Βρεφονηπιοκόμος / Νηπιαγωγός
Εξαντληθηκε το θεμα με την ελενη, παντως μπραβο της ξερει να αναβει φωτιες ξεσηκωσε θυελλα αντιδρασεων

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
σωστα ! ΤΕΛΟΣ με το θεμα. Παμε για αλλαHyper έγραψε: Εξαντληθηκε το θεμα με την ελενη, παντως μπραβο της ξερει να αναβει φωτιες ξεσηκωσε θυελλα αντιδρασεων
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Καλησπερα σας... Θα ηθελα να μαθω, απο καμια κοπελα στην ειδικοτητα των νηπιαγωγων πως ειναι τα πραγματα. Αξιζει να κανεις τα χαρτια; Στο κεντρο ειναι πολυ αυστηρα τα πραγματα; Επισης οργανωνεις εσυ οπως κρινεις τη διδασκαλια στην ταξη ή ακολουθεις οδηγιες; Ευχαριστω πολύ.
υγ. Με 530 μορια εχω πιθανοτητες στην επικειμενη προκήρυξη; Τι λετε;
υγ. Με 530 μορια εχω πιθανοτητες στην επικειμενη προκήρυξη; Τι λετε;
- evi85
- Ταγματάρχης
Αριστοτελης έγραψε:Ναι, πριν τις παρουν εχουν το πτυχιο.
ναι το πτυχιο το εχω. Απλα θελω να μαθω αν θα εχω πιθανοτητες. Επισης στο κεντρο εκπαιδευσης ειναι πολυ αυστηρα; Ή επειδη ειναι ΥΓ ειναι πιο χαλαρα.
επισης εφοσον σε παρουν και πας στον παιδικο κανεις και υπηρεσιες ε; Πολλες γνωριζεις;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
Ευη μου μπορει να εισαι σε παιδικο σταθμο αλλα δεν παυει να εισαι μεσα στον στρατο... Οποτε δεν παιζει να καθεσαι την περιοδο που λες... Μπορει να εισαι σε αυτη την ειδικοτητα αλλα δεν παυει να εισαι στρατιωτικος... Κοιτα, μμια γνωστη μου περασε νηπιαγωγος τωρα, σε λιγες μερες θα τοποθετηθει στην μοναδα της οποτε θα παρω πληροφοριες κ θα σου τις μεταφερω... Το ωραριο μαλλον ειναι κανονικο 8ωρο, το υποθετω δλδ... Αλλα επειδη δεν μπορουμε να λεμε ανακριβειες θα ρωτησω κ θα σου πω οκ?
Dum spiro spero
-
Ευη ειμαι στο υγειονομικο. Εχει πολλες μοναδες για να πας γιατι εχει πολλους παιδικους σταθμους. Στην αθηνα παντως ξερω πως εχει δυο. Κανουν κανονικα υπηρεσιες, δεν μπορω να πω που. Τα χριστουγεννα και το πασχα δουλευεις κανονικα. Το καλοκαιρι δουλευεις κανονικα. Μην ξεχνας πως φορας στολη.
- evi85
- Ταγματάρχης
laios έγραψε:Ευη ειμαι στο υγειονομικο. Εχει πολλες μοναδες για να πας γιατι εχει πολλους παιδικους σταθμους. Στην αθηνα παντως ξερω πως εχει δυο. Κανουν κανονικα υπηρεσιες, δεν μπορω να πω που. Τα χριστουγεννα και το πασχα δουλευεις κανονικα. Το καλοκαιρι δουλευεις κανονικα. Μην ξεχνας πως φορας στολη.
σας Ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση. Απλα μια καθηγητρια στο πανεπιστημιο ειπε πως γνωριζει πως κανεις μαθημα με τα πολιτικα, το ωραριο ειναι κυκλικο και δουλευεις 6ωρο... Τι να πω. Παντως και παλι σας ευχαριστω πολυ, να ειστε καλα! Και αν εχετε νεα, εδω ειμαι εγω...
-
σωστα! Εισαι με πολιτικη περιβολη αλλα εχει και υπηρεσιες.evi85 έγραψε:laios έγραψε:Ευη ειμαι στο υγειονομικο. Εχει πολλες μοναδες για να πας γιατι εχει πολλους παιδικους σταθμους. Στην αθηνα παντως ξερω πως εχει δυο. Κανουν κανονικα υπηρεσιες, δεν μπορω να πω που. Τα χριστουγεννα και το πασχα δουλευεις κανονικα. Το καλοκαιρι δουλευεις κανονικα. Μην ξεχνας πως φορας στολη.
σας Ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση. Απλα μια καθηγητρια στο πανεπιστημιο ειπε πως γνωριζει πως κανεις μαθημα με τα πολιτικα, το ωραριο ειναι κυκλικο και δουλευεις 6ωρο... Τι να πω. Παντως και παλι σας ευχαριστω πολυ, να ειστε καλα! Και αν εχετε νεα, εδω ειμαι εγω...
- evi85
- Ταγματάρχης
laios έγραψε:σωστα! Εισαι με πολιτικη περιβολη αλλα εχει και υπηρεσιες.evi85 έγραψε:laios έγραψε:Ευη ειμαι στο υγειονομικο. Εχει πολλες μοναδες για να πας γιατι εχει πολλους παιδικους σταθμους. Στην αθηνα παντως ξερω πως εχει δυο. Κανουν κανονικα υπηρεσιες, δεν μπορω να πω που. Τα χριστουγεννα και το πασχα δουλευεις κανονικα. Το καλοκαιρι δουλευεις κανονικα. Μην ξεχνας πως φορας στολη.
ναι το ξερω οτι εχεις υπηρεσιες, απλα δε γνωριζω που θα τις κανεις και αν θα ειναι 7 ας πουμε οπως κανουν πχ εδω στη ροδο οι καταδρομεις. Οπως και να χει ς ευχαριστω
ααααααααααα και κατι τελευταιο. Ειναι καλη ειδικοτητα; Για γυναικα παντα ε; Εσυ που εισαι και στο ΥΓ ισως κατι γνωριζεις παραπανω.
-
αν δε κανω λαθος οι υπηρεσιες ειναι 2 με 3 το μηνα. Μιλαμε για ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ και οχι για καταδρομεις... Αν παω για δουλεια στον παιδικο σταθμο, θα ρωτησω και θα σε πω.evi85 έγραψε:laios έγραψε:σωστα! Εισαι με πολιτικη περιβολη αλλα εχει και υπηρεσιες.evi85 έγραψε:laios έγραψε:Ευη ειμαι στο υγειονομικο. Εχει πολλες μοναδες για να πας γιατι εχει πολλους παιδικους σταθμους. Στην αθηνα παντως ξερω πως εχει δυο. Κανουν κανονικα υπηρεσιες, δεν μπορω να πω που. Τα χριστουγεννα και το πασχα δουλευεις κανονικα. Το καλοκαιρι δουλευεις κανονικα. Μην ξεχνας πως φορας στολη.
ναι το ξερω οτι εχεις υπηρεσιες, απλα δε γνωριζω που θα τις κανεις και αν θα ειναι 7 ας πουμε οπως κανουν πχ εδω στη ροδο οι καταδρομεις. Οπως και να χει ς ευχαριστω
ααααααααααα και κατι τελευταιο. Ειναι καλη ειδικοτητα; Για γυναικα παντα ε; Εσυ που εισαι και στο ΥΓ ισως κατι γνωριζεις παραπανω.
-
Α ευη ειναι καλη ειδικοτητα. Εισαι για δουλεια και οχι σε στρατοπεδο. Ετσι δουλευει το υγειονομικο.(εκτος των μοναδων εκστρατειας)
- evi85
- Ταγματάρχης
laios έγραψε:Α ευη ειναι καλη ειδικοτητα. Εισαι για δουλεια και οχι σε στρατοπεδο. Ετσι δουλευει το υγειονομικο.(εκτος των μοναδων εκστρατειας)
και παλι ευχαριστω. Να σαι καλα!
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Σεπ 04, 2010 4:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Αυτες μαλιστα! Ειναι ειδικοτητες για εποπ!
- evi85
- Ταγματάρχης
Βρε παιδια. Καμια με ειδικοτητα νηπιαγωγου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης