Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το συμπέρασμα είναι ότι πολύ απλά δεν ήταν ικανές να βγάλουν τα απαιτούμενα όρια για την εισαγωγή τους στην Σχολή.
Και είναι τόσο μα τόσο απλά τα όρια!
Δεν πειράζει, εφόσον συγκέντρωσαν τόσα μόρια δεν θα πάνε χαμένες.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από dimitris mak »

Συμφωνω απολυτα μαζι σου... Χωρις να εχουν ασχοληθει ποτε στην ζωη τους (αντρες-γυναικες) με τον αθλητισμο πηγαινουν τελευταια στιγμη και κανουν κανα 2-3 γυρους τρεξιμο και λενε πηγα και εκανα προετοιμασια για τα αθληματα... Ελεος... Οσο για τις κοπελες που λες που τις κοβουν λογικο ειναι... Σιγα μην περνανε τον καθε ασχετο μεσα στην σχολη χωρις να μπορει να κανει τιποτα...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αλλα και παλι ειναι καπως το να κανεις προετοιμασια μονο και μονο για να δωσεις τα αθληματα για την σχολη... Το θεμα ειναι απο μικροι να ασχολουμαστε με τον αθλητισμο πανω απο ολα για δικο μας καλο... ! Εγω απο 4 χρονων εχω ασχοληθει με διαφορα αθληματα... Κολυμβηση, ταεκ βοντο, κικ μποξινκ, ποδοσφαιρο. Λογο σχολειου τωρα οποτε εχω ελεφθερο χρονο πηγαινω και τρεχω σε ενα γηπεδο εδω κοντα... Και απο σεμπτεμβρη θα ξεκεινησω πολυ εντατικη γυμναστικη πανω απο ολα για δικο μου καλο!
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Αλλα και παλι ειναι καπως το να κανεις προετοιμασια μονο και μονο για να δωσεις τα αθληματα για την σχολη... Το θεμα ειναι απο μικροι να ασχολουμαστε με τον αθλητισμο πανω απο ολα για δικο μας καλο... ! Εγω απο 4 χρονων εχω ασχοληθει με διαφορα αθληματα... Κολυμβηση, ταεκ βοντο, κικ μποξινκ, ποδοσφαιρο. Λογο σχολειου τωρα οποτε εχω ελεφθερο χρονο πηγαινω και τρεχω σε ενα γηπεδο εδω κοντα... Και απο σεμπτεμβρη θα ξεκεινησω πολυ εντατικη γυμναστικη πανω απο ολα για δικο μου καλο!
και καλα θα κανεις!Εικόνακαι γω ασχολουμουν παλια με ταεξ βοντο βολλευ και γενικα με πολλα... Αλλα μετα οσο μεγαλωνεις δεν εχεις η τουλαχιστον εγω δεν ειχα χρονο να αθλουμαι γιατι ολη την ωρα διαβαζα.Εικόνακαι ομολογω δε μου εκανε πολυ κακο...

τον σεπτεμβρη και γω ξεκιναω εντατικη προπονηση και οχι μονο για τα αθληματα αλλα πανω απο ολα για γυμνασμενο σωμαΕικόνα

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εγω εχω γυμνασμενο σωμα... Σε αυτο δοξα το θεο δεν εχω προβλημα... Το κορμι μου απο μονο του ειναι αθλητικο δεν χρειαζετε παρεμβασεις και γυμναστικη. ...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Απλα επειδι μου αρεσει να ασχολουμε... Και τα αθληματα ειναι πανευκολα... Απορω πως κοβονται καποια ατομα...
ΒΑΣΩ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΒΑΣΩ »

Εγω απο την εκτη δημοτικου επαιζα μπασκετ σε ομαδα. Παντα μου αρεσε ο αθλητισμος... Στην τριτη νγυμνασιου αρχισα και στιβο... Εχει δικιο ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β. Τα αθληματα ειναι γελοια για καποιον που ασχολειτε με τον αθλητισμο. Εγω δοκιμασα τα ορια με τον προπονητη μου και τα περασα με την πρωτη λιγο τα 1.000 μετρα ηταν δυσκολα αλλα και σε αυτα μια χαρα τα πηγα... Τελοσπαντων. Εγω ηθελα να σας ρωτησω κατι αλλο μηπως ξερετε να μου πειτε. Ηδη παω 2 χρονια στιβο και τα αθληματα τα εχω. Σκεφτομουν επειδη θελω να περασω στην ικαρων στο τμημα ιπταμενων μηπως ηταν καλυτερο να παω γυμναστηριο ωστε να βαλω περισσοτερη μυικη μαζα αυτα τα δυο χρονια που μου μενουν... Θα ηταν καλη ιδεα?
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Εγω σου προτινω να πας. Λιγο γυμναστηριο θα σε βοηθησει. Αλλα στην τριτη δε νομιζω να προλαβαινεις και στιβο και γυμναστηριο ταυτοχρονα με το διαβασμαΕικόνααλλα κατα τα αλλα αν νομιζεις οτι θα τα καταφερεις πανε! για ικαρων για ιπταμενη εισαι σιγουρη οτι θες;

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Hyper »

ΒΑΣΩ έγραψε:Εγω απο την εκτη δημοτικου επαιζα μπασκετ σε ομαδα. Παντα μου αρεσε ο αθλητισμος... Στην τριτη νγυμνασιου αρχισα και στιβο... Εχει δικιο ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β. Τα αθληματα ειναι γελοια για καποιον που ασχολειτε με τον αθλητισμο. Εγω δοκιμασα τα ορια με τον προπονητη μου και τα περασα με την πρωτη λιγο τα 1.000 μετρα ηταν δυσκολα αλλα και σε αυτα μια χαρα τα πηγα... Τελοσπαντων. Εγω ηθελα να σας ρωτησω κατι αλλο μηπως ξερετε να μου πειτε. Ηδη παω 2 χρονια στιβο και τα αθληματα τα εχω. Σκεφτομουν επειδη θελω να περασω στην ικαρων στο τμημα ιπταμενων μηπως ηταν καλυτερο να παω γυμναστηριο ωστε να βαλω περισσοτερη μυικη μαζα αυτα τα δυο χρονια που μου μενουν... Θα ηταν καλη ιδεα;
Κανε αυτο που κανω και εγω μια μερα στιβο την αλλη γυμναστηριο κυριακη ξεκουραση.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Κ καμια ενδιαμεση μερα της εβδομαδας αν νιωθεις κουραση κανε διαλλειμα δεν πειραζει
eva1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από eva1 »

Επειδή ρώτησα και απάντηση δεν έλαβα, παράκληση: Στην Αθήνα πιο είναι καλό φροντιστήριο για τα αθλήματα σε στρατιωτικές σχολές;

Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

eva1 έγραψε:Επειδή ρώτησα και απάντηση δεν έλαβα, παράκληση: Στην Αθήνα πιο είναι καλό φροντιστήριο για τα αθλήματα σε στρατιωτικές σχολές;

φροντιστηριο για τα αθλήματα; Τι εννοεις;

το στρατιωτικό που ειπες σε προηγούμενη δημοσιευση είναι φροντιστηριο. Καμια σχεση με αθληματα
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

eva1 έγραψε: Επειδή ρώτησα και απάντηση δεν έλαβα, παράκληση: Στην Αθήνα πιο είναι καλό φροντιστήριο για τα αθλήματα σε στρατιωτικές σχολές;

Φροντηστηριο για αθληματα σε στρατιωτικες σχολες υπαρχει κατι τετοιο; Το καλυτερο φροντηστηριο ειναι να πας στο σταδιο και να ξεκινησεις να προπονεισαι εντατικα
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

Καλά άμα χρειάζεσαι εντατική προπόνηση για να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες τότε καλύτερα μην μπεις καθόλου
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Black_Knight έγραψε:Καλά άμα χρειάζεσαι εντατική προπόνηση για να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες τότε καλύτερα μην μπεις καθόλου
Εγω δε χρειαζομαι ομως καποια κοπελα που δεν ειχε σχεση με τον αθλητισμο ισως χρειαζεται λιγη προετοιμασια πριν εξετασθει στα αθληματα... Αμα το θεωρεις ντροπιαστικο τι να σου Πω.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης