Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Greek_Army »

Guest έγραψε:Χαιρετώ το forum. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω περάσει από Hodgkin όταν ήμουν στα 16 κανόντας και αυτόλογη μεταμόσχευση κυττάρων.4 χρόνια τώρα έχω απαλαχτεί από αυτό μια και καλή δόξα το Θεό. Σωματική ικανότητα άριστη, με την έννοια ότι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα υγείας πλέον. Θέλω να υπηρετήσω κανονικά την θητεία μου. Θα βγω (;) Ι5 παθολογικό μόνο και μόνο επειδή υποβλήθηκα σε μεταμόσχευση, ή αν δεν το αναφέρω καθόλου θα μπω κανονικα;

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα φίλε μου το ΦΕΚ ΣΙ/Ι5 αναφέρει αυτό Λεμφώματα και νόσος του Hodgkin σε ενέργεια η σε πρόσφατη ύφεση (ιστορικό των παραπάνω νόσων κρίνεται ανάλογα με το χρόνο πλήρους ύφεσης)
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση Greek_army. Σε ενέργεια δεν είναι εδώ και 4 χρόνια, και αν περάσω την 5ετία, όπως είπαν και οι γιατροί, δεν παίζει να υποτροπιάσει. Όταν λέει πρόσφατη ύφεση; Δηλαδή πόσο πρόσφατη; Μέχρι να τελειώσω σχολές Κλπ θα περάσουν το λιγότερο 3 χρόνια (ήδη είμαι στο πρώτο) +τα 4 χρόνια που'χω ήδη, πάμε 7. Από ένα διάστημα και μετά δεν θα το λάβουν υπόψιν ή μόλις ακούσουν Hodgkin, άσχετα πόσα χρόνια είμαι οκ, Κατευθείαν Ι5;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Guest έγραψε:Ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση Greek_army. Σε ενέργεια δεν είναι εδώ και 4 χρόνια, και αν περάσω την 5ετία, όπως είπαν και οι γιατροί, δεν παίζει να υποτροπιάσει. Όταν λέει πρόσφατη ύφεση; Δηλαδή πόσο πρόσφατη; Μέχρι να τελειώσω σχολές Κλπ θα περάσουν το λιγότερο 3 χρόνια (ήδη είμαι στο πρώτο) +τα 4 χρόνια που'χω ήδη, πάμε 7. Από ένα διάστημα και μετά δεν θα το λάβουν υπόψιν ή μόλις ακούσουν Hodgkin, άσχετα πόσα χρόνια είμαι οκ, Κατευθείαν Ι5;

αυτό θα το καθορίσουνε οι γιατροί, πάντως προσωπική μου άποψη είναι ότι θα σου δώσουνε Ι5
xxxx

Δημοσίευση από xxxx »

Καλησπερα σε ολους σας... συγχαρητηρια για το site ειναι πραγματικα αψογο και η μοναδικη ισως πηγη αληθειας για το στρατο... τεσπα το δικο μου θεμα ειναι οτι εγω ειμαι επιλυπτικος νομιζετε οτι θα μου δημιουργησουν το οποιοδηποτε προβλημα:

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από yandr »

Αποκλείεται να είσαι Ι1. Κοίταξε στο άρθρο για την Σωματική Ικανότητα που έχει και το ΦΕΚ με τα κριτήρια.
G47
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από G47 »

Δεν θελω να γλυτωσω κατι. Απλα θεωρω οτι θα ειναι Καλυτερα ενοπλο μαις και μου φαινεται οτι μπορω να αντεξω πιο καλα σκοπιες απο μαγειρια.

Μπορει ο φανταρος να διαλεξει αν θα ειναι ενοπλο Ι3 η αοπλο;

Πρωτη φορα το ακουω.Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

G47 έγραψε:Δεν θελω να γλυτωσω κατι.Απλα θεωρω οτι θα ειναι Καλυτερα ενοπλο μαις και μου φαινεται οτι μπορω να αντεξω πιο καλα σκοπιες απο μαγειρια.

Μπορει ο φανταρος να διαλεξει αν θα ειναι ενοπλο Ι3 η αοπλο;

Πρωτη φορα το ακουω.Εικόνα

ναι μπορεί, πχ αν δηλώσεις οπλοφοβία θα σε βγάλουνε άοπλο
Άβαταρ μέλους
4me
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 4me »

Εγω εχω προβλημα με υπνοβασια αλλα αν κατσει 1 φορα στους 2-3 μηνες και οχι σε μεγαλο βαθμο.

γενικα η υπνοβασια επηρεαζει την ικανοτητα Ι1;

dremm

Δημοσίευση από dremm »

Καλημερα σε ολους, στρατευσιμους και μη... Μια ερωτηση εχω σχετικα με το αν ξερει κανεις! Στο ιστορικο μου εχω εγχειρησεις λογο ραιβοιπποποδιας αλλα τωρα δεν εχω κανενα προβλημα κινητηκοτητας απλα λογο των γυψων εχω πιο αδυνατες γαμπες... Να φανταστειται και μπαλα παιζω και ειμαι και καλος και γυμναστηριο παω και ολα! Μπορω να ειμαι Ι1 η Ι2 τουλαχιστον; Επειγον!
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

dremm έγραψε:Καλημερα σε ολους, στρατευσιμους και μη... Μια ερωτηση εχω σχετικα με το αν ξερει κανεις! Στο ιστορικο μου εχω εγχειρησεις λογο ραιβοιπποποδιας αλλα τωρα δεν εχω κανενα προβλημα κινητηκοτητας απλα λογο των γυψων εχω πιο αδυνατες γαμπες... Να φανταστειται και μπαλα παιζω και ειμαι και καλος και γυμναστηριο παω και ολα! Μπορω να ειμαι Ι1 η Ι2 τουλαχιστον; Επειγον!
Αν παιζεις μπαλα για Ι1 σε κοβω αλλα, το θεμα ειναι οι γιατροι...
Βαγγελης

Δημοσίευση από Βαγγελης »

dremm έγραψε:Καλημερα σε ολους, στρατευσιμους και μη... Μια ερωτηση εχω σχετικα με το αν ξερει κανεις! Στο ιστορικο μου εχω εγχειρησεις λογο ραιβοιπποποδιας αλλα τωρα δεν εχω κανενα προβλημα κινητηκοτητας απλα λογο των γυψων εχω πιο αδυνατες γαμπες... Να φανταστειται και μπαλα παιζω και ειμαι και καλος και γυμναστηριο παω και ολα! Μπορω να ειμαι Ι1 η Ι2 τουλαχιστον; Επειγον!
Καλησπερα εχω κανει και εγω την ιδια επεμβαση με τον φιλο που εγραψε παραπανω αλλα δεν αντιμετωπιζω κανενα απολυτως προβλημα στην καθημερινοτητα και γυμναζομαι (γυμναστηριο) και τρεχω και καθε σαββατοκυριακο στο στιβο 2 με 4 χιλιομετρακια το μονο προβλημα ειναι οτι φενεται ελαχιστα η τομουλα απο την επεμβαση που ειχα κανει μωρο λετε να μου πει τιποτα ο γιατρος αλλοι μου ειπαν να μην το αναφερω καθολου εκει τι θα με συμβουλευατε να κανω ετσι ωστε να μην χαρακτηριστω Ι3/Ι4;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Βαγγελης έγραψε:
Καλησπερα εχω κανει και εγω την ιδια επεμβαση με τον φιλο που εγραψε παραπανω αλλα δεν αντιμετωπιζω κανενα απολυτως προβλημα στην καθημερινοτητα και γυμναζομαι (γυμναστηριο) και τρεχω και καθε σαββατοκυριακο στο στιβο 2 με 4 χιλιομετρακια το μονο προβλημα ειναι οτι φενεται ελαχιστα η τομουλα απο την επεμβαση που ειχα κανει μωρο λετε να μου πει τιποτα ο γιατρος αλλοι μου ειπαν να μην το αναφερω καθολου εκει τι θα με συμβουλευατε να κανω ετσι ωστε να μην χαρακτηριστω Ι3/Ι4;

φαίνεται με το μάτι ότι έχεις κάνει επέμβαση;
Βαγγελης

Δημοσίευση από Βαγγελης »

Ε κοιτα ειναι αν κοιταξεις προσεκτικα φαινεται αλλα κατα τα αλλα ουτε πλατυποδια εχω και οι κινησεις ειναι απολυτα φυσιολογικες λες να με καψει η τομη; Αν παλι δεν αναφερω τιποτα και το κρυψω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Βαγγελης έγραψε:Ε κοιτα ειναι αν κοιταξεις προσεκτικα φαινεται αλλα κατα τα αλλα ουτε πλατυποδια εχω και οι κινησεις ειναι απολυτα φυσιολογικες λες να με καψει η τομη; Αν παλι δεν αναφερω τιποτα και το κρυψω;

να το κρύψεις δεν γίνεται την πρώτη μέρα σε εξετάζει γιατρός και μένεις μόνο το σλιπάκι
hliasre
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από hliasre »

Μα δν εχω σκοπο να μπω φιλε μου! Απλα θελω να τελιωσω ι2 αυτο! Εσυ εισαι μεσα στο στρατο υπηρετης;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης