Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Στα αθληματα εννοεις; Εικόνατρεχεις. Ξανατρεχεις. Πηδας μακρια. Πηδας ψηλα. Ριχνεις και την σφαιρα. Κανεις και καμια βουτια αν θεςΕικόνατι αλλο βρε?
KaliSoyGriega

Δημοσίευση από KaliSoyGriega »

Γεια σας παιδια! Μηπως μπορει καποιος να μου πει τα ορια στα αθληματα για ΣΣΑΣ;
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

4.30 τα χιλια μετρα

17 τα 100 μετρα

1 μετρο υψος

3.60 μηκος

4.5 μ. Ο σφαιρα

KaliSoyGriega

Δημοσίευση από KaliSoyGriega »

Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορηση!
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

KaliSoyGriega έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορηση!
τιποταΕικόνα

eva1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από eva1 »

Καταρχήν συγχαρητήρια για το καταπληκτικό φόρουμ και αυτό το θέμα το έχω διαβάσει όλο, και τις 21 σελίδες! Εν πρώτοις είμαι γυναίκα και περνώ τα όρια ύψους και βάρους για τις στρατιωτικές σχολές, όπως επίσης και τα αθλητικά.

1. Παράκληση (μια και δεν το αναφέρετε και πριν) στην Αθήνα που υπάρχει ή πιο είναι καλό φροντιστήριο για τα αθλήματα σε στρατιωτικές σχολές; Περνάω τα όρια σε ένα άλλο που είχα κάνει πέρσι στον Πανελλήνιο Γυμναστικό σύλλογο, αλλά σταμάτησαν να κάνουν πια. Βρήκα στο δίκτυο αυτό:http://www.stratiwtiko.gr/ είναι καλό;

2. Την Κατερίνα δεν την άφησαν να απλώσει το χέρι της. Αφού μπορούσε να απλώσει το χέρι της γιατί δεν την άφησαν; Δεν είναι παράνομο; Πως μπορούσε να αντιδράσει;

3. Ο πολύ κατατοπιστικός Supermarioαναφέρει ότι αν είμαι από Αθήνα να δηλώσω στα Αθλήματα ΣΝΔ ναυτικό και μετά στο μηχανογραφικό ό, τι θέλω. Δεν μπορούν να μου πουν ότι άλλα λες στο μηχανογραφικό, άλλα στα αθλήματα (τη μια έτσι, την άλλη γιουβέτσι) ; Πάντως αν είναι να μου κάνουν τσιριτσάντζουλες (παρανομίες) για να με κόψουν, είμαι διατεθειμένη να πάω Θεσσαλονίκη να τα δώσω στη στρατιωτική ιατρική! Με ενδιαφέρει η στρατιωτική Ιατρική βέβαια αλλά είναι μακρινό όνειρο, στρατιωτική νοσηλευτική πιο προσιτή μου φαίνεται και αν δεν περάσω τότε Ναυτικό αξιωματικών ή υπαξιωματικών.

5. Να βάλω πρώτα τα σώματα για να μην δώσω για όπλα και έτσι είναι πιο εύκολες οι εξετάσεις; Στο τέλος θα μας πούνε ότι δεν περνάμε γιατί έχουμε χέρια!

k a t e r i n a
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από k a t e r i n a »

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:
IKAROS13 έγραψε:Ε ναι, πιστευω πως επειδη εισαι γυναικα δεν σε αφησαν να πας στα οπλα. Μην παρεξηγηθεις.
αν δηλωσεις και οπλα και σωματα δηλαδη, περνας 2 φορες το αλμα εις υψος. Μια στο 1.00. Και μια στο 1.05;

αν εχεις δηλωσει και σωματα και οπλα τα περνας ολα μια φορα αλλα προσπαθεις να πιασεις τα ορια για τα οπλα που ειναι πιο δυσκολα. Αν κατα τη διαρκεια των αθληματων δεν περασεις καποιο οριο των οπλων αλλα ταυτοχρονα εχεις περασει των σωματων, χανεις αυτοματα τα οπλα και μετα σου μενουν μονο τα σωματα Εικόνα
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Κατερινα καλη μου... τα αθληματα ειναι ιδια για σωματα και οπλα! η τα περνας η οχι...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από dimitris mak »

Τα αθληματα ειναι ιδια και πανευκολα...
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από 19adonis92 »

Για τα σωματα ειναι λιγο ποιο ευκολα αλλα φετος που διναμε τους βαζανε ολους που εχουν δηλωσει και οπλα και σωματα να παιρνανε τα ορια των οπλων... Ειναι ευκολα, μην ανυσηχεις
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Φετος καποιοι γνωστοι που εδωσαν μου ειπαν οτι στις κοπελες εκαναν τα στραβα ματια και τις περναγαν ενω εκαναν πολυ μεγαλυτερους χρονους απο τους κανονικους, η στο αλμα ης υψος τους το κατεβαζαν για να το περασουν και γενικα ηταν πολυ γελιο ολο αυτο που εκαναν... Μην φοβασαι, θα σε περασουν και να μην κανεις αυτα που θελουν ακριβως...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Οι αντρες τα τραβανε ολα...
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Φετος καποιοι γνωστοι που εδωσαν μου ειπαν οτι στις κοπελες εκαναν τα στραβα ματια και τις περναγαν ενω εκαναν πολυ μεγαλυτερους χρονους απο τους κανονικους, η στο αλμα ης υψος τους το κατεβαζαν για να το περασουν και γενικα ηταν πολυ γελιο ολο αυτο που εκαναν... Μην φοβασαι, θα σε περασουν και να μην κανεις αυτα που θελουν ακριβως...
δε ξερω τι λετε για φετος γιατι δεν ανακοινωθηκαν τα αποτελεσματα στο internet για να ταδωΕικόναπαντως εδω που εχει τα περσινα βλεπω οτι κοπηκαν πολλα κοριτσια

χαρακτηριστικα κοιταξτε αυτο http://www.sse.gr/files/apotel_agwn_omada_170_06072009.pdf

http://www.sse.gr/files/apotel_epitrophs_athlitikwn_dokimasiwn_omados_150 (02-07-09).pdf

και δειτε οτι κοπηκαν ολα τα κοριτσια απο τις δυο αυτες ομαδες.

και απο τη ΣΣΑΣ το ιδιο. Δε παιρνανε ετσι τα κοριτσια.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Οταν θα πας να δωσεις θα τα δεις και μετα ματια σου... Ετσι γινετε καθε χρονο... Αφου οι πιο πολλες δεν μπορουν να τα περασουν λες και ειναι δυσκολα... Αυτο ελειπε να τις περναγαν και ολες...
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Οταν θα πας να δωσεις θα τα δεις και μετα ματια σου... Ετσι γινετε καθε χρονο... Αφου οι πιο πολλες δεν μπορουν να τα περασουν λες και ειναι δυσκολα... Αυτο ελειπε να τις περναγαν και ολες...
ελπιζω να μη γινονται αδικιες δημητρη αλλα απο οτι ειδα και στις πιο κατω ομαδες κοβουν ευκολα τις γυναικες! Φετος στη ΣΣΑΣ απο το σχολειο μου κοπηκαν και οι τρεις κοπελες που εδιναν στο μηκος και στο υψος. Τα συμπερασματα δικα σας.

καλυτερα δεν ειναι να προετοιμαστεις καταλληλα για να μη πας αδιαβαστος; Και αδιαβαστηΕικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης