Σημείωμα κατάταξης (2010)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Στρατός και θητεία
αμ

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από αμ »

Γεια σας

Μπορώ να μάθω απο κάπου που θα παρουσιαστώ πρίν πάρω το χαρτί στα χέρια μου; Εχω κόψει αναβολή τον Ιούλιο και έιναι να μπω τωρα το Νοέμβρη

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Nassos »

αμ έγραψε:Γεια σας Μπορώ να μάθω απο κάπου που θα παρουσιαστώ πρίν πάρω το χαρτί στα χέρια μου; Εχω κόψει αναβολή τον Ιούλιο και έιναι να μπω τωρα το Νοέμβρη

Δες εδώ

Κάταταξη στρατευσίμων
βασιλης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από βασιλης »

Πως μπορω να δω ποτε παρουσιαζομαι; Και που παρουσιαζομαι;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Nassos »

Δες το προηγούμενο από εσένα μήνυμα. Το έχω βάλει σαν link.
Psarakas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Psarakas »

Ρε παιδια εγω και στο army.gr αλλα και στο stratologia.gr βαζω κανονικα τα στοιχεια μου με το σωστο ΑΣΜ αλλα μου λενε οτι δεν ειναι εγκυρο. Ειδικα στο army.gr μου ελεγε να προσπαθησω μετα τις 26 του μηνα, το εκανα και μου λεει ξαναπροσπαθησε μετα τις 5 του νοεμβρη. Ρωτησα στην στρατολογια και μου ειπαν οτι το ΑΣΜ ειναι σωστο και οτι κανονικα ειναι να μπω φεβρουαριο αλλα υπαρχει μια ενσταστη στο ονομα μου για τον νοεμβρη. Δεν ξερω τι να κανω με εχει γ@μησει το θεμα και δεν μπορω να βρω και δουλεια ***** το.
MrGeo5
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από MrGeo5 »

Πήγαινε από εκεί αδεφέ, μην περιμένεις από το τηλέφωνο. Πήγαινε από εκεί πρόσωπο με πρόσωπο να μιλήσεις προσωπικά με το στρατολογικό σου γραφείο. Ότι σου πουν εκεί ισχύει.
Dargal
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Dargal »

Σε ενα μήνα, γίνομαι 18.
Πότε έρχεται συνήθως, χαρτί για να παρουσιαστώ ; Μόλις κλείσω τα 18;
Και εαν έρθει, θα μπορώ να παρω αναβολή κατευθείαν ή θα πρέπει να παρουσιαστώ πρωτα και μετα να πάρω αναβολή ;

Ευχαριστώ,
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Greek_Army »

ChrPat έγραψε:Σε ενα μήνα, γίνομαι 18.
Πότε έρχεται συνήθως, χαρτί για να παρουσιαστώ ; Μόλις κλείσω τα 18;
Και εαν έρθει, θα μπορώ να παρω αναβολή κατευθείαν ή θα πρέπει να παρουσιαστώ πρωτα και μετα να πάρω αναβολή ;

Ευχαριστώ,

Αναβολή μπορείς να πάρεις και 3-4 μέρες πριν την ημερομηνία κατάταξης! Για πότε παρουσιάζεται υπάρχει ήδη θέμα μπες και δες
Νέος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Νέος »

Μπωρει καπιος να ανεβασει Φωτογραφια του χαρτιου παρουσιασης;
(χωρις προσοπικα στιχια)
θωμάς

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από θωμάς »

Καλησπέρα! Με πήραν απο το αστυνομικό τμήμα καθυστερημένα την πέμπτη στις 18 του μηνός για να παραλάβω το έγγραφο κατάταξης μου το οποίο λέει οτι πρέπει να καταταγώ στις 23 νοεμβρίου... Το θέμα μου είναι οτι ακόμα η σχολή μου δεν μου έχει βγάλει την βεβαίωση σπουδών για στρατολογική χρήση... Πήγα σήμερα στο ρουφ και ο αξιωματικός εκεί μου είπε οτι μπορώ να του το πάω και σε 5 μέρες. Ουσιαστικά δεν θα έχω πρόβλημα δηλαδή που δεν θα παρουσιαστώ αύριο έτσι. Ρωτάω γιατί είμαι ακόμα λίγο σκαλωμένος. Ευχαριστώ.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Nassos »

θωμας έγραψε: Καλησπέρα! Με πήραν απο το αστυνομικό τμήμα καθυστερημένα την πέμπτη στις 18 του μηνός για να παραλάβω το έγγραφο κατάταξης μου το οποίο λέει οτι πρέπει να καταταγώ στις 23 νοεμβρίου... Το θέμα μου είναι οτι ακόμα η σχολή μου δεν μου έχει βγάλει την βεβαίωση σπουδών για στρατολογική χρήση... Πήγα σήμερα στο ρουφ και ο αξιωματικός εκεί μου είπε οτι μπορώ να του το πάω και σε 5 μέρες. Ουσιαστικά δεν θα έχω πρόβλημα δηλαδή που δεν θα παρουσιαστώ αύριο έτσι. Ρωτάω γιατί είμαι ακόμα λίγο σκαλωμένος. Ευχαριστώ.

Είσαι υποχρεωμένος να παρουσιαστείς αύριο. Διαφορετικά θα υποστείς κυρώσεις. ...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από yandr »

Καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο και το Κέντρο Εκπαίδευσης να δεις τι θα σου πουν.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Greek_Army »

Νέος έγραψε:Μπωρει καπιος να ανεβασει Φωτογραφια του χαρτιου παρουσιασης;
(χωρις προσοπικα στιχια)

δεν είναι δικό μου... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από yandr »

Δικό μου είναι και μπορείς να το βρεις στη σελίδα με τα Ατομικά έγγραφα ...
johnytoli

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από johnytoli »

ενω ειχα ηδη μπει (16.11) ... χτες που πηγα σπιτι ειδα σημειωμα απο αστ. τμημα επειγον να παω για να παρω ' επιδοση δελτιου καταταξης' στις 17.11. !!! τι ναι αυτο ; το χαρτι που ηδη ειχα παρει αλλες 2 φορες απο κει μια με φαξ + αλλη μια το γνησιο;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης