Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ORTHODOXOS
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ORTHODOXOS »

και η καλύτερη κοπέλα και το καλύτερο αγόρι, η στραβή μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. το θέμα είναι οτι το μυαλό του στρατεύσιμου μπορεί να σκέφτεται διάφορα, μιας και η κοπέλα του δεν θα περιορίζεται σε χώρο, σε αντίθεση με τον ίδιο.
DasBoot
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5
Επάγγελμα: Μηχανικος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από DasBoot »

Με την ιδια λογικη και ο φανταρος που θα ειναι και
λιγο στερημενος σε μια εξοδο μπορει κι αυτος να
κερατωσει την κοπελα του.

Το κερατο μπορει να σου τυχει ακομα και αν
συζεις με την αλλη δεν εχει να κανει.

Αν η σχεση εναι πραγματικα σοβαρη και οι
ανθρωποι ειναι απο την φυση τους πιστοι
κανενας δεν θα απατησει κανεναν. Αν τωρα
μιλαμε για μια απλη σχεση ψιλοελευθερη ναι
δεν εχει νοημα να το κρατησεις οταν πας
φανταρος.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DasBoot την Σάβ Σεπ 11, 2010 5:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από aggeliki93 »

Συμφωνω και επαυξανω. Αυτο ακριβως ηθελα κ εγω να πω. εξαλου για αυτο υπαρχουν οι ταμπελες. η ελευθερη σχεση γι αυτο λεγεται ελευθερη και αντιστοιχα κ η σοβαρη.
DasBoot
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από DasBoot »

Ετσι ειναι. Αν εχεις λοιπον μια σοβαρη σχεση
και η ιδια η κοπελα θελει να σε περιμενει
και να το περασετε μαζι αυτο τι θα της
πεις οχι σε παραταω για να εχω το κεφαλι
μ ησυχο?

Αν σου λεει μπορει και να περιμενω δεν ξερω
ειναι πολυς ο καιρος την μυριζεσαι την δουλεια...
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Στρατός και σχέση

Πολυ σωστος. πραγματικα. μακαρι ολοι να σκεφτονταν ετσι... τα ηξεις αφηξεις ειναι για τους δειλους κ τους μη αξιοπρεπεις... οποιος εχει τα κοτσια ξεκαθαριζει τα θελω του.
DasBoot
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από DasBoot »

Και για να μην κατηγορουμε μονο τις ακαρδες κοπελες
που μας τυρανανε να μιλησουμε και για μερικους απο μας
που οταν ειναι να μπουμε θυμομαστε τις πρωην και τις
καβατζες και τους πουλαμε παραμυθακι για ευκολο παπαπαπ ;-)
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Στρατός και σχέση

Που ησουν τοσο καιρο εσυ φιλε μου! απολυτο δικιο! βεβεια... σε ολες τις περιπτωσεις υπαρχουν οι "καλοι" και οι "κακοι". οπως ειπες "μερικοι απο εσας"... γι αυτο ας σκεφτομαστε και τις 2 πλευρες... και να ξερεις εκ πειρας μιλαω... δεν πεταω μπαρουφες για να τ παιξω καποια... αν δεν ηξερα δεν θα μιλουσα... και παλι μπραβο για τον τροπο που σκεφτεσαι!
DasBoot
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από DasBoot »

Ετσι ειναι φιλη μου και στα δυο φυλα, σε ολα τα επαγγελματα
οπουδηποτε υπαρχουν οι κακοι και οι καλοι. Ολοι κανουμε
τις επιλογες μας και τις λουζομαστε μετα.

Αν ενας που τωρα θα παει φανταρος διαβασει πολλα
απο τα σχολια εδω θα τον πιασει απελπισια! Ολες
κερατωνουν τα παιδια που πανε στο μετωπο...

Εγω προσωπικα ξερω περιπτωση φανταρου που γνωρισε
κοπελα και της μιλαγε οσο ηταν μακρυα απο το σπιτι του
ισα ισα να λεει οτι εχει γκομενα ο στερημενος και να εχει να
μιλαει με καποια. Οταν πηγε πιο κοντα
την ξεχασε και δεν της εδινε σημασια...

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Deathdiver »

DasBoot έγραψε: Με την ιδια λογικη και ο φανταρος που θα ειναι και
λιγο στερημενος σε μια εξοδο μπορει κι αυτος να
κερατωσει την κοπελα του.

Το κερατο μπορει να σου τυχει ακομα και αν
συζεις με την αλλη δεν εχει να κανει.

Αν η σχεση εναι πραγματικα σοβαρη και οι
ανθρωποι ειναι απο την φυση τους πιστοι
κανενας δεν θα απατησει κανεναν. Αν τωρα
μιλαμε για μια απλη σχεση ψιλοελευθερη ναι
δεν εχει νοημα να το κρατησεις οταν πας
φανταρος.
...
H ατακα του μηνα χαλλλαρα...Εικόνα

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Deathdiver την Σάβ Σεπ 11, 2010 6:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Στρατός και σχέση

απαραδεκτο! το εχω δει κ εγω... και μαλιστα ακομα χειροτερα εχω δει φανταρο να λεει ποσο θελει μαι κοπελα κτλ κτλ... και στο τελος να μαθαινουμε απο αλλον πως το παλληκαρι το ειχε διπορτο! μια εδω και μια σπιτι του!! να τος ο μοιχος!!! η κοπελια πισω ομως δεν ηξερε τι γινοταν και πιθανον να τον αγαπουσε πολυ γιατι δεν το χωρισε τοσο καιρο κ αυτουνου του εμενα 40 μερες για να απολυθει! αρα αλλος ηταν ο κερατας και οχι ο "καημενος" ο φανταρος ο οποιος μια χαρα την εκμεταλλευτηκε την εξοδο του! αυτο για οσους τα ριχνουν στην κοπελα...
dem

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από dem »

ειμαι χάλια! μετά από πολύ καιρό ερωτεύτηκα έκανα σχέση όλα τέλεια και ένα μεσημέρι μου ανακοινώνει οτί φεύγει για Κόσσοβο! είμασταν μαζι 1 μηνα μονο παρολα αυτα ειπαμε να κρατησουμε. νιωθω πολλα κ θελω να τον περιμενω το θεμα ειναι οτι ειναι απο αλλο μερος κ δεν ξερω φοβαμαι πως οταν τελειωσει θα ερθει πισω κ θα παρει μεταθεση για αλλου! εχει περασει καποιος κατι παρομοιο να μου δωσει μια γνωμη παρακαλω;

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

dem έγραψε:ειμαι χάλια! μετά από πολύ καιρό ερωτεύτηκα έκανα σχέση όλα τέλεια και ένα μεσημέρι μου ανακοινώνει οτί φεύγει για Κόσσοβο! είμασταν μαζι 1 μηνα μονο παρολα αυτα ειπαμε να κρατησουμε. νιωθω πολλα κ θελω να τον περιμενω το θεμα ειναι οτι ειναι απο αλλο μερος κ δεν ξερω φοβαμαι πως οταν τελειωσει θα ερθει πισω κ θα παρει μεταθεση για αλλου! εχει περασει καποιος κατι παρομοιο να μου δωσει μια γνωμη παρακαλω;
Νιωθεις πολυ ενθουσιασμο... αυτο ειναι το μονο σιγουρο. τωρα λογικα στο Κοσσοβο θα κατσει 1 τετραμηνακι. Μεταθεση θα παρει και θα παει αλλου, στρατιωτικος ειναι το εχουν αυτο το "κακο". Αυτο ομως δε σημαινει οτι θα σε ξεχασει σιγουρα. Αν νιωθεις κατι γι'αυτον τοτε το νιωθεις για για το επαγγελματικο του κομματι δηλαδη το στρατο. Χωρια δεν μπορεις να τα εχεις. Αν ειναι τοσο εντονα οσο πιστευεις τοτε θα τον περιμενεις, και ισως τον ακολουθησεις στην μεταθεση του.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από dn24 »

dem έγραψε:ειμαι χάλια! μετά από πολύ καιρό ερωτεύτηκα έκανα σχέση όλα τέλεια και ένα μεσημέρι μου ανακοινώνει οτί φεύγει για Κόσσοβο! είμασταν μαζι 1 μηνα μονο παρολα αυτα ειπαμε να κρατησουμε. νιωθω πολλα κ θελω να τον περιμενω το θεμα ειναι οτι ειναι απο αλλο μερος κ δεν ξερω φοβαμαι πως οταν τελειωσει θα ερθει πισω κ θα παρει μεταθεση για αλλου! εχει περασει καποιος κατι παρομοιο να μου δωσει μια γνωμη παρακαλω;

το να επιλεγεις να τα φτιαχνεις με εναν στρατιωτικο, εχει το τιμημα του. παρομοιο με το κοσσοβο οχι, αλλα επειδη με την καινουρια χρονια θα κανω οτι ειναι δυνατον για να παω στο κοσσοβο, εγω δεν θα κρατουσα την σχεση. στο κοσσοβο θα καθησει 159 "καθαρες" μερες, κ οταν λεω καθαρες εννοω οτι στο συνολο τους ειναι 180 μερες 6 μηνες, αλλα θα παρει στο μεσοδιαστημα αυτο τρεις 7ημερες αδειες οποτε 180-21=159... αν τον αγαπας οχι μονο σαν ανθρωπο, αλλα κ σαν επαγγελμα, τοτε θα ευδοκιμησει αυτη η σχεση..

mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από mak »

dn24 έγραψε:
dem έγραψε: ειμαι χάλια! μετά από πολύ καιρό ερωτεύτηκα έκανα σχέση όλα τέλεια και ένα μεσημέρι μου ανακοινώνει οτί φεύγει για Κόσσοβο! είμασταν μαζι 1 μηνα μονο παρολα αυτα ειπαμε να κρατησουμε. νιωθω πολλα κ θελω να τον περιμενω το θεμα ειναι οτι ειναι απο αλλο μερος κ δεν ξερω φοβαμαι πως οταν τελειωσει θα ερθει πισω κ θα παρει μεταθεση για αλλου! εχει περασει καποιος κατι παρομοιο να μου δωσει μια γνωμη παρακαλω;

το να επιλεγεις να τα φτιαχνεις με εναν στρατιωτικο, εχει το τιμημα του. παρομοιο με το κοσσοβο οχι, αλλα επειδη με την καινουρια χρονια θα κανω οτι ειναι δυνατον για να παω στο κοσσοβο, εγω δεν θα κρατουσα την σχεση. στο κοσσοβο θα καθησει 159 "καθαρες" μερες, κ οταν λεω καθαρες εννοω οτι στο συνολο τους ειναι 180 μερες 6 μηνες, αλλα θα παρει στο μεσοδιαστημα αυτο τρεις 7ημερες αδειες οποτε 180-21=159... αν τον αγαπας οχι μονο σαν ανθρωπο, αλλα κ σαν επαγγελμα, τοτε θα ευδοκιμησει αυτη η σχεση..

ειναι πολλα τα λεφτα Αρη... που λεει και το σλογκαν...Εικόνα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από dn24 »

mak έγραψε:ειναι πολλα τα λεφτα Αρη... που λεει και το σλογκαν...Εικόνα

παρα πολλα ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ χαχαχα Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση