ΥΕΑ: Τι μισθό παίρνουν οι Δόκιμοι;

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
fotis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από fotis »

Παιδια μην παει κανεις

Ντροπη και εσχος μας επιασε και εμας η μιωση του μισθου 380 euro πιρα σημερα αντι τα 600 που περνεις κανονικα

πραγματικα μιν πατε τωρα ειναι ξεφτιλα τελιος ελεος δλδ κοψανε απο τον υποδικα μου απο τα 1700 στα 1400 δλδ 300 ευρο και εγω που περνω 600 μου περεις 200 ευρο με πια λογικι ελεος δλδ εσχος

ΔΕΑ (ΠΖ) 306 Α' ΕΣΣΟ 2009
nickzio
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από nickzio »

dim8 να σε ρωτησω, μπορεις να μου πεις για τον μισθο που περνουν οι ΔΕΑ σημερα γιατι ακουσα οτι εχουν γινει μειωσεις. Ευχαριστω.
dim8

Δημοσίευση από dim8 »

Δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια γιατι την παρασκευη ονομαστηκα δοκιμος, αλλα απο αυτα που ξερω μειωθηκε η παραμεθοριο απο 180 πηγε 100 και κοπηκαν τα δωρα, με επιφιλαξη σου λεω οτι παραμεθοριο ειναι περιπου 600 και εκτος παραμεθοριοου ειναι 500 περιπου ολα αυτα.
nikos k.

Δημοσίευση από nikos k. »

Στην τετράμηνη εκπαίδευση στην Κρήτη πληρώνεσαι ή ξεκινάς να πληρώνεσαι μετά το τετράμηνο; Εάν ναι με μειωμένο μοισθό; Και κάτι τελευταίο, μετά το τετράμηνο είσαι Ανθυπασπιστής; Ευχαριστώ πολύ.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από yandr »

Πληρώνεσαι μετά το τετράμηνο και παίρνεις ένα ποσό που δεν θυμάμαι.

Ανθυπασπιστής δεν γίνεσαι ποτέ. Ανθυπολοχαγός γινόσουν προς το τέλος της θητείας, αλλά τώρα που έχει μειωθεί δεν ξέρω.

dim8

Δημοσίευση από dim8 »

Κανεις 14 μηνες περνεις 580 βασικο και 100 για παραμεθωριο. Τεθωρακιζμενα αυλωνα πεζικο κρητη. Μπορεις να μενεις μεσα σαν δοκιμος. Σαν υεα μενεις μεσα στις εξωδους σου αλλα σαν αλφας κανεις οτι σου λενε οι βητα, πραγμα κακο... Οτι αλλο θες ρωτα. Λευτα σαν δοκιμος θα παρεις μετα απο δυο μηνες μπορει και τρεις...

αντωνης

Δημοσίευση από αντωνης »

Συνολικα για ποσους μηνες πληρωνεσε σαν υεα; Τους 14 μηνες η τους 9?
alexinta
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από alexinta »

Μήπως ξέρει κάνεις τι παίζει με τα επιδόματα αυτό το καιρό, αν μειώθηκαν λόγο οικονομικής κρίσης;

babisLar
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από babisLar »

Πόσα χρήματα περίπου δίνουν μετά απο την σχολή για τον καιρό που είσαι μέσα;

Και γενικές ερωτήσεις Πληρώνονται Οι ΥΕΑ και για τους 14 μήνες; Τα έξτρα χρήματα στον βασικό μισθό πόσο περίπου ειναι; Συνολικά πάνω κάτω πόσα περιπου δηλαδη πέρνεις κάποιος ΥΕΑ. Γιατί λέμε πως ο βασικός είναι 580 ευρώ περιπου + υπηρεσίες + παραμεθώριο αν είναι εκει. Αλλά με όλα μαζί πόσο περίπου φτάνει;

Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Whiteyez »

babisLar έγραψε:Πόσα χρήματα περίπου δίνουν μετά απο την σχολή για τον καιρό που είσαι μέσα;

Και γενικές ερωτήσεις Πληρώνονται Οι ΥΕΑ και για τους 14 μήνες; Τα έξτρα χρήματα στον βασικό μισθό πόσο περίπου ειναι; Συνολικά πάνω κάτω πόσα περιπου δηλαδη πέρνεις κάποιος ΥΕΑ. Γιατί λέμε πως ο βασικός είναι 580 ευρώ περιπου + υπηρεσίες + παραμεθώριο αν είναι εκει. Αλλά με όλα μαζί πόσο περίπου φτάνει;

Εγώ αν θυμάμαι καλά το 2007 το Δεκέμβρη είχα πάρει γύρο στα 1600 ευρω για τους 4 μήνες. Γύρο στο 600αρι να υπολογίζεις τον μισθό.+ Χρήματα από ασκήσεις τα οποία αργούν να στα βάλουν, να φανταστείς και μετά την απόλυση μου, μου έβαζαν χρήματα που μου χρωστούσαν στο λογαριασμό μου.

...
MrGeo5
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από MrGeo5 »

Στην σχολή θα πάρετε 250 ευρώ πριν αποφοιτήσετε και κανά 250 αφού περάσει κανά δίμηνο στη μονάδα.580,76, αν ισχύει και το 2011 (!) κάθε μήνα. Πληρώνεστε από την ώρα που ονομάζεστε ΔΕΑ εως να απολυθείτε. Δώρα κανονικά. Εκτός έδρας κανονικά. Υπηρεσίες κανονικά.(Κυριακή και αργίες πληρώνονται).
Έφεδρος

Δημοσίευση από Έφεδρος »

Μόλις ονομαστείς ΔΕΑ παίρνεις περίπου 500 ευρώ για την αποφοίτηση και μετά 560 ευρώ τον μήνα + 105 παραμεθόρια αν υπηρετείς Ξάνθη και πάνω ή ανατολικό Αιγαίο. Ψίχουλα δηλαδή, α και τα δώρα φυσικά έχουν κοπεί.
stef

Δημοσίευση από stef »

Ρε παιδια 3ερει κανεις ποσα περνουν οι ΥΕΑ; Γτ μπηκα σε ενα site κ ο κα8εναε ελεγε τα δικα του
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

stef έγραψε:Ρε παιδια 3ερει κανεις ποσα περνουν οι ΥΕΑ; Γτ μπηκα σε ενα site κ ο κα8εναε ελεγε τα δικα του

Για τι πράγμα; Μισθό; Μόρια για προκυρήξεις;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Greek_Army »

stef έγραψε:Ρε παιδια 3ερει κανεις ποσα περνουν οι ΥΕΑ; Γτ μπηκα σε ενα site κ ο κα8εναε ελεγε τα δικα του

για μισθό έχω απαντήσει σε ένα παιδί ακριβώς από πάνω σου
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες