Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Eirini_M
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Eirini_M »

Δεν μου λες ΙΜΑΚ έχεις άσχημη εμπειρία από το θέμα και μιλάς τόσο πεζά ;
Αντιλαμβάνομαι ότι προφανώς είδαν πολλά τα μάτια σου στην διάρκεια της θητείας μου, αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Μίλησα βιώνοντας καθαρά την δικιά μου περίπτωση και αυτά που περνάω. Σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα, δεν αντιλέγω...

Αλλά ας μην ξεχνάμε και την περίπτωση που ο φαντάρος σε μία από τις εξόδους του βρίσκει αλλού παρηγοριά στον πόνο του... Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που μπορεί να την φέρουν σε έναν φαντάρο. Το ίδιο μπορεί να κάνει ακόμα και ο ίδιος!
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Eirini_M έγραψε:Δεν μου λες ΙΜΑΚ έχεις άσχημη εμπειρία από το θέμα και μιλάς τόσο πεζά ;
Αντιλαμβάνομαι ότι προφανώς είδαν πολλά τα μάτια σου στην διάρκεια της θητείας μου, αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Μίλησα βιώνοντας καθαρά την δικιά μου περίπτωση και αυτά που περνάω. Σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα, δεν αντιλέγω...

Αλλά ας μην ξεχνάμε και την περίπτωση που ο φαντάρος σε μία από τις εξόδους του βρίσκει αλλού παρηγοριά στον πόνο του... Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που μπορεί να την φέρουν σε έναν φαντάρο. Το ίδιο μπορεί να κάνει ακόμα και ο ίδιος!
Ναι! Ακουγα τον διπλα σκοπο να μιλαει στο τηλεφωνο με τη δικια του και τρελαθηκα με αυτα που της απαντουσε. Αν καταλαβα καλα η... Οτι και να πω ειναι λιγο... Πηρε τον "δεν τελειωσα τη βασικη ακομα" στις 3 τα ξυμερωματα για να του πει οτι αυτωθηκε με τον κολλητο του και οτι την αυτωσε καλυτερα απο κεινον. Το παιδι κουμπωσε, ευτυχως τον προλαβα και πυροβολησε στο ποδι του... Παλι καλα που δεν βρηκε το δικο μου. Εγω παντως εγραψα καποια πραγματακια οπως θα ηθελα να συπεριφερωταν η κοπελα μου οταν ημουν μεσα. Με αυτα που ειδα παντως ευτυχως που δεν ειχα...

Eirini_M
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Eirini_M »

Καλά τώρα ειλικρινά δεν έχω τι να πω...

Ομολογουμένως πίστευα ότι κάτι άσχημο σου είχε τύχει, αλλά τόσο άσχημο δεν το περίμενα... Και ναι υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες δυστυχώς !

Πάντως σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις...
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από tsiripobina »

Επισης υπαρχουν κ οι χαζοι αντρες που δεν εξακριβωνουν πρωτου κανουν κατι. Ειναι δυνατον να την πιστεψε (ειτε το εκανε ειτε οχι) και να αντεδρασε ετσι;
Παιδια πιστευω πως πλεον ο στρατος δεν ειναι τιποτα. Τι παει να πει; Επειδη πατε στρατο πρεπει να σας εχουμε στα οπα οπα; Ενταξει, μπορει να πιεζεστε αλλα και στον εξω κοσμο υπαρχει πιεση. Απετυχε καποια σε εξετασεις σχολειου/πανεπιστημιου, ειχε μιια δυσκολη μερα στη δουλεια, τσακωθηκε με την κολλητη της... ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ χρειαζεται και εκεινη υποστηριξη και εννοειται θα τη ζητησει απο τον ανθρωπο της (τι κ αν ειναι φανταρος;) επειδη κρατατε οπλο; Κ στον εξω κοσμο υπαρχουν διαφοροι τροποι οταν θελει καποιος να κανει κακο στον εαυτο του. Σκοπος να υπαρχει αμοιβαια κατανοηση και συμπαρασταση στα προβλημτα που μπορει να υπαρξουν.

Οσο αφορα τις γκομενοδουλειες και το στρατο. Μονο μια κοπελα γνωριζω που εκανε διαφορα στο αγορι της ενω ηταν φανταρος αλλα τα εκανε κ πριν μπει, σε αντιθεση με τους αντρες φανταρους που μεσα στη ιστορια της θητειας τους Θα υπαρχει οπωσδηποτε καποια αρπαχτη ή καποια επισκεψη σε καμπαρε.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsiripobina την Σάβ Αύγ 14, 2010 2:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΙΑΝΝΗΣ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

trisipobina ο αντρας και σε34 καμπαρε θα παει και παντου γιατο ειναι ΑΝΤΡΑΣ. Και οταν ο αντρας ειναι στρτατο ε. Σ συγκεκρημενα δεν εχει χρονο για τηλεφωνηματακια...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Οταν βαλεις παραλλαγη, οχι σαν εποπ αλλα σαν εφεδρος, οταν σε παει η υπηρεσια μια-μια (μια σκοπος μια θαλαμοφυλακας) και μια- μια (ενα μηνα μεσα μια εξω) οταν χτυπαει το τηλεφωνο του δικου σου και ειναι η μοναδικη εξοδος απο μια στεριμενη ανασα ξεκουρασης πραγματικοτητα και το χαμογελο φτανει στα αφτια... Τοτε θα καταλαβεις τι σημαινει αυτος που σου χαριζει το χαμογελο και την ελπιδα να σε γκρεμιζει... Και ναι μερικοι απο μας δεν ειμαστε τοσο δυνατοι οσο νομιζετεΕικόνα

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Hyper »

Μακ δεν υπαρχουν συναισθηματισμοι τη σημερον ημερα! Εχουν γινει αρκετα σκληρες οι γυναικες. Αλλα τωρα να συγκρινουμε ενα τσακωμο μιας γυναικας με μια φιλη της η μια δυσκολη μερα στη δουλεια με μια δυσκολη θητεια 9 μηνων (ειδικα για οσων ειναι Ειδικες δυναμεις) ειναι εντελως ανομοιο.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Hyper έγραψε:Μακ δεν υπαρχουν συναισθηματισμοι τη σημερον ημερα! Εχουν γινει αρκετα σκληρες οι γυναικες. Αλλα τωρα να συγκρινουμε ενα τσακωμο μιας γυναικας με μια φιλη της η μια δυσκολη μερα στη δουλεια με μια δυσκολη θητεια 9 μηνων (ειδικα για οσων ειναι Ειδικες δυναμεις) ειναι εντελως ανομοιο.
Gamise τα ρε φιλε, τα βλεπω τα καινουρια μοντελα ειναι... Κενα. Γενικα δεν αξιζει να επενδυσεις συναισθημα σημερα, δυσκολα θα βρεις κατι. Οι γυναικες της γενιας μου ειχαν ανασφαλειες, της τωρινης γενιας απλα δεν εχουν να πουνε τιποτα, ειναι ομορφες, αρκετα ομορφες, αλλα ανακαλυψαν τη δυναμη αναδεσα στα ποδια τους και νομιζουν οτι ειναι παιχνιδι...

Λυπαμε τα αγορακια και ειδικα οσα ειναι ρομαντικα και εχουν ιδανικα... ΚριμαςΕικόνα

tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από tsiripobina »

Hyper έγραψε:Αλλα τωρα να συγκρινουμε ενα τσακωμο μιας γυναικας με μια φιλη της η μια δυσκολη μερα στη δουλεια με μια δυσκολη θητεια 9 μηνων (ειδικα για οσων ειναι Ειδικες δυναμεις) ειναι εντελως ανομοιο.

Δηλαδη ολες οι δυσκολιες ειναι μεσα στο στρατο; Επισης ειδικες δυναμεις για να παει καποιος παει να πει εχει αντοχες. Μαθαινουν για τον θανατο κτλ και δεν μπορουν να αντεξουν την ελλειψη εξοδων; Τεσπα!
Τελος να πω πως εννοειται ειναι ομοια καποια περιστατικα απο αποψη ψυχολογικης πιεσης και αναγκη για συμπαρασταση. Αλλωστε ο καθενας εκλαμβανει την καθημερινοτητα του και τις δυσκολιες της διαφορετικα.

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:trisipobina ο αντρας και σε34 καμπαρε θα παει και παντου γιατο ειναι ΑΝΤΡΑΣ. Και οταν ο αντρας ειναι στρτατο ε. Σ συγκεκρημενα δεν εχει χρονο για τηλεφωνηματακια...

Ασχετο!Εικόνα
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsiripobina την Σάβ Αύγ 14, 2010 11:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Hyper »

Φυσικα ολοι μπορουν να αντεξουν χωρις εξοδους, αλλα εδω το θεμα μας ειναι στρατος και σχεση οποτε να πω οτι αυτο που δεν μπορουν να αντεξουν ειναι γυναικα εξω διχως κατανοηση συμπαρασταση κ πιστη! Κ δεν εννοω δεν θα το αντεξουν ψυχολογικα κ θα παρουν το οπλο κλπ κλπ που αναφερθηκε πιο πανω! Αλλα οτι εχεις που εχεις τα δικα σου μεσα αμα εχεις κ μια διαβολογυναικα εξω σε αρρωσταινει η κατασταση! ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Κυρ Αύγ 15, 2010 12:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Hyper έγραψε: Αλλα οτι εχεις που εχεις τα δικα σου μεσα αμα εχεις κ μια διαβολογυναικα εξω σε αρρωσταινει η κατασταση!
Εχεις δικιο! Απο κει και μετα το εαν θα κουμπωσει ο αλλος η οχι εξαρτατε απο την ψυχοσυνθεση του... Αλλα και σεις με τη σειρα σας μην κανετε χοντραδες...

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Hyper »

Ιμακ το θεωρω πολυ χοντρο να κουμπωσει καποιος δηλαδη πρεπει να χει ηδη αρκετα προβληματα η ψυχολογικα τι να πω. Προσωπικα δηλαδη σιγα μη καθομουνα να κουμπωσω κ γενικα το θεωρω τρομερα ακραιο να το κανει καποιος βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν συμβαινει σε καποιους ηδη εσυ μας ειπες ενα περιστατικο. Μακρια απο ακραιες σκεψεις κ πραξεις!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Προσωπικά είμαι κατά της σχέσης κατά την διάρκεια της θητείας.
Απο την λιγοστή εμπειρία μου μέχρι στιγμής μόνο προβλήματα έχω διαπιστώσει και στους άλλους αλλά και στις δικές μου περιπτώσεις.
Κατά τα άλλα θεωρώ ότι όλα είναι θέμα μυαλού, αντίληψης και ωριμότητας κάτι που λείπει απο τους περισσότερους πιτσιρικάδες!
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από asimike »

D.Y.K έγραψε:Προσωπικά είμαι κατά της σχέσης κατά την διάρκεια της θητείας.
Απο την λιγοστή εμπειρία μου μέχρι στιγμής μόνο προβλήματα έχω διαπιστώσει και στους άλλους αλλά και στις δικές μου περιπτώσεις.
Κατά τα άλλα θεωρώ ότι όλα είναι θέμα μυαλού, αντίληψης και ωριμότητας κάτι που λείπει απο τους περισσότερους πιτσιρικάδες!
+φωνο μαζι σου αλλα και εγω οταν μπηκα χωρισα! Ημουν Ε. Δ πριν 2 χρονια περιπου. Ειχα π ειχα το ¨τρεξιμο¨εκει μεσα να εχω και το γτ δν σηκωνεις το τηλ σου; Τι να πω ; Τι; Φοβοταν μν το κανω με τον λοχια; Δν καταλαβαινουν ολοι πως ειναι οταν εισαι μεσα... Γι αυτο σχεση και στρατος πιστευω οτι ειναι 2 αντιθετες λεξεις...
ΕΛΛΑΣ
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Rafale »

Υπαρχουν και περιπτωσεις που μπαινουν στο στρατο για να γλιτωσουν κιολας.Εικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες