Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:Πριν 2 χρόνια σίγουρα ΝΑΙ επειδή είχα κρατήσει επαφές με έναν φίλο μου που είχαμε παρουσιαστεί βόλο και τώρα είναι ειδικός φρουρός στην αθήνα και μιλάμε συχνά
Για πριν 2-3 χρονια το ξερω πως ναι γιατι τοτε νομιζω εγινε το σουταρισμα! Στην σειρα 301-302 '07Δ-'08Α Εχει κανεις την τελευταια ειδικων φρουρων?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Greek_Army »

H προκήρυξη του 2009 είναι εδώ http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf αλλά σου ξαναλέω δεν τους έχει χωρισμένους σε κατηγορίες

Υ. Γ η σειρά 302 πήρε σίγουρα γιατί ο φίλος μου πήρε τα μόρια κανονικά, οπότε και η 301 τα είχε πάρει
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Αύγ 02, 2010 5:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alex

Δημοσίευση από alex »

Ξερει κανεις ποσες σειρες ειχαν χασει τα μορια; Εγω μπηκα 307 μαιο 2009 και τον αυγουστο του 2009 μπκαμε ε. Δ Περω κανονικα τα μορια ετσι; Ευχαριστω
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Hyper »

alex τα παιρνεις

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

alex έγραψε:Ξερει κανεις ποσες σειρες ειχαν χασει τα μορια; Εγω μπηκα 307 μαιο 2009 και τον αυγουστο του 2009 μπκαμε ε. Δ Περω κανονικα τα μορια ετσι; Ευχαριστω
κανονικοτατα !
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
nikosz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikosz »

Οι 4 σειρες που δεν ειχαν παρει τα μορια τοτε τα περνουν τωρα αναδρομικα που ξαναμπηκαν οι πεζοναυτες ειδικες δυναμεις?
kerkuraios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kerkuraios »

Μετα απο πεζοναυτες μπορει κανεις να μπει πιο ευκολα να μπει στ πυροσβεστικη; Εννοω εχει εξτρα μορια;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Hyper »

kerkuraios έγραψε:Μετα απο πεζοναυτες μπορει κανεις να μπει πιο ευκολα να μπει στ πυροσβεστικη; Εννοω εχει εξτρα μορια;
Εχει 500 μορια επιπλεον
πετρος

Δημοσίευση από πετρος »

greek army μια ερωτηση θελω να σου κανω φιλε. Διαβασα οτι οι πεζοναυτες περνουνε τα μορια γιατι πλεον ειναι στις ειδ δυναμεις. Καλα ως εδώ. Τι γινεται ομως με μας που μπηκαν στους πεζοναυτες οταν αυτοι δν ηταν ειδ δυναμεις,(11-11-08) αλλα απολυθηκανε 3 μηνες αφοτου μπηκανε ξανα στις ειδ δυναμεις (11-11-09); Στο ρωταω επειδη το απολυτιριο μου δεν γραφει ειδ δυναμεις. Γραφει πεζικο. Παρ'ολ'αυτα το πιστοποιητικο τυπου Α (για την προκ των ειδ φρουρων) δν εγραφε πεζικο αλλα ουτε και ειδ δυναμεις. Εγραφε την 1η ειδικοτητα μου-η οποια ειναι ειδικοτητα ειδ δυναμεων (χειρ. Α/Τ) - και την 2η πεζοναυτης. Δεν ξερω τωρα αν στο πιστοποιητικο τυπου Α ενος καταδρομεα αναφερει πουθενα ειδ δυναμεις η γραφει ειδικοτητα καταδρομενας... Ξερεις τπτ; Μπορουμε καπως να το δουμε;(σημερα που πηγα να κανω τα χαρτια μου δν μου ειπαν τιποτα, αν ομως βρεθω ενοποιον της επιτροπης και μου πουνε: Οπα φιλε! Για μισο λεπτο... ;
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

πετρος έγραψε:greek army μια ερωτηση θελω να σου κανω φιλε. Διαβασα οτι οι πεζοναυτες περνουνε τα μορια γιατι πλεον ειναι στις ειδ δυναμεις. Καλα ως εδώ. Τι γινεται ομως με μας που μπηκαν στους πεζοναυτες οταν αυτοι δν ηταν ειδ δυναμεις,(11-11-08) αλλα απολυθηκανε 3 μηνες αφοτου μπηκανε ξανα στις ειδ δυναμεις (11-11-09) ; Στο ρωταω επειδη το απολυτιριο μου δεν γραφει ειδ δυναμεις. Γραφει πεζικο. Παρ'ολ'αυτα το πιστοποιητικο τυπου Α (για την προκ των ειδ φρουρων) δν εγραφε πεζικο αλλα ουτε και ειδ δυναμεις. Εγραφε την 1η ειδικοτητα μου-η οποια ειναι ειδικοτητα ειδ δυναμεων (χειρ. Α/Τ) - και την 2η πεζοναυτης. Δεν ξερω τωρα αν στο πιστοποιητικο τυπου Α ενος καταδρομεα αναφερει πουθενα ειδ δυναμεις η γραφει ειδικοτητα καταδρομενας... Ξερεις τπτ; Μπορουμε καπως να το δουμε;(σημερα που πηγα να κανω τα χαρτια μου δν μου ειπαν τιποτα, αν ομως βρεθω ενοποιον της επιτροπης και μου πουνε: Οπα φιλε! Για μισο λεπτο... ;
Το αν θα παρεις μορια εξαρτατε απο την εκαστοτε προκυρηξη. Και για να πιστοποιησεις τα μορια αυτα θα πρεπει να εχεις την ζητουμενη ειδικοτητα πχ καταδρομεας η πεζοναυτης. Αρα το αν θα παρεις μορια η οχι εξαρτατε απο το αν η προκηρυξη αναφερει κατι για οσους εχουν ειδικοτητα Πεζοναυτη που απ'οτι λες την εχεις και φενεται στο τυπου Α'. Ακομη η ειδικοτητα Α/Τ δεν ειναι ειδικων δυναμεων, εχει και στο ΠΖ τετοια.

dima

Δημοσίευση από dima »

Παιδεια μια ερωτηση απο τις ειδικες δυναμεις γινετε να μπει καποιος αστυνομια; Πλεασε επειγον...

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

dima έγραψε:Παιδεια μια ερωτηση απο τις ειδικες δυναμεις γινετε να μπει καποιος αστυνομια; Πλεασε επειγον...

απο τις ΕΔ απλα θα παρει τα μορια που αντιστοιχουν.. σαν εφεδρος εδ 500 μορια και αλλα 500 αν εισαι και δοκιμος εδ.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος asimike την Κυρ Σεπ 12, 2010 10:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΛΛΑΣ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Greek_Army »

πετρος έγραψε:greek army μια ερωτηση θελω να σου κανω φιλε. Διαβασα οτι οι πεζοναυτες περνουνε τα μορια γιατι πλεον ειναι στις ειδ δυναμεις. Καλα ως εδώ. Τι γινεται ομως με μας που μπηκαν στους πεζοναυτες οταν αυτοι δν ηταν ειδ δυναμεις,(11-11-08) αλλα απολυθηκανε 3 μηνες αφοτου μπηκανε ξανα στις ειδ δυναμεις (11-11-09); Στο ρωταω επειδη το απολυτιριο μου δεν γραφει ειδ δυναμεις. Γραφει πεζικο. Παρ'ολ'αυτα το πιστοποιητικο τυπου Α (για την προκ των ειδ φρουρων) δν εγραφε πεζικο αλλα ουτε και ειδ δυναμεις. Εγραφε την 1η ειδικοτητα μου-η οποια ειναι ειδικοτητα ειδ δυναμεων (χειρ. Α/Τ) - και την 2η πεζοναυτης. Δεν ξερω τωρα αν στο πιστοποιητικο τυπου Α ενος καταδρομεα αναφερει πουθενα ειδ δυναμεις η γραφει ειδικοτητα καταδρομενας... Ξερεις τπτ; Μπορουμε καπως να το δουμε;(σημερα που πηγα να κανω τα χαρτια μου δν μου ειπαν τιποτα, αν ομως βρεθω ενοποιον της επιτροπης και μου πουνε: Οπα φιλε! Για μισο λεπτο... ;

αν έβγαλες άκρη γράψε αν και είμαι σίγουρος ότι τα παίρνεις τα μόρια
dima

Δημοσίευση από dima »

Ευχαριστο φιλε... Δηλαδη αν μαζεψεις μορια γινετε να μπεις για αστυνομια;

Neos_geo
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Neos_geo »

575 εσυ που μλν τα ξερεις καλυτερα τελικα τι ισχύει;ισχυουν τα μορια ειδικων δυναμεων για πεζοναυτες αυλωνα ή και για βολο ακομα;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες