Μα δεν αντιλεγω συμφωνω στο 99.9! Αλλα παντα υπαρχουν εξαιρεσεις του κανονικα εστω και αν ειναι μετρημενες στα δαχτυλα.297ΙΜΑΚ έγραψε:Στο στρατο; Που και ποια; Κοιτα επειδη η γυναικα ειναι απο την φυση της φιλαρεσκο πλασμα ο μονος λογος για να το κανει αυτο σκληροπυρινικα ειναι αν ειναι καμια θεουσα μυξοπαρθενα η ομοφιλοφιλη. Ολες θα το δεχτουν και θα το εκμεταλευτουν. Το ποσο εξαρταται απο το ηθος τους. Αλλες θα σε καβαλησουν και αλλες θα σου δειξουν με ευγενικο τροπο οτι καλα ηταν ως εδω αλλα φτανει.Hyper έγραψε:Ειναι μεγαλο θεμα αυτο της μεταχειρισης αλλα δε προκειται να αλλαξει. Παρολα αυτα υπαρχουν και γυναικες που απο μονες τους δεν θελουν διαφορετικη μεταχειριση αλλα το βασικοτερο δεν την δεχοντε κιολας απο μονιμους "καλωθελητες"297ΙΜΑΚ έγραψε:Ετσι! Υπαρχουν και μπουρδε... Αλλα δεν φταινε αυτοι... Αστο ομως γιατι το θεμα παει αλλου...
Γυναίκες στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 5
Παιδιά οπως είπα επιχειρησιακά ΔΕΝ υπηρετούν γυναικες. Να περάσουν διαφορα σχολεία ναι, αλλα δε θα υπηρετήσουν ποτέ στη μαχιμη μονάδα σα μαχιμες... Μονο ως βοηθητικες (διοικητικες).
Δεν συμφωνω μ αυτο που λες. Αν μια γυναικα ειναι πορωμενη με τις εδ και περασει απο σχολεια δεν νομιζω να θελει να μεινει σε ενα γραφειο.
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Rafale έγραψε:Δεν συμφωνω μ αυτο που λες. Αν μια γυναικα ειναι πορωμενη με τις εδ και περασει απο σχολεια δεν νομιζω να θελει να μεινει σε ενα γραφειο.
Aλλο το τι θελει και αλλο το τι χρειαζεται επιχειρησιακα... Δεν νομιζω σε μια αποστολη που διαρκει μερες που χρειαζεται ο καταδρομεας να κουβαλαει καμια 50ρια κιλα να εστελναν γυναικα... Και εγω πιστευω οτι ειμαστε ολοι ισοι αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν εφικτο αυτο που προειπα...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 5
Δε καταλαβατε. Δε λεω τη γνωμη μου. Λεω τι ισχυει. ΔΕΝ υπηρετουν μαχιμες γυναικες ειδ δυναμεις προς το παρον... Κι ας εχουν βγαλει το σχολειο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 9
Ναι και δεν νομίζω ούτε στο μέλλον να αλλάξει κάτι μερικά πράγματα δεν αλλάζουνε
- Deathdiver
fideas emk έγραψε:Δε καταλαβατε. Δε λεω τη γνωμη μου. Λεω τι ισχυει. ΔΕΝ υπηρετουν μαχιμες γυναικες ειδ δυναμεις προς το παρον... Κι ας εχουν βγαλει το σχολειο
Kαι εγω φιλε μου απλα ερμηνευω τον λογο

Αυτο δειχνει την γνωμη αρα των ιθυνοντων για το συγκεκριμενο θεμα. Για να τις εχουν κρινει ακαταλληλες επιχειρησιακα σιγουρα εχουν λογους κ δεν κανουν λαθοςfideas emk έγραψε:Δε καταλαβατε. Δε λεω τη γνωμη μου. Λεω τι ισχυει. ΔΕΝ υπηρετουν μαχιμες γυναικες ειδ δυναμεις προς το παρον... Κι ας εχουν βγαλει το σχολειο
- Deathdiver
Hyper έγραψε:Αυτο δειχνει την γνωμη αρα των ιθυνοντων για το συγκεκριμενο θεμα. Για να τις εχουν κρινει ακαταλληλες επιχειρησιακα σιγουρα εχουν λογους κ δεν κανουν λαθοςfideas emk έγραψε:Δε καταλαβατε. Δε λεω τη γνωμη μου. Λεω τι ισχυει. ΔΕΝ υπηρετουν μαχιμες γυναικες ειδ δυναμεις προς το παρον... Κι ας εχουν βγαλει το σχολειο
Αυτο ακριβως φιλε και οχι μονο εδω αλλα παντου. Π. Χ. Εγω τουλαχιστον δεν εχω δει γυναικες στους navy seals η στους rangers η στους sas-sbs η οπουδηποτε...
Γυναίκες δέχονται στο Special Reconnaissance Regiment , αν και ο ρόλος του είναι συγκέντρωση πληροφοριών και όχι εκτέλεση αποστολών κρούσης.
- Deathdiver
Nassos έγραψε:Γυναίκες δέχονται στο Special Reconnaissance Regiment , αν και ο ρόλος του είναι συγκέντρωση πληροφοριών και όχι εκτέλεση αποστολών κρούσης.
Ναι φιλε μου και εγω σε επιχειρησιακο επιπεδο αναφερθηκα στα κεντρα πληροφοριων παντου υπαρουν γυναικες...

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 21
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Οπα ρε φιλε... Σαν πολλα δε βαζεις;35 κουβαλησα εγω σαν πολ/της στην 50αρα και δεν ηταν ευκολοDeathdiver έγραψε:... Ο καταδρομεας να κουβαλαει καμια 50ρια κιλα...
Παντως απο ΕΠΟΠ που εξακολουθω να εχω επαφη οι γυναικες συμμετεχουν κανονικα στις ασκησεις, εχουν ειδικοτητες ομοιες με των ανδρων και οσες ειναι σε Λοχο Κρουσης δεν ειναι διοικητικες ειναι μαχιμες. Διοικητικοι πανε οι εκ ΣΜΥ που στο κατω - κατω γι αυτο βγαζουν ΣΜΥ. Ενω οι ΕΠΟΠ ειναι ΕΠαγγελματιες ΟΠλιτες ανεξαρτητου γεννετικης καταβολης
Λαθος πιστευεις. Δεν ειμαστε ισα και ομοια ειμαιστε "ΙΣΟΤΙΜΟΙ" δηλ αξιζουμε το ιδιο αλλα ο καθενας εχει διαφορετικα ταλεντα και υποχρεωσειςDeathdiver έγραψε:... Πιστευω οτι ειμαστε ολοι ισοι...
- Deathdiver
297ΙΜΑΚ έγραψε:Οπα ρε φιλε... Σαν πολλα δε βαζεις;35 κουβαλησα εγω σαν πολ/της στην 50αρα και δεν ηταν ευκολοDeathdiver έγραψε:... Ο καταδρομεας να κουβαλαει καμια 50ρια κιλα...
Παντως απο ΕΠΟΠ που εξακολουθω να εχω επαφη οι γυναικες συμμετεχουν κανονικα στις ασκησεις, εχουν ειδικοτητες ομοιες με των ανδρων και οσες ειναι σε Λοχο Κρουσης δεν ειναι διοικητικες ειναι μαχιμες. Διοικητικοι πανε οι εκ ΣΜΥ που στο κατω - κατω γι αυτο βγαζουν ΣΜΥ. Ενω οι ΕΠΟΠ ειναι ΕΠαγγελματιες ΟΠλιτες ανεξαρτητου γεννετικης καταβοληςΛαθος πιστευεις. Δεν ειμαστε ισα και ομοια ειμαιστε "ΙΣΟΤΙΜΟΙ" δηλ αξιζουμε το ιδιο αλλα ο καθενας εχει διαφορετικα ταλεντα και υποχρεωσειςDeathdiver έγραψε:... Πιστευω οτι ειμαστε ολοι ισοι...
A οκ γραψε λαθος για τα κιλα μιλουσα χονδρικα...
Για αυτο που ειπα για ισοτητα αυτο που λες εννουσα απλως το διατυπωσα λαθος... Αλλα οπως και να το κανουμε ενας αντρας ειναι Δυνατοτερος και αντεχει περισσοτερο σε κακουχιες απο μια γυναικα... Τωρα βεβαια εξαρταται και απο την περιπτωση...
Απο 5 χρονων ηθελα ΕΔ. Αν ηθελα ζωη με λεφτα γκομενους κ νυχια κ μαλλια θα πηγαινα φοιτητρια. Θελω να υπηρετησω τν πατριδα μ. Θελω να τρεχω μεσα στα βουνα. Δν με πτοει τιποτα. Αμα δν βαλω πρασινο μπερε θα πεθανω!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 21
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Ο δρομος ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα. Παντως καλο ειναι να κοιταξεις λιγο νυχι και μαλλι γιατι αν εισαι σαν τον σακη τον υδραλικο η τον μπαμπη το νταλικερη μαλλον θα εχεις αλλου προβληματα... (φιλικα και με γερη δοση χουμορ)κωνσταντινα έγραψε:Απο 5 χρονων ηθελα ΕΔ. Αν ηθελα ζωη με λεφτα γκομενους κ νυχια κ μαλλια θα πηγαινα φοιτητρια. Θελω να υπηρετησω τν πατριδα μ. Θελω να τρεχω μεσα στα βουνα. Δν με πτοει τιποτα. Αμα δν βαλω πρασινο μπερε θα πεθανω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες