Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2010)
Οχι δεν τους ενδιαφερει αυτο. Αρκει να το βγαλεις. Δεν ενδυκνυεται να πηγαινεις γρηγορα- επιδιωξε μια μετρια ταχυτητα και σταδιακα ανεβαζεις, δινοντας εμφαση στα τελευταια μετρα. ...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 37
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
αληθεια; Μπορω δηλαδη να τρεχω οπως θελω; Μπραβοο...IKAROS13 έγραψε:Οχι δεν τους ενδιαφερει αυτο. Αρκει να το βγαλεις. Δεν ενδυκνυεται να πηγαινεις γρηγορα, μετρια ταχυτητα και σταδιακα ανεβαζεις δινοντας εμφαση στα τελευταια μετρα.
δοκιμασα ετσι οπως ειπες. Και το εκανα σε πολυ παραπανω. Μετα τα 800 μετρα παντως. Τα δινω ολα...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 17
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
δεν σε κοβουν αλλά ειναι πιο αποδοτικό να έχεις μια μετρια ταχυτητα και στο τελος τα δινεις ολαΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε: Κανω 200 μετρα γρηγορα. Και σταματαω μετα για 20 δευτερολεπτα να παρω ανασα. Αλλα το βγαζω οπως ειδατε παραπανω...
αν με δουν να σταματαω. Και να ξανασυνεχιζω, με κοβουν;
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Ταγματάρχης
Θα ξαναδοκιμασω αν ειναι ετσι οπως ειπατε

-
- Ταγματάρχης
αλλα αν δε κοβουν αν σε δουν να σταματας. Τοτε ποιος ο λογος. Να μη τρεξω οπως εχω συνηθισει;ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:Θα ξαναδοκιμασω αν ειναι ετσι οπως ειπατε

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 34
εσυ ευαγγελια θα τρεξεις οσο πιο καλα μπορεις και εννοειται οτι δεν θα εγκαταλειψεισ. Απλα λογικα δεν θα σε κοψουν για ελαχιστα δευτερολεπτα (στο ναυτικο τουλαχιστον που εδινα εγω στο χιλιαρι αν εκοβαν με το πραμικρο Οι περισσοτεροι θα κοβονταν) ... Στο ναυτικο να ξερεις ειναι πιο επιεικεισ. Οποτε στην αιτηση βαλε πρωτη επιλογη σνδ για να δωσεις τα αθληματα Στο ναυτικο και μετα στο μηχανογραφικο βαλε ο, τι θεσ.ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:αλλα αν δε κοβουν αν σε δουν να σταματας. Τοτε ποιος ο λογος. Να μη τρεξω οπως εχω συνηθισει;ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:Θα ξαναδοκιμασω αν ειναι ετσι οπως ειπατε
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
-
- Ταγματάρχης
στη σσας θα δωσω γιατι ειμαι απο θεσσαλονικηsupermario έγραψε:εσυ ευαγγελια θα τρεξεις οσο πιο καλα μπορεις και εννοειται οτι δεν θα εγκαταλειψεισ. Απλα λογικα δεν θα σε κοψουν για ελαχιστα δευτερολεπτα (στο ναυτικο τουλαχιστον που εδινα εγω στο χιλιαρι αν εκοβαν με το πραμικρο Οι περισσοτεροι θα κοβονταν) ... Στο ναυτικο να ξερεις ειναι πιο επιεικεισ. Οποτε στην αιτηση βαλε πρωτη επιλογη σνδ για να δωσεις τα αθληματα Στο ναυτικο και μετα στο μηχανογραφικο βαλε ο, τι θεσ.ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:αλλα αν δε κοβουν αν σε δουν να σταματας. Τοτε ποιος ο λογος. Να μη τρεξω οπως εχω συνηθισει;ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:Θα ξαναδοκιμασω αν ειναι ετσι οπως ειπατε

Στη σσας αρκετα επιοικεις μιας και λιγα ατομα την επιλεγουν
Παιδιά καταρχάς καλησπέρα! Του χρόνου δίνω πανελλήνιες και θέλω στρατολογικό Θεσσαλονίκης από θεωρητική κατεύθυνση... Επειδή δεν γνωρίζω πολλά και ακούω διάφορες γνώμες μπορείτε μήπως να με ενημερώσετε σχετικα με τα αθλήματα που πρέπει να δώσω, τις βάσεις τους αλλά και τα επιπρόσθετα μόρια που παίρνεις με αυτά; Πόσα kg είναι η σφαίρα;Και, είναι τόσο δύσκολα όσο τα λένε μερικοί; Έχω ύψος 1.70m και βάρος 70kg και σε φυσιολογική σωματική κατάσταση... Έχω δυνατότητες να περάσω τα αθλήματα; Πρέπει να ξεκινήσω από τώρα για του χρόνου. Έχω αγχωθεί πααααάρα πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω.please give me a piece of advice!

- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Δεσποινα αρχικά δεν χρειάζεται άγχος, τα αθλήματα δεν δίνουν επιπλέον μόρια, απλά τα περνάς και συνεχίζεις στις ΠΚΕ ή κόβεσαι και φεύγεις... Αναλυτικά αθλήματα και βάσεις θα βρεις στην προκύρηξη της ΣΣΑΣ, επίσης διάβασε κα ι το τόπικ απο την αρχή, θα βρεις πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία!

-
- Ταγματάρχης
λιγα ατομα; Δε νομιζωkalos123 έγραψε:Στη σσας αρκετα επιοικεις μιας και λιγα ατομα την επιλεγουν

μηπως ξερει κανεις να προτινει καποια καλη ομαδα προετοιμασιας ειδικη για στρατιωτικες σχολες;
για θεσσαλονικη αναφερομαι... Και γενικα αν θα βοηθησει η καλυτερα θα ειναι η προσωπικη προσπαθεια

- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Ευαγγελία εδω στη Θεσ/νίκη καλά λόγια έχω ακούσει για την Αθλησις... Βέβαια στο ιντερνετ θα βρεις αρκετά στοιχεία για αυτό το θέμα... Προσωπική προσπάθεια δεν είναι κακή επιλογή αρκεί βέβαια να είσαι σε σχετικά καλή κατάσταση και κοντά στα όρια των δοκιμασιών... Αν χρειάζεσαι πολύ δουλειά τότε είναι καλύτερα να σε βοηθήσει και κάποιος εξειδικευμένος σε τετοιου είδους προετοιμασία... ! ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nicolas_mk2 την Τετ Ιούλ 21, 2010 4:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Δεσποινα τα αθληματα ειναι γελοια. Αυτα ομως που ταλαιπωρουν πιο πολυ τις γυναικες ειναι πρωτα το 1000ρι και καποιες και η σφαιρα... Αλλα και παλι, με μια στοιχειωδη προπονηση της ταξης π. Χ. Του ενος μηνα (αφου τελειωσουν οι πανελληνιες) ειναι αρκετη για να τα ξεπερασεις ολα.
-
- Ταγματάρχης
σε ευχαριστωNicolas_mk2 έγραψε:Ευαγγελία εδω στη Θεσ/νίκη καλά λόγια έχω ακούσει για την Αθλησις... Βέβαια στο ιντερνετ θα βρεις αρκετά στοιχεία για αυτό το θέμα... Προσωπική προσπάθεια δεν είναι κακή επιλογή αρκεί βέβαια να είσαι σε σχετικά καλή κατάσταση και κοντά στα όρια των δοκιμασιών... Αν χρειάζεσαι πολύ δουλειά τότε είναι καλύτερα να σε βοηθήσει και κάποιος εξειδικευμένος σε τετοιου είδους προετοιμασία... ! ...

Και σε αυτές τις εξετάσεις τί γινεται;
Thanks Για το link και sorry για τις πολλές ερωτήσεις!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης