ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9
Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

Φιλικα θα ς πω να προσγειωθεις γτ θα απογοητευτεις. Αν θες να γινεις μαχιμος πανε usa στους rangers και οταν τελειωσεις εκει παιρνεις και αμερικανικη υπηκοοτητα. Τωρα με την οικονομικη δυσκολια ειναι ενα πολυ καλο ατου για το καθεναΕικόνα

mess with the best die like the rest

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΕΟΣ την Δευ Ιούλ 26, 2010 4:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
10ALELEGOHOME

Δημοσίευση από 10ALELEGOHOME »

Τι λετε ρε ψαρουκλες; την παλευετε; τι νομιζεται ειναι οι καταδρομες; ο john rabo; δλδ καθε μερα γυμναστικη ασκησεις κτλ; και αγγαρεια θα κανετε και τα παντα! και εσυ ο γυμνασμενος ο τουμπανος με τις καμψεις. μπες με τετοια μυαλα και θα σε γλεντησουν καλα... ειδικα στις μοναδεσ... εκει να δεις γλεντι! ξυπνατε ρεεεεεεεεεε!
johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από johny.xmarks »

Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα... Με τις εξόδους τί γίνεται; Στο ΚΕΕΔ, και μετά στη μονάδα; Επίσης, πόσο καιρό κρατάει η εκπαίδευση στο ΚΕΕΔ πριν πάω στην μονάδα; Μάλλον θα μπω νοέμβρη και θέλω να ξέρω...
VakisG
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από VakisG »

Εξόδους στο ΚΕΕΔ θα έχεις αφού ορκιστείς κα θα πηγαίνει νάλογα με τι υπηρεσίες θα έχει ο λόχος σου. Στη μονάδα οι έξοδοι σου θα είναι πάλι ανάλογα με τις υπηρεσίες κ τη δύναμη του λόχου σου, συνήθως όμως θα είναι νορμαλ, εκτός από τις εμπλοκές που θα τρώτε με γιορτές, εκπαιδεύσεις κλπ. ΚΕΕΔ θα μείνεις περίπου 2 μήνες κ αυτό πάλι σε σχέση με την ειδικότητα που θα λάβεις πχ ΕΛΔΥΚ, ΧΕΛιστες, ΚΤΣ
johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από johny.xmarks »

KΑτα πάσα πιθανότητα θα πάω αμφίβιους σε νησί του αιγαίου. ΕΛΔΥΚ δεν θα πάω ούτε κάπου αλλού. Δηλαδή μου λες ότι θα θα μπω Νοέμβρη και θα βγώ Γενάρη από ΚΕΕΔ (η ΠΕΝ υπάγεται στο ΚΕΕΔ;) ; Και μετά απευθείας μοίρα αμφίβιων; Εντάξει σίγουρα είναι ανάλογα την περίπτωση, απλώς θα ήθελα να ήξερα στο περίπου αν μπορεί κάποιος να μου πει που τα πέρασε ο ίδιος, γιατί ειλικρινά δεν νομίζω να υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις. Για τις γιορτές τι εννοείς; Ότι θα έχω εμπλοκές Χριστούγεννα/Πάσχα;Mετά από πόσο καιρό ορκίζομαι στο ΚΕΕΔ;
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johny.xmarks την Δευ Ιούλ 26, 2010 6:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
VakisG
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από VakisG »

Κοίτα παίζει κ η διαφορά μέσω των αλλαγών που έχουν επέλθει. Εγώ μπήκα τέλη Ιανουαρίου του 2002 στο Πεύκο κ από εκεί για ΣΧΑΛ έφυγα μέσα Μαρτίου, οπότε 2 μήνες πάνω κάτω τους έφαγα κέντρο. Ένας φίλος που πήγε τώρα μπήκε 9/2 κ από εκεί (σαν ΕΛΔΥΚαριος) έφυγε μέσα Μαίου, οι υπόλοιποι έφυγα 10 μέρες νωρίτερα για τις μονάδες τους οπότε υπολόγισε. ΠΕΝ εμείς περνούσαμε σε συγκεκριμένες μονάδες δλδ Νάουσα ή Δράμα οι ορεινοί κ Σάμο ή Ρόδο οι αμφίβιοι κ μετά πέρναμε γραμμή για τις μονάδες μας. Δεν ξέρω αν περνάνε ΠΕΝ σε όλες τις μονάδες τώρα. Αν ξέρει κανείς πιο πρόσφατος θα σε βοηθήσει πάντως. Εμπλοκές παίζει κ σε ασκήσεις κ όταν θα περιμένετε νέους κ φυσικά σε γιορτές. ΚΕΕΔ εγώ ορκίστηκα 18 μέρες αφού μπήκα ενώ ο αδερφός μου 15, αφού μπήκαμε με διαφορά ημερώ
Lianos

Δημοσίευση από Lianos »

Μετα απο 8-10 μερες ορκιζεσαι. Ρε παιδια να ρωτησω εγω που ειμαι συνεχεια αξυριστος κ δεν φτιαχνω ποτε κρεβατι αμα μεσα ξεχναω να κανω αυτα τα πραγματα θα τρωω καμπανες; Και αν ναι τι ειδους; Να ρωτησω επισης στο ΚΕΕΔ σου δινουν καθολου 'ελευθερο χρονο'; Και αν ναι ποσος ειναι αυτος;

John

Δημοσίευση από John »

Ελα ρε κομαντα να μαζευομαστε ι σειρα του νεομβριου και εγω εκοψα αναβολη και παω για αλεξιπτωτα ειμαι επισης καλος στις αθλητικες επιδοσεις αλλα βυσμα δεν εχω. Οποτε ευελπιστω να κατορθωσω να μπω με την αξια μου και να μην μου παρει τη θεση κανας μπουλης γιατι γουσταρω τρελα να μπω αλεξιπτωτα! Θα τα δωσω ολα στο μιλι!vakis τι εννοεις οτι ειναι χημειο τωρα;

VakisG
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από VakisG »

John φίλε μου εννοώ ότι όταν μπεις Πευκο θα καταλάβεις. Θα δεις συμπεριφορές από οπλίτες κ νέους αλλά κ παλιούς που θα απορρήσεις για το τι κάνουν εκεί. Όλα μα όλα τα κέντρα είναι ένα μεγάλο χημείο που θα σου την σπάσει τόσο πολύ που θα βιάζεσαι να φύγεις για τη μονάδα. Οι νέοι να ψαρώνουν τους παλιούς, να αντιμιλούν κ να τσιμπάς κάψεις σε κάθε ***** που θα λέει ή θα κάνει η κάθε σειρά σου κ οι παλαιότεροι, κ το κακό είναι ότι λόγω χαμηλής επάνδρωσης των μονάδων η πλειοψηφία των ατόμων που θα παρουσιαστεί στο ΚΕΕΔ θα γίνουν ειδικοδυναμείτες, πλην των όσων θα κοπούν από επιλογή ή γιατρό, επειδή οι εντολές είναι τέτοιες. Οχι καψώνια, όχι πίεση "στα παιδιά" λες κ αυτά τα παιδάκια ήρθαν κατασκήνωση. Θα μπεις κ όλα αυτα που σου λέω θα τα δεις μπροστά σου
Κ αλεξίπτωτα εύχομαι ν καταφέρεις να περάσεις κ ν μπεις
John

Δημοσίευση από John »

Εχω τρελη περιεργια να δω τι θα συναντησω στο ΚΕΕΔ και απο ατομα και απο κλιμα κ του πως κυλανε οι μερες. Ελπιζω μονο να μην κυλανε με αδιακοπες αγγαριες... Γιατι θα ξενερωσω! Οσον αφορα το φαγητο τρωγεται; Η θα ξοδευομαστε οσο μπορουμε απεξω;

VakisG
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από VakisG »

Μια χαρά είναι το φαγητό μέσα, εγώ προσωπικά δεν έμεινα παραπονεμένος κ σε ποσότητα Εικόνα
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

[R έγραψε:Commando]Καλα κατσε να μπω μεσα και να μου πουνε να παιρνω πλοια της αγαπης και να κανω το σκουπιδιαρη εκει μεσανα μπω παλικαρι και να βγω σε αθλια κατασταση; Εγω για κομαντο παω οχι για καθαρηστρια θα πω σε οποιον μου το πει αυτο παμε να δουμε ποιος περνει πιο πολλες καμψεις να τον κανω ρομπα μπροστα σε ολους και ας ειναι εκπαιδευτης η οτι αλλο θελει. Τοσα χρονια γυμναστηρια αντι κομαντο δεν θα επιτρεψω να βγω λαπας απο κει μεσα.

Χαρτι απο τις ειδικες δυναμεις το πιο πιθανο ειναι να παρεις.
Αλλά ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ δεν προκειται να γινεις ποτε, παρεις δεν παρεις το χαρτι.
Ρομπα γινεσαι με αυτα που λες και πιστεψε με θα υπαρξουν πολλα παλικαρια εκει μεσα που θα περνουν πολυ λιγοτερες απο σενα αλλα θα ειναι πολυ commando, και οχι τοσο στα αθληματα, αλλα στην ψυχολογια.
Εσυ σπαζεσαι απο τωρα μονο που τα σκεφτεσαι φαντασου να σου πουν να τα κανεις κιολας και σε περιοδο φορτισης οπως ειναι αυτη του νεου στρατιωτη.
Κατι τελευταιο.
Εισαι και εσυ ενας απο τους παρα πολλους που νομιζουν οτι οι ειδικες δυναμεις ειναι το ποσα χρονια γυμναστηριο εχεις κανει, ποσες καμψεις περνεις, και ποσα κιλα σηκωνεις παγκο.
Οχι φιλε μου.
Θάρρος, πειθαρχία, ψυχή... Σου λενε κατι αυτες οι λέξεις;
Φιλικα στα ειπα ολα αυτα.
Καλη σου θητεία και σου ευχομαι να μην υπηρετήσεις εις βάρος αλλων παλικαριων που οντως το γουσταρουνε να φορανε τον πράσινο.Εικόνα
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
ikarus260
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ikarus260 »

Να αρχίσεις να ξυρίζεσαι και να μάθεις να στρώνεις το κρεβάτι γιατί ειδικά για το ξύρισμα πέφτουν γερές καμπάνες. Εννοείται πέφτουν καμπάνες, στρατό πας όχι κατασκήνωση
σταθης

Δημοσίευση από σταθης »

Πολυ σωστα τα λεει το παλικαρι... Θαρρος ψυχη πειθαρχια... Ετσι ειναι αδερφε... Σε βρισκω πολυ σωστο...
[R]Commando

Δημοσίευση από [R]Commando »

Κωστα σωστη η πειθαρχια η ψυχη και το θαρρος αλλα αυτα τα αποκτας κανοντας τον σκουπηδιαρη, την καθαριστρια και κανοντας αγγαρειες; Αυτο μου λες δηλαδη; Τι να σου πω ρε φιλε μου σε ειχα για πιο σοβαρο ατομο. Λυπαμαι που ακουσα ενα παραληρημα ασυναρτησιων θελοντας στο τελος να καταληξεις οτι δεν αξιζω τον πρασινο κ οτι αλλοι θα χουν πιο πολυ ψυχη κλπ κλπ. Φιλε εγω ενα θα σου πω η πειθαρχια φαινεται στον τροπο ζωης που ακολουθεις... Οπως και το θαρρος και η ψυχη στην καθημερινοτητα κ οχι μεσα στο στρατοπεδο πουλοντας παπατζες και βγαινοντας απο αυτο και νομιζοντας οτι πειραμε μια πουλαδα κ ειμαστε υπερ κομαντα αξια και κανεις αλλος δεν αξιζει. Κωστα φιλικα αλλα αποψη μου ειναι οτι βγαζεις ορισμενα ακατανοητα κομπλεξ. Ερχεσαι σε πολλες αντιφασεις και σου αρεσει να απογοητευεις τους υποψηφιους κομαντο-αλεξιπτωτιστες. Τι να πω περιμενα καλυτερη ψυχικη και νοητικη υγεια απο ενα αλεξιπτωτιστη. Ξερεις οτι τα περισσοτερα που ειπα ειναι αληθεια. Φιλικα παντα. Απλως σκεψου τα. Διοτι κατα βαθος εισαι οκ αλλα ωρες ωρες βγαζεις αποθημενα. Επισης μαγκια ειναι και η παραδοχη. Και αν εισαι μαγκας εστω και λιγο παραδεξου καποια πραγματα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες