Για πριν 2-3 χρονια το ξερω πως ναι γιατι τοτε νομιζω εγινε το σουταρισμα! Στην σειρα 301-302 '07Δ-'08Α Εχει κανεις την τελευταια ειδικων φρουρων?Greek_Army έγραψε:Πριν 2 χρόνια σίγουρα ΝΑΙ επειδή είχα κρατήσει επαφές με έναν φίλο μου που είχαμε παρουσιαστεί βόλο και τώρα είναι ειδικός φρουρός στην αθήνα και μιλάμε συχνά
Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 54
H προκήρυξη του 2009 είναι εδώ http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf αλλά σου ξαναλέω δεν τους έχει χωρισμένους σε κατηγορίες
Υ. Γ η σειρά 302 πήρε σίγουρα γιατί ο φίλος μου πήρε τα μόρια κανονικά, οπότε και η 301 τα είχε πάρει
...
Υ. Γ η σειρά 302 πήρε σίγουρα γιατί ο φίλος μου πήρε τα μόρια κανονικά, οπότε και η 301 τα είχε πάρει
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Αύγ 02, 2010 5:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξερει κανεις ποσες σειρες ειχαν χασει τα μορια; Εγω μπηκα 307 μαιο 2009 και τον αυγουστο του 2009 μπκαμε ε. Δ Περω κανονικα τα μορια ετσι; Ευχαριστω
alex τα παιρνεις
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
κανονικοτατα !alex έγραψε:Ξερει κανεις ποσες σειρες ειχαν χασει τα μορια; Εγω μπηκα 307 μαιο 2009 και τον αυγουστο του 2009 μπκαμε ε. Δ Περω κανονικα τα μορια ετσι; Ευχαριστω
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Οι 4 σειρες που δεν ειχαν παρει τα μορια τοτε τα περνουν τωρα αναδρομικα που ξαναμπηκαν οι πεζοναυτες ειδικες δυναμεις?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Μετα απο πεζοναυτες μπορει κανεις να μπει πιο ευκολα να μπει στ πυροσβεστικη; Εννοω εχει εξτρα μορια;
Εχει 500 μορια επιπλεονkerkuraios έγραψε:Μετα απο πεζοναυτες μπορει κανεις να μπει πιο ευκολα να μπει στ πυροσβεστικη; Εννοω εχει εξτρα μορια;
greek army μια ερωτηση θελω να σου κανω φιλε. Διαβασα οτι οι πεζοναυτες περνουνε τα μορια γιατι πλεον ειναι στις ειδ δυναμεις. Καλα ως εδώ. Τι γινεται ομως με μας που μπηκαν στους πεζοναυτες οταν αυτοι δν ηταν ειδ δυναμεις,(11-11-08) αλλα απολυθηκανε 3 μηνες αφοτου μπηκανε ξανα στις ειδ δυναμεις (11-11-09); Στο ρωταω επειδη το απολυτιριο μου δεν γραφει ειδ δυναμεις. Γραφει πεζικο. Παρ'ολ'αυτα το πιστοποιητικο τυπου Α (για την προκ των ειδ φρουρων) δν εγραφε πεζικο αλλα ουτε και ειδ δυναμεις. Εγραφε την 1η ειδικοτητα μου-η οποια ειναι ειδικοτητα ειδ δυναμεων (χειρ. Α/Τ) - και την 2η πεζοναυτης. Δεν ξερω τωρα αν στο πιστοποιητικο τυπου Α ενος καταδρομεα αναφερει πουθενα ειδ δυναμεις η γραφει ειδικοτητα καταδρομενας... Ξερεις τπτ; Μπορουμε καπως να το δουμε;(σημερα που πηγα να κανω τα χαρτια μου δν μου ειπαν τιποτα, αν ομως βρεθω ενοποιον της επιτροπης και μου πουνε: Οπα φιλε! Για μισο λεπτο... ;
-
- Ταξίαρχος
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Το αν θα παρεις μορια εξαρτατε απο την εκαστοτε προκυρηξη. Και για να πιστοποιησεις τα μορια αυτα θα πρεπει να εχεις την ζητουμενη ειδικοτητα πχ καταδρομεας η πεζοναυτης. Αρα το αν θα παρεις μορια η οχι εξαρτατε απο το αν η προκηρυξη αναφερει κατι για οσους εχουν ειδικοτητα Πεζοναυτη που απ'οτι λες την εχεις και φενεται στο τυπου Α'. Ακομη η ειδικοτητα Α/Τ δεν ειναι ειδικων δυναμεων, εχει και στο ΠΖ τετοια.πετρος έγραψε:greek army μια ερωτηση θελω να σου κανω φιλε. Διαβασα οτι οι πεζοναυτες περνουνε τα μορια γιατι πλεον ειναι στις ειδ δυναμεις. Καλα ως εδώ. Τι γινεται ομως με μας που μπηκαν στους πεζοναυτες οταν αυτοι δν ηταν ειδ δυναμεις,(11-11-08) αλλα απολυθηκανε 3 μηνες αφοτου μπηκανε ξανα στις ειδ δυναμεις (11-11-09) ; Στο ρωταω επειδη το απολυτιριο μου δεν γραφει ειδ δυναμεις. Γραφει πεζικο. Παρ'ολ'αυτα το πιστοποιητικο τυπου Α (για την προκ των ειδ φρουρων) δν εγραφε πεζικο αλλα ουτε και ειδ δυναμεις. Εγραφε την 1η ειδικοτητα μου-η οποια ειναι ειδικοτητα ειδ δυναμεων (χειρ. Α/Τ) - και την 2η πεζοναυτης. Δεν ξερω τωρα αν στο πιστοποιητικο τυπου Α ενος καταδρομεα αναφερει πουθενα ειδ δυναμεις η γραφει ειδικοτητα καταδρομενας... Ξερεις τπτ; Μπορουμε καπως να το δουμε;(σημερα που πηγα να κανω τα χαρτια μου δν μου ειπαν τιποτα, αν ομως βρεθω ενοποιον της επιτροπης και μου πουνε: Οπα φιλε! Για μισο λεπτο... ;
Παιδεια μια ερωτηση απο τις ειδικες δυναμεις γινετε να μπει καποιος αστυνομια; Πλεασε επειγον...
απο τις ΕΔ απλα θα παρει τα μορια που αντιστοιχουν.. σαν εφεδρος εδ 500 μορια και αλλα 500 αν εισαι και δοκιμος εδ.dima έγραψε:Παιδεια μια ερωτηση απο τις ειδικες δυναμεις γινετε να μπει καποιος αστυνομια; Πλεασε επειγον...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος asimike την Κυρ Σεπ 12, 2010 10:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΛΛΑΣ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 54
πετρος έγραψε:greek army μια ερωτηση θελω να σου κανω φιλε. Διαβασα οτι οι πεζοναυτες περνουνε τα μορια γιατι πλεον ειναι στις ειδ δυναμεις. Καλα ως εδώ. Τι γινεται ομως με μας που μπηκαν στους πεζοναυτες οταν αυτοι δν ηταν ειδ δυναμεις,(11-11-08) αλλα απολυθηκανε 3 μηνες αφοτου μπηκανε ξανα στις ειδ δυναμεις (11-11-09); Στο ρωταω επειδη το απολυτιριο μου δεν γραφει ειδ δυναμεις. Γραφει πεζικο. Παρ'ολ'αυτα το πιστοποιητικο τυπου Α (για την προκ των ειδ φρουρων) δν εγραφε πεζικο αλλα ουτε και ειδ δυναμεις. Εγραφε την 1η ειδικοτητα μου-η οποια ειναι ειδικοτητα ειδ δυναμεων (χειρ. Α/Τ) - και την 2η πεζοναυτης. Δεν ξερω τωρα αν στο πιστοποιητικο τυπου Α ενος καταδρομεα αναφερει πουθενα ειδ δυναμεις η γραφει ειδικοτητα καταδρομενας... Ξερεις τπτ; Μπορουμε καπως να το δουμε;(σημερα που πηγα να κανω τα χαρτια μου δν μου ειπαν τιποτα, αν ομως βρεθω ενοποιον της επιτροπης και μου πουνε: Οπα φιλε! Για μισο λεπτο... ;
αν έβγαλες άκρη γράψε αν και είμαι σίγουρος ότι τα παίρνεις τα μόρια
Ευχαριστο φιλε... Δηλαδη αν μαζεψεις μορια γινετε να μπεις για αστυνομια;
575 εσυ που μλν τα ξερεις καλυτερα τελικα τι ισχύει;ισχυουν τα μορια ειδικων δυναμεων για πεζοναυτες αυλωνα ή και για βολο ακομα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες