Γυναίκες στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Hyper »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Hyper έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:Ετσι! Υπαρχουν και μπουρδε... Αλλα δεν φταινε αυτοι... Αστο ομως γιατι το θεμα παει αλλου...
Ειναι μεγαλο θεμα αυτο της μεταχειρισης αλλα δε προκειται να αλλαξει. Παρολα αυτα υπαρχουν και γυναικες που απο μονες τους δεν θελουν διαφορετικη μεταχειριση αλλα το βασικοτερο δεν την δεχοντε κιολας απο μονιμους "καλωθελητες"
Στο στρατο; Που και ποια; Κοιτα επειδη η γυναικα ειναι απο την φυση της φιλαρεσκο πλασμα ο μονος λογος για να το κανει αυτο σκληροπυρινικα ειναι αν ειναι καμια θεουσα μυξοπαρθενα η ομοφιλοφιλη. Ολες θα το δεχτουν και θα το εκμεταλευτουν. Το ποσο εξαρταται απο το ηθος τους. Αλλες θα σε καβαλησουν και αλλες θα σου δειξουν με ευγενικο τροπο οτι καλα ηταν ως εδω αλλα φτανει.
Μα δεν αντιλεγω συμφωνω στο 99.9! Αλλα παντα υπαρχουν εξαιρεσεις του κανονικα εστω και αν ειναι μετρημενες στα δαχτυλα.
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από fideas emk »

Παιδιά οπως είπα επιχειρησιακά ΔΕΝ υπηρετούν γυναικες. Να περάσουν διαφορα σχολεία ναι, αλλα δε θα υπηρετήσουν ποτέ στη μαχιμη μονάδα σα μαχιμες... Μονο ως βοηθητικες (διοικητικες).

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

Δεν συμφωνω μ αυτο που λες. Αν μια γυναικα ειναι πορωμενη με τις εδ και περασει απο σχολεια δεν νομιζω να θελει να μεινει σε ενα γραφειο.
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Deathdiver »

Rafale έγραψε:Δεν συμφωνω μ αυτο που λες. Αν μια γυναικα ειναι πορωμενη με τις εδ και περασει απο σχολεια δεν νομιζω να θελει να μεινει σε ενα γραφειο.

Aλλο το τι θελει και αλλο το τι χρειαζεται επιχειρησιακα... Δεν νομιζω σε μια αποστολη που διαρκει μερες που χρειαζεται ο καταδρομεας να κουβαλαει καμια 50ρια κιλα να εστελναν γυναικα... Και εγω πιστευω οτι ειμαστε ολοι ισοι αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν εφικτο αυτο που προειπα...

fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από fideas emk »

Δε καταλαβατε. Δε λεω τη γνωμη μου. Λεω τι ισχυει. ΔΕΝ υπηρετουν μαχιμες γυναικες ειδ δυναμεις προς το παρον... Κι ας εχουν βγαλει το σχολειο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι και δεν νομίζω ούτε στο μέλλον να αλλάξει κάτι μερικά πράγματα δεν αλλάζουνε
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

fideas emk έγραψε:Δε καταλαβατε. Δε λεω τη γνωμη μου. Λεω τι ισχυει. ΔΕΝ υπηρετουν μαχιμες γυναικες ειδ δυναμεις προς το παρον... Κι ας εχουν βγαλει το σχολειο

Kαι εγω φιλε μου απλα ερμηνευω τον λογοΕικόνα

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

fideas emk έγραψε:Δε καταλαβατε. Δε λεω τη γνωμη μου. Λεω τι ισχυει. ΔΕΝ υπηρετουν μαχιμες γυναικες ειδ δυναμεις προς το παρον... Κι ας εχουν βγαλει το σχολειο
Αυτο δειχνει την γνωμη αρα των ιθυνοντων για το συγκεκριμενο θεμα. Για να τις εχουν κρινει ακαταλληλες επιχειρησιακα σιγουρα εχουν λογους κ δεν κανουν λαθος
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Hyper έγραψε:
Αυτο δειχνει την γνωμη αρα των ιθυνοντων για το συγκεκριμενο θεμα. Για να τις εχουν κρινει ακαταλληλες επιχειρησιακα σιγουρα εχουν λογους κ δεν κανουν λαθος

Αυτο ακριβως φιλε και οχι μονο εδω αλλα παντου. Π. Χ. Εγω τουλαχιστον δεν εχω δει γυναικες στους navy seals η στους rangers η στους sas-sbs η οπουδηποτε...

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Γυναίκες δέχονται στο Special Reconnaissance Regiment , αν και ο ρόλος του είναι συγκέντρωση πληροφοριών και όχι εκτέλεση αποστολών κρούσης.

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Nassos έγραψε:Γυναίκες δέχονται στο Special Reconnaissance Regiment , αν και ο ρόλος του είναι συγκέντρωση πληροφοριών και όχι εκτέλεση αποστολών κρούσης.

Ναι φιλε μου και εγω σε επιχειρησιακο επιπεδο αναφερθηκα στα κεντρα πληροφοριων παντου υπαρουν γυναικες... Εικόνα

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Deathdiver έγραψε:... Ο καταδρομεας να κουβαλαει καμια 50ρια κιλα...
Οπα ρε φιλε... Σαν πολλα δε βαζεις;35 κουβαλησα εγω σαν πολ/της στην 50αρα και δεν ηταν ευκολο

Παντως απο ΕΠΟΠ που εξακολουθω να εχω επαφη οι γυναικες συμμετεχουν κανονικα στις ασκησεις, εχουν ειδικοτητες ομοιες με των ανδρων και οσες ειναι σε Λοχο Κρουσης δεν ειναι διοικητικες ειναι μαχιμες. Διοικητικοι πανε οι εκ ΣΜΥ που στο κατω - κατω γι αυτο βγαζουν ΣΜΥ. Ενω οι ΕΠΟΠ ειναι ΕΠαγγελματιες ΟΠλιτες ανεξαρτητου γεννετικης καταβολης

Deathdiver έγραψε:... Πιστευω οτι ειμαστε ολοι ισοι...
Λαθος πιστευεις. Δεν ειμαστε ισα και ομοια ειμαιστε "ΙΣΟΤΙΜΟΙ" δηλ αξιζουμε το ιδιο αλλα ο καθενας εχει διαφορετικα ταλεντα και υποχρεωσεις

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Deathdiver έγραψε:... Ο καταδρομεας να κουβαλαει καμια 50ρια κιλα...
Οπα ρε φιλε... Σαν πολλα δε βαζεις;35 κουβαλησα εγω σαν πολ/της στην 50αρα και δεν ηταν ευκολο

Παντως απο ΕΠΟΠ που εξακολουθω να εχω επαφη οι γυναικες συμμετεχουν κανονικα στις ασκησεις, εχουν ειδικοτητες ομοιες με των ανδρων και οσες ειναι σε Λοχο Κρουσης δεν ειναι διοικητικες ειναι μαχιμες. Διοικητικοι πανε οι εκ ΣΜΥ που στο κατω - κατω γι αυτο βγαζουν ΣΜΥ. Ενω οι ΕΠΟΠ ειναι ΕΠαγγελματιες ΟΠλιτες ανεξαρτητου γεννετικης καταβολης

Deathdiver έγραψε:... Πιστευω οτι ειμαστε ολοι ισοι...
Λαθος πιστευεις. Δεν ειμαστε ισα και ομοια ειμαιστε "ΙΣΟΤΙΜΟΙ" δηλ αξιζουμε το ιδιο αλλα ο καθενας εχει διαφορετικα ταλεντα και υποχρεωσεις

A οκ γραψε λαθος για τα κιλα μιλουσα χονδρικα...

Για αυτο που ειπα για ισοτητα αυτο που λες εννουσα απλως το διατυπωσα λαθος... Αλλα οπως και να το κανουμε ενας αντρας ειναι Δυνατοτερος και αντεχει περισσοτερο σε κακουχιες απο μια γυναικα... Τωρα βεβαια εξαρταται και απο την περιπτωση...

κωνσταντινα

Δημοσίευση από κωνσταντινα »

Απο 5 χρονων ηθελα ΕΔ. Αν ηθελα ζωη με λεφτα γκομενους κ νυχια κ μαλλια θα πηγαινα φοιτητρια. Θελω να υπηρετησω τν πατριδα μ. Θελω να τρεχω μεσα στα βουνα. Δν με πτοει τιποτα. Αμα δν βαλω πρασινο μπερε θα πεθανω!
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

κωνσταντινα έγραψε:Απο 5 χρονων ηθελα ΕΔ. Αν ηθελα ζωη με λεφτα γκομενους κ νυχια κ μαλλια θα πηγαινα φοιτητρια. Θελω να υπηρετησω τν πατριδα μ. Θελω να τρεχω μεσα στα βουνα. Δν με πτοει τιποτα. Αμα δν βαλω πρασινο μπερε θα πεθανω!
Ο δρομος ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα. Παντως καλο ειναι να κοιταξεις λιγο νυχι και μαλλι γιατι αν εισαι σαν τον σακη τον υδραλικο η τον μπαμπη το νταλικερη μαλλον θα εχεις αλλου προβληματα... (φιλικα και με γερη δοση χουμορ)

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης