ΟΥΚ: Προϋποθέσεις εισαγωγής
Δεν με ενδιαφερει εαν ειναι σαν εφεδρος η οχι. Εαν γινετε με οποιοδηποτε τροπο να κανω το σχολειο ΟΥΚ ειτε Ελλαδα είτε Κυπρο.
Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα.
Πλέον δεν μπορείς να μπεις Ο. Υ. Κ σαν απλός στρατιώτης;
Πλέον δεν μπορείς να μπεις Ο. Υ. Κ σαν απλός στρατιώτης;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
Όχι δεν μπορείς
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Μονο οι μονυμοι και οι εποπ του στρατου ξηρας και του ναυτικου μπορουν να περασουν το σχολειο των ουκ...
Ευχαριστω πολυ... ! Να ρωτησω και κατι αλλο, εχω ακουσει Οτι Μεστην θητεια σου (στις ειδικες δυναμεις) μπορεις να την διακοψεις και να περασεις απο σχολεια (υποβρυχιου καταστροφεα κτλ) τα οποια χρειαζονται για να μπεις ως μονιμος στη ΜΥΚ, ισχιει οτι μπορεις στην θητεια σου να περασεις απο σχολεια ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
Οκ, αλλα εωας φιλος μου στη θητεια του στα ΛΟΚ μου ειπε οτι περασε ολα τα σχολεια που μπορεις να περασεις (στη θητεια σου) πως το εκανε αυτο;
Magkas έγραψε:Οκ, αλλα εωας φιλος μου στη θητεια του στα ΛΟΚ μου ειπε οτι περασε ολα τα σχολεια που μπορεις να περασεις (στη θητεια σου) πως το εκανε αυτο;
Πές το φίλο σου να μη λέει και πολλές λαλακίες.
Εκτος και αν είναι πλέον των 50 ετών και είχε τη δυνατότητα όταν η θητεία ήταν 28 μήνες να περάσει και το σχολείο των ΟΥΚ. Μιλάμε για πριν τη δεκαετία του 1980.
Εεε, οχι περσι πηγε και ειναι 19, αλλα δεν λεει λαλακιες οντωσ, οταν λεω οτι περασε Το σχολιο του υποβρυχιου καταστροφεα δεν ενοω οτι πηγε ΟΥΚ ενοω οτι περασε ενα μηνα Μονο στο σχολιο αυτο (οπως ειναι και το ΚΕΑΠ) ... Δεν ξερω και εγω τι να πω
Οι μόνοι έφεδροι που περνάνε Σχολείο είναι οι Δόκιμοι και μόνο το ΚΕΑΠ στη Ρεντίνα. Παλαιά που η θητεία ήταν 28 μήνες (και βάλε) οι Καταδρομείς πέρναγαν και άλλα Σχολεία.
Τα άλλα Σχολεία (Αλεξίπτωτα, Δυτών Μάχης, Υποβρυχίων Καταστροφέων- τα ΟΥΚ με άλλα λόγια, Χιονοδρόμων κλπ.) μόνο μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Πήγε για 1 μήνα; Ναι, και εγώ αν πάρω μια συσκευή κλειστού κυκλώματος (κατάδυσης) θα λέω ότι έγινα Υποβρύχιος Καταστροφέας.
Μην πιστεύεις ό, τι σου λένε. Δεν είσαι βέβαια ο πρώτος που ακούει αυτά τα πράγματα από κάποιους που θέλουν να το παίζουν "γαμάουα" επειδή πήραν πράσινο μπερέ.
Τα άλλα Σχολεία (Αλεξίπτωτα, Δυτών Μάχης, Υποβρυχίων Καταστροφέων- τα ΟΥΚ με άλλα λόγια, Χιονοδρόμων κλπ.) μόνο μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
Πήγε για 1 μήνα; Ναι, και εγώ αν πάρω μια συσκευή κλειστού κυκλώματος (κατάδυσης) θα λέω ότι έγινα Υποβρύχιος Καταστροφέας.
Μην πιστεύεις ό, τι σου λένε. Δεν είσαι βέβαια ο πρώτος που ακούει αυτά τα πράγματα από κάποιους που θέλουν να το παίζουν "γαμάουα" επειδή πήραν πράσινο μπερέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιουν 15, 2010 12:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορεις στην θητεια σου να μπεις στα ΟΥΚ (οχι μονιμος). Ζητω συγχωμη αν εχει απαντηθει σε μια απο τις 36 σελιδες αλλα πραγματικα δεν διαθετω χρονο να τις διαβασω ολες
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Επικοινωνία:
KostasSSE έγραψε:Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορεις στην θητεια σου να μπεις στα ΟΥΚ (οχι μονιμος). Ζητω συγχωμη αν εχει απαντηθει σε μια απο τις 36 σελιδες αλλα πραγματικα δεν διαθετω χρονο να τις διαβασω ολες
Όχι φίλε μου δεν παίρνουν κληρωτούς (φαντάρους) εδώ και καιρό.
- ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
Απο το 2004 πανε μονο μονοιμοι. Εγω θα σου ελεγα να απς ως μονιμος αμα το πολυ.KostasSSE έγραψε:Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορεις στην θητεια σου να μπεις στα ΟΥΚ (οχι μονιμος). Ζητω συγχωμη αν εχει απαντηθει σε μια απο τις 36 σελιδες αλλα πραγματικα δεν διαθετω χρονο να τις διαβασω ολες
ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΩΝ
Ειμαι 17 χρονων και αυτο που θελω να κανω στη ζωη μου ειναι ο στρατος. Εχω ψαξει αρκετα τις μοναδες και τα τμηματα αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το τι χρειαζεσε για να μπεις πχ στα Ο. Υ. Κ.(σχολες ευελπιδων και τα λειπα εχουν καμια σχεση; ) ευχαριστω οπιον μπορεσει και με διαφοτισει
Θέλει γερά κότσια για να μπεις στα ΟΥΚ. Μπαίνεις ή από ΕΠΟΠ στο ναυτικό, ή πρέπει να είσαι ήδη μόνιμο στέλεχος στις ειδικές δυνάμεις. Έχει μερικά βιντεάκια στο youtube όπου μπορείς να πάρεις μία γεύση από τι περνάνε εκεί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες