ΟΥΚ: Προϋποθέσεις εισαγωγής

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Strouthos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Strouthos »

Δεν με ενδιαφερει εαν ειναι σαν εφεδρος η οχι. Εαν γινετε με οποιοδηποτε τροπο να κανω το σχολειο ΟΥΚ ειτε Ελλαδα είτε Κυπρο.
Μάριος

Δημοσίευση από Μάριος »

Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα.
Πλέον δεν μπορείς να μπεις Ο. Υ. Κ σαν απλός στρατιώτης;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι δεν μπορείς
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimitris mak »

Μονο οι μονυμοι και οι εποπ του στρατου ξηρας και του ναυτικου μπορουν να περασουν το σχολειο των ουκ...
Magkas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Magkas »

Ευχαριστω πολυ... ! Να ρωτησω και κατι αλλο, εχω ακουσει Οτι Μεστην θητεια σου (στις ειδικες δυναμεις) μπορεις να την διακοψεις και να περασεις απο σχολεια (υποβρυχιου καταστροφεα κτλ) τα οποια χρειαζονται για να μπεις ως μονιμος στη ΜΥΚ, ισχιει οτι μπορεις στην θητεια σου να περασεις απο σχολεια ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι
Magkas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Magkas »

Οκ, αλλα εωας φιλος μου στη θητεια του στα ΛΟΚ μου ειπε οτι περασε ολα τα σχολεια που μπορεις να περασεις (στη θητεια σου) πως το εκανε αυτο;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 32
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Magkas έγραψε:Οκ, αλλα εωας φιλος μου στη θητεια του στα ΛΟΚ μου ειπε οτι περασε ολα τα σχολεια που μπορεις να περασεις (στη θητεια σου) πως το εκανε αυτο;

Πές το φίλο σου να μη λέει και πολλές λαλακίες.

Εκτος και αν είναι πλέον των 50 ετών και είχε τη δυνατότητα όταν η θητεία ήταν 28 μήνες να περάσει και το σχολείο των ΟΥΚ. Μιλάμε για πριν τη δεκαετία του 1980.
Magkas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Magkas »

Εεε, οχι περσι πηγε και ειναι 19, αλλα δεν λεει λαλακιες οντωσ, οταν λεω οτι περασε Το σχολιο του υποβρυχιου καταστροφεα δεν ενοω οτι πηγε ΟΥΚ ενοω οτι περασε ενα μηνα Μονο στο σχολιο αυτο (οπως ειναι και το ΚΕΑΠ) ... Δεν ξερω και εγω τι να πω
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 32
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Οι μόνοι έφεδροι που περνάνε Σχολείο είναι οι Δόκιμοι και μόνο το ΚΕΑΠ στη Ρεντίνα. Παλαιά που η θητεία ήταν 28 μήνες (και βάλε) οι Καταδρομείς πέρναγαν και άλλα Σχολεία.

Τα άλλα Σχολεία (Αλεξίπτωτα, Δυτών Μάχης, Υποβρυχίων Καταστροφέων- τα ΟΥΚ με άλλα λόγια, Χιονοδρόμων κλπ.) μόνο μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πήγε για 1 μήνα; Ναι, και εγώ αν πάρω μια συσκευή κλειστού κυκλώματος (κατάδυσης) θα λέω ότι έγινα Υποβρύχιος Καταστροφέας.

Μην πιστεύεις ό, τι σου λένε. Δεν είσαι βέβαια ο πρώτος που ακούει αυτά τα πράγματα από κάποιους που θέλουν να το παίζουν "γαμάουα" επειδή πήραν πράσινο μπερέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιουν 15, 2010 12:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KostasSSE
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από KostasSSE »

Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορεις στην θητεια σου να μπεις στα ΟΥΚ (οχι μονιμος). Ζητω συγχωμη αν εχει απαντηθει σε μια απο τις 36 σελιδες αλλα πραγματικα δεν διαθετω χρονο να τις διαβασω ολες
Cpt.Tsakalof
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Cpt.Tsakalof »

KostasSSE έγραψε:Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορεις στην θητεια σου να μπεις στα ΟΥΚ (οχι μονιμος). Ζητω συγχωμη αν εχει απαντηθει σε μια απο τις 36 σελιδες αλλα πραγματικα δεν διαθετω χρονο να τις διαβασω ολες

Όχι φίλε μου δεν παίρνουν κληρωτούς (φαντάρους) εδώ και καιρό.
Άβαταρ μέλους
ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ »

KostasSSE έγραψε:Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορεις στην θητεια σου να μπεις στα ΟΥΚ (οχι μονιμος). Ζητω συγχωμη αν εχει απαντηθει σε μια απο τις 36 σελιδες αλλα πραγματικα δεν διαθετω χρονο να τις διαβασω ολες
Απο το 2004 πανε μονο μονοιμοι. Εγω θα σου ελεγα να απς ως μονιμος αμα το πολυ.
ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΩΝ
Χρηστος

Δημοσίευση από Χρηστος »

Ειμαι 17 χρονων και αυτο που θελω να κανω στη ζωη μου ειναι ο στρατος. Εχω ψαξει αρκετα τις μοναδες και τα τμηματα αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το τι χρειαζεσε για να μπεις πχ στα Ο. Υ. Κ.(σχολες ευελπιδων και τα λειπα εχουν καμια σχεση; ) ευχαριστω οπιον μπορεσει και με διαφοτισει
ikarus260
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ikarus260 »

Θέλει γερά κότσια για να μπεις στα ΟΥΚ. Μπαίνεις ή από ΕΠΟΠ στο ναυτικό, ή πρέπει να είσαι ήδη μόνιμο στέλεχος στις ειδικές δυνάμεις. Έχει μερικά βιντεάκια στο youtube όπου μπορείς να πάρεις μία γεύση από τι περνάνε εκεί.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες