε προηγούμενα ποστ ότι τα περνώ όλα τα όρια, προς το παρόν. Όμως η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως. Για φαντάσου ενώ τα περνώ τα όρια και ενώ έχω τα μόρια να μην κάνω κάτι σωστά και να μην περάσω;
Όμως παράκληση, θα ήθελα να μου απαντά σε προσωπικό τόνο όποιος μπορεί να βοηθήσει.
Προπονητες κανουν την προετοιμασια για τις σχολες... Δεν υπαρχουν φροντηστηρια... Πηγαινεις σε ενα γηπεδο και εκει θα τους δεις... Οπου και να πας υπαρχουν... Απο σεμπτεμβρη ομως!
eva1 έγραψε:Καλά είπαμε σε προηγούμενα ποστ ότι τα περνώ όλα τα όρια, προς το παρόν. Όμως η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως. Για φαντάσου ενώ τα περνώ τα όρια και ενώ έχω τα μόρια να μην κάνω κάτι σωστά και να μην περάσω;
Όμως παράκληση, θα ήθελα να μου απαντά σε προσωπικό τόνο όποιος μπορεί να βοηθήσει.
Δεν κόβουνε στα αθληματα. Πολύ δύσκολα
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Εγω τα 1600 μετρα που θελουν οι εδ τα εβγαλα χωρις προπονησεις... Ειναι 7 λεπτα και 30 δευτερα αν θυμαμαι καλα... Το ειχα κανει πριν 1,5 μηνα καπου εκει...
Εγω τα 1600 τα βγαζω σε 5.40-5.50 αλλα ελιωσα σταδιο γιατι το κατω απο 7.30 δεν αρκει στα αλεξιπτωτα που Παρουσιαζομαι να παω ειναι οσο χαμηλοτερος χρονος τοσο καλυτερα
Συγνωμη αλλα το θεμα αυτο δεν ειναι για τα αθληματα για στρατιωτικες σχολες; Εχει το αντιστοιχο στο θεμα των ειδικων δυναμεωναντε μεχρι να βρω τι λετε αγχωθηκα
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:Εγω σου προτινω να πας. Λιγο γυμναστηριο θα σε βοηθησει. Αλλα στην τριτη δε νομιζω να προλαβαινεις και στιβο και γυμναστηριο ταυτοχρονα με το διαβασμααλλα κατα τα αλλα αν νομιζεις οτι θα τα καταφερεις πανε!για ικαρων για ιπταμενη εισαι σιγουρη οτι θες;
βασικα θα σταματησω Τον στιβο. Για να ασχοληθω με το σωμα μου... Τωρα στην δευτερα λυκειου και το επομενο καλοκαιρι. Ε και ελεγα στην τριτη λυκειου απλα οσο περισοτερο μπορω να διατηρουμε σε καλη φορμα ε και περιπου τρεις μηνες πριν τις εξετασεις να παω παλη στιβο να φρεσκαρω τα αθληματα... Και εειμαι πολυ σιγουρη οτι θελω να γινω πιλοτος...
Ασχολουμαι 8 χρονια με το μπασκετ ειμαι 1.81 16χρ. Δεν θα εχω λογικα προβλημα με τα ορια ετσι; Θελω να μαθω αν υπαρχει ενεργή στρατιωτικη ομαδα μπασκετ. Ευχαριστω!