Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις 5.500 δασοπυροσβεστών
Yπουργείο Προστασίας του Πολίτη:Tην έγκριση πρόσληψης 5.500 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (επτά μηνών) απέσπασε το υπουργείο και έσπευσε να ανανεώσει άμεσα τις συμβάσεις των ήδη υπηρετούντων στο Πυροσβεστικό Σώμα ως εποχικό προσωπικό.

Πηγή: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11409&subid=2&pubid=16560949
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Ιουν 28, 2010 2:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε.Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ε.Μ.Α.Κ »

Για νεα προκυρηξη δυσκολο. αν την βγαλουν ομως θελει τρελη προετοιμασια για τα αθληματα.

katerina

Δημοσίευση από katerina »

Καλησπερα σασ... ! παρακατο σε ενα μηνυμα ειπατε πος τ προφισενσυ στα αγγλικα ειναι απαραιτητο... εγω ομως που ειμαι 18 χρονων και δεν εχω ουτε καν λοοθερ... λετε να με κοψοθν ; ανολα τα κανω σωστα, να με κοψουν μονο γι αυτο... δεν τηα ειναι κριμα;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κάπου το έχασες απλά μόνο το proficiency μοριοδοτείται
E.M.A.K

Δημοσίευση από E.M.A.K »

Παιδια μηπως εδωσε καποιος για την ανθυποπυραγων.
Στελιος

Δημοσίευση από Στελιος »

Δηλαδη φιλε μου για να μπω πρεπει να εχω να υπηρετησει μονο σε αλεξιπτωτα ή στα ΟΥΚ; Αν εχω υπηρετησει απλα στο στρατο ξηρας π. Χ τεθωρακισμενα, δεν γινεται δουλεια; Και κατι αλλο: Το πτυχιο στους Η/Υ ειναι αναγκαστικο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στελιος έγραψε:Δηλαδη φιλε μου για να μπω πρεπει να εχω να υπηρετησει μονο σε αλεξιπτωτα ή στα ΟΥΚ; Αν εχω υπηρετησει απλα στο στρατο ξηρας π. Χ τεθωρακισμενα, δεν γινεται δουλεια; Και κατι αλλο: Το πτυχιο στους Η/Υ ειναι αναγκαστικο;

κατέβασε την προηγούμενη προκήρυξη και θα σου λυθούνε όλες οι απορίες

εδώ η προκήρυξη http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c97045/attach/prokyrixi_aitisi_el_GR.pdf
Νϊκος

Δημοσίευση από Νϊκος »

Δηλαδή αν εγώ πάω στο Μαθηματικό Κρήτης μετά μπορώ να πάω στην Σχολή Ανθυποπυραγών;
Αυτο λογικά ισχύει υπο κάποιες προυποθέσεις η μπορώ έτσι απλά να πάω να δηλώσω για την Σχολή;

Αν πάω στην Σχολή Πυροσβεστών μπορώ μετα να πάω για Ανθυποπυραγός;
Νϊκος

Δημοσίευση από Νϊκος »

Ξέρει κανείς να μου πει τις αθλητικές δοκιμασίες για την Πυροσβεστική?
φλωρεντια

Δημοσίευση από φλωρεντια »

Γεια σας παιδια. Εγω θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Αν δινεις πανελλαδικες δε μπορεις να δηλωσεις πρωτη επιλογη τη σχολη ανθυποπυραγων και να περασεις γραφωντας την βαση?
been there...

Δημοσίευση από been there... »

Ξανά μανά κι απ' την αρχή:
- Τα απαραίτητα και βασικά είναι (τουλάχιστον ως τώρα) : Απολυτήριο λυκείου ανεξαρτήτως βαθμού, Ι1, ύψος 1,70, να βγάλεις αθλήματα - ψυχοτεχνικά - γιατρούς και να πιάσεις τη βάση σε ένα γραπτό τεστ. Τα υπόλοιπα (ΟΥΚ, αλεξίπτωτα, ΔΕΑ,proficiency, Η/Υ) απλά δίνουν εξτρά μόρια.
- Ο μόνος τρόπος εισαγωγής στο Π. Σ. Είναι ΜΕ ΠΡΟ-ΚΗ-ΡΥ-ΞΗ. Είτε για πυροσβέστες είτε για πτυχιούχους αξιωματικούς. Οι πανελλήνιες που ρωτάτε όλοι είναι ΜΟΝΟ για πυροσβέστες και γι' αυτό η βάση είναι μόνο τόσο, αφού μιλάμε για μέσο όρο ηλικίας 28-30 χρονών τουλάχιστον.
vasilis

Δημοσίευση από vasilis »

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω επειδη δν ξερω! Χρειαζεται να δωσεις και μαθηματα για να περασεις; Και αν ναι τι μαθηματα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

vasilis έγραψε:Παιδια θα ηθελα να ρωτησω επειδη δν ξερω! Χρειαζεται να δωσεις και μαθηματα για να περασεις; Και αν ναι τι μαθηματα;

διάβασε την προκήρυξη http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c97045/attach/prokyrixi_aitisi_el_GR.pdf
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από supermario »

Greek_Army έγραψε:
vasilis έγραψε:Παιδια θα ηθελα να ρωτησω επειδη δν ξερω! Χρειαζεται να δωσεις και μαθηματα για να περασεις; Και αν ναι τι μαθηματα;

διάβασε την προκήρυξη http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c97045/attach/prokyrixi_aitisi_el_GR.pdf

Φιλε γκρικ αρμι ισχυει αυτο που ακουσα οτι απο του χρονου στη σχολη πυροσβεστων θα εισαγονται μεσω πανελλαδικων εξετασεων; δηλαδη εννοω οπωσ στην αστυφυλακων..
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

supermario έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

Φιλε γκρικ αρμι ισχυει αυτο που ακουσα οτι απο του χρονου στη σχολη πυροσβεστων θα εισαγονται μεσω πανελλαδικων εξετασεων; δηλαδη εννοω οπωσ στην αστυφυλακων..

επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι οπότε είμαστε στην αναμονή!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης