[R έγραψε:Commando]Καλα κατσε να μπω μεσα και να μου πουνε να παιρνω πλοια της αγαπης και να κανω το σκουπιδιαρη εκει μεσανα μπω παλικαρι και να βγω σε αθλια κατασταση; Εγω για κομαντο παω οχι για καθαρηστρια θα πω σε οποιον μου το πει αυτο παμε να δουμε ποιος περνει πιο πολλες καμψεις να τον κανω ρομπα μπροστα σε ολους και ας ειναι εκπαιδευτης η οτι αλλο θελει. Τοσα χρονια γυμναστηρια αντι κομαντο δεν θα επιτρεψω να βγω λαπας απο κει μεσα.
Χαρτι απο τις ειδικες δυναμεις το πιο πιθανο ειναι να παρεις.
Αλλά ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ δεν προκειται να γινεις ποτε, παρεις δεν παρεις το χαρτι.
Ρομπα γινεσαι με αυτα που λες και πιστεψε με θα υπαρξουν πολλα παλικαρια εκει μεσα που θα περνουν πολυ λιγοτερες απο σενα αλλα θα ειναι πολυ commando, και οχι τοσο στα αθληματα, αλλα στην ψυχολογια.
Εσυ σπαζεσαι απο τωρα μονο που τα σκεφτεσαι φαντασου να σου πουν να τα κανεις κιολας και σε περιοδο φορτισης οπως ειναι αυτη του νεου στρατιωτη.
Κατι τελευταιο.
Εισαι και εσυ ενας απο τους παρα πολλους που νομιζουν οτι οι ειδικες δυναμεις ειναι το ποσα χρονια γυμναστηριο εχεις κανει, ποσες καμψεις περνεις, και ποσα κιλα σηκωνεις παγκο.
Οχι φιλε μου.
Θάρρος, πειθαρχία, ψυχή... Σου λενε κατι αυτες οι λέξεις;
Φιλικα στα ειπα ολα αυτα.
Καλη σου θητεία και σου ευχομαι να μην υπηρετήσεις εις βάρος αλλων παλικαριων που οντως το γουσταρουνε να φορανε τον πράσινο.

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...