Σημείωμα κατάταξης (2010)
Σημείωμα κατάταξης
Γεια σας
Μπορώ να μάθω απο κάπου που θα παρουσιαστώ πρίν πάρω το χαρτί στα χέρια μου; Εχω κόψει αναβολή τον Ιούλιο και έιναι να μπω τωρα το Νοέμβρη
Μπορώ να μάθω απο κάπου που θα παρουσιαστώ πρίν πάρω το χαρτί στα χέρια μου; Εχω κόψει αναβολή τον Ιούλιο και έιναι να μπω τωρα το Νοέμβρη
Σημείωμα κατάταξης
αμ έγραψε:Γεια σας Μπορώ να μάθω απο κάπου που θα παρουσιαστώ πρίν πάρω το χαρτί στα χέρια μου; Εχω κόψει αναβολή τον Ιούλιο και έιναι να μπω τωρα το Νοέμβρη
Δες εδώ
Κάταταξη στρατευσίμων
Σημείωμα κατάταξης
Δες το προηγούμενο από εσένα μήνυμα. Το έχω βάλει σαν link.
Σημείωμα κατάταξης
Ρε παιδια εγω και στο army.gr αλλα και στο stratologia.gr βαζω κανονικα τα στοιχεια μου με το σωστο ΑΣΜ αλλα μου λενε οτι δεν ειναι εγκυρο. Ειδικα στο army.gr μου ελεγε να προσπαθησω μετα τις 26 του μηνα, το εκανα και μου λεει ξαναπροσπαθησε μετα τις 5 του νοεμβρη. Ρωτησα στην στρατολογια και μου ειπαν οτι το ΑΣΜ ειναι σωστο και οτι κανονικα ειναι να μπω φεβρουαριο αλλα υπαρχει μια ενσταστη στο ονομα μου για τον νοεμβρη. Δεν ξερω τι να κανω με εχει γ@μησει το θεμα και δεν μπορω να βρω και δουλεια ***** το.
Σημείωμα κατάταξης
Πήγαινε από εκεί αδεφέ, μην περιμένεις από το τηλέφωνο. Πήγαινε από εκεί πρόσωπο με πρόσωπο να μιλήσεις προσωπικά με το στρατολογικό σου γραφείο. Ότι σου πουν εκεί ισχύει.
Σημείωμα κατάταξης
Σε ενα μήνα, γίνομαι 18.
Πότε έρχεται συνήθως, χαρτί για να παρουσιαστώ ; Μόλις κλείσω τα 18;
Και εαν έρθει, θα μπορώ να παρω αναβολή κατευθείαν ή θα πρέπει να παρουσιαστώ πρωτα και μετα να πάρω αναβολή ;
Ευχαριστώ,
Και εαν έρθει, θα μπορώ να παρω αναβολή κατευθείαν ή θα πρέπει να παρουσιαστώ πρωτα και μετα να πάρω αναβολή ;
Ευχαριστώ,
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Σημείωμα κατάταξης
ChrPat έγραψε:Σε ενα μήνα, γίνομαι 18.
Ευχαριστώ,
Αναβολή μπορείς να πάρεις και 3-4 μέρες πριν την ημερομηνία κατάταξης! Για πότε παρουσιάζεται υπάρχει ήδη θέμα μπες και δες
Σημείωμα κατάταξης
Μπωρει καπιος να ανεβασει Φωτογραφια του χαρτιου παρουσιασης;
(χωρις προσοπικα στιχια)
(χωρις προσοπικα στιχια)
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα! Με πήραν απο το αστυνομικό τμήμα καθυστερημένα την πέμπτη στις 18 του μηνός για να παραλάβω το έγγραφο κατάταξης μου το οποίο λέει οτι πρέπει να καταταγώ στις 23 νοεμβρίου... Το θέμα μου είναι οτι ακόμα η σχολή μου δεν μου έχει βγάλει την βεβαίωση σπουδών για στρατολογική χρήση... Πήγα σήμερα στο ρουφ και ο αξιωματικός εκεί μου είπε οτι μπορώ να του το πάω και σε 5 μέρες. Ουσιαστικά δεν θα έχω πρόβλημα δηλαδή που δεν θα παρουσιαστώ αύριο έτσι. Ρωτάω γιατί είμαι ακόμα λίγο σκαλωμένος. Ευχαριστώ.
Σημείωμα κατάταξης
θωμας έγραψε: Καλησπέρα! Με πήραν απο το αστυνομικό τμήμα καθυστερημένα την πέμπτη στις 18 του μηνός για να παραλάβω το έγγραφο κατάταξης μου το οποίο λέει οτι πρέπει να καταταγώ στις 23 νοεμβρίου... Το θέμα μου είναι οτι ακόμα η σχολή μου δεν μου έχει βγάλει την βεβαίωση σπουδών για στρατολογική χρήση... Πήγα σήμερα στο ρουφ και ο αξιωματικός εκεί μου είπε οτι μπορώ να του το πάω και σε 5 μέρες. Ουσιαστικά δεν θα έχω πρόβλημα δηλαδή που δεν θα παρουσιαστώ αύριο έτσι. Ρωτάω γιατί είμαι ακόμα λίγο σκαλωμένος. Ευχαριστώ.
Είσαι υποχρεωμένος να παρουσιαστείς αύριο. Διαφορετικά θα υποστείς κυρώσεις. ...
Σημείωμα κατάταξης
Καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο και το Κέντρο Εκπαίδευσης να δεις τι θα σου πουν.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Σημείωμα κατάταξης
Νέος έγραψε:Μπωρει καπιος να ανεβασει Φωτογραφια του χαρτιου παρουσιασης;
(χωρις προσοπικα στιχια)
δεν είναι δικό μου...

Σημείωμα κατάταξης
Δικό μου είναι και μπορείς να το βρεις στη σελίδα με τα Ατομικά έγγραφα ...
Σημείωμα κατάταξης
ενω ειχα ηδη μπει (16.11) ... χτες που πηγα σπιτι ειδα σημειωμα απο αστ. τμημα επειγον να παω για να παρω ' επιδοση δελτιου καταταξης' στις 17.11. !!! τι ναι αυτο ; το χαρτι που ηδη ειχα παρει αλλες 2 φορες απο κει μια με φαξ + αλλη μια το γνησιο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες