ΚΕΠΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
AlexH

Δημοσίευση από AlexH »

Πολύ χρήσιμες οι πληηροφορίες σου φίλε vacman.Ελπίζω να έχουμε κ εμείς τις ίδιες εντυπώσεις φεύγοντας απο Θήβα.

Έχεις να προτείνεις κάποιες "καλές" ειδικοτητες για ΚΕΠΙΚ ή Λόχο Διοικήσεως;

Κατά την δική σου γνώμη ποιες είναι οι ειδικότητες που αξίζουν στο ΠΒ;

Ευχαριστώ

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Hyper »

Καλη σταδιοδρομια vacman σε οτι ακολουθησεις πλεον, πολυ χρησιμες πληροφοριες κ μπραβο που τις μετεφερες οχι μονο για τα παιδια που παρουσιαζοντε θηβα αλλα γενικοτερα.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Συγχαρητηρια
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
SENOR
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από SENOR »

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Καλή δύναμη σε ό, τι κι αν κάνεις στη ζωή σου!
nikosV

Δημοσίευση από nikosV »

Παιδιά το stratologia.gr Μου λέει αυτό
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

Σε αντιθεση με αυτα που διαβασα πιο πανω εγω ξερω οτι απο τη δυναμη των 150 αντρων που εχει το κεν οι υπηρεσιες ειναι παρα πολλες και ο συνδυασμος των νυχτερινων εκπσεων κανουν τις εξοδους απιαστο ονειρο. Οι αγγαρειες χωρις τα στοιχειωδη μεσα καθαρισμου φτανουν τους φανταρους σε κατασταση εμετου. απο τις πρωτες εβδομαδες της εκπσης 5 ζητησαν αναβολη. Μην ξεχναμε οτι αν 5 ατομα ζητησουν αναβολη απο την ιδια εσσο διατασσεται εδε.

ετσι οι αξκοι φοβουμενοι πιθανον την καριερα τους χαλαρωσαν τα πραγματα. Και βεβαια τις πιεσεις. Ο 5 δε φανταρος εσταλη στο 414γσν και τον κρατουνε εκει ανευ λογου ως το νοεμβρη που αλλαζει η εσσο προκειμενου μαλλον να πειστει και να μην ζητησει αναβολη.

Pavlos

Δημοσίευση από Pavlos »

Καλησπέρα σε όλους.

Στης 18/11 παρουσιάζομαι Θήβα, Πυροβολικό.

Έρχομαι από Θεσ/νίκη και έχω κάποιες σκέψεις σχετικά με το πως να κατέβω και θέλω τη άποψή σας.

Το τρένο φτάνει 5:40 στη Θήβα, αρκετά νωρίς θα έλεγα. Μέχρι να έρθει η ώρα να μπούμε θα λιώσουμε στην αναμονή.
Το Κτελ κάνει στάση στην Εθνική οδό 12:45 και από εκεί με ταξί γύρω στης 13:00 και κάτι θα είμαι στο κέντρο. Αν αργήσω λιγάκι λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα; Το χαρτί γράφει επάνω ότι μέχρι της 13:00 μπαίνουμε.

Αν μπω απ' τους τελευταίους, θέμα με κρεβάτια, ρούχα και όλα αυτά υπάρχουν; Την πρώτη μέρα περνάς από γιατρούς κτλ, αν μπω απ' τους τελευταίους θα τρέχω και δε θα προλαβαίνω μέχρι να τακτοποιηθώ κτλ;

Ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

Pavlos έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.

Έρχομαι από Θεσ/νίκη και έχω κάποιες σκέψεις σχετικά με το πως να κατέβω και θέλω τη άποψή σας.

Το τρένο φτάνει 5:40 στη Θήβα, αρκετά νωρίς θα έλεγα. Μέχρι να έρθει η ώρα να μπούμε θα λιώσουμε στην αναμονή.
Το Κτελ κάνει στάση στην Εθνική οδό 12:45 και από εκεί με ταξί γύρω στης 13:00 και κάτι θα είμαι στο κέντρο. Αν αργήσω λιγάκι λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα; Το χαρτί γράφει επάνω ότι μέχρι της 13:00 μπαίνουμε.

Αν μπω απ' τους τελευταίους, θέμα με κρεβάτια, ρούχα και όλα αυτά υπάρχουν; Την πρώτη μέρα περνάς από γιατρούς κτλ, αν μπω απ' τους τελευταίους θα τρέχω και δε θα προλαβαίνω μέχρι να τακτοποιηθώ κτλ;

Ευχαριστώ

Παίζει να μην βρείς ρούχα ναι. Ειδικά αν φοράς μικρά νούμερα. Την πρώτη μέρα κάνεις εμβόλια κτλπ. Αν μπεις από τους τελευταίους θα τελειώσεις νύχτα. Παίζει και 12 το βράδυ
Pavlos

Δημοσίευση από Pavlos »

Greek_Army έγραψε:
Pavlos έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.

Ευχαριστώ

Παίζει να μην βρείς ρούχα ναι. Ειδικά αν φοράς μικρά νούμερα. Την πρώτη μέρα κάνεις εμβόλια κτλπ. Αν μπεις από τους τελευταίους θα τελειώσεις νύχτα. Παίζει και 12 το βράδυ

Από νούμερα δεν φοράω μικρά. Στη μέση κάπου κυμαίνομαι. Απλά σκέφτομαι ότι αν κατέβω με τρένο φτάνουμε Θήβα πολύ νωρίς.6 το πρωί είναι ακόμα νύχτα, επειδή δε θέλω να μπω πρώτος για να μην φάω χώσιμο σε αγγαρίες, αυτό που σκεφτόμουν είναι να μπω γύρω στης 11 και μετά. Άρα το μόνο που βολεύει είναι με κτελ και να είμαι γύρω στης 1 γιατί τότε φτάνει Θήβα.
Αν αργήσω κανένα 20λεπτο δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα, έτσι;

Κρεβάτια και τα λοιπά θα βρούμε ή θα κοιμηθούμε έξω; Αν δηλαδή μπούμε αργά, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
Φαντάζομαι δε θα είμαι ο μόνος από Θεσ/νική που θα κατέβει με κτελ στη Θήβα...

SENOR
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από SENOR »

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την παρούσα κατάσταση στο ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ σχετικά με τη θερμοκρασια στους θαλάμους. Συγκεκριμένα, δε μου είναι εύκολο να κοιμάμαι σε sleeping bag. Όλοι σχεδόν οι φίλοι μου το παρουσιάζουν ως απολύτως αναγκαίο και υποχρεωτικό. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στους θαλάμους στη Θήβα (π. Χ. Σπασμενα παράθυρα, έλλειψη θέρμανσης... ) που θα μου δημιουργήσει πρόβλημα κατα τη διάρκεια του ύπνου; Ρωτώ διότι, από τη μία μεριά, στρατό πάω, όχι διακοπές, που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει λίγη σκληραγώγηση (σε ψυχρό καιρό κλπ). Από την άλλη, αν είναι σοβαρό το πρόβλημα και δημιουργηθεί ασθένεια (π. Χ. Πνευμονία), αυτό θα με κάνει να απέχω από την εκπαίδευση και δεν το θέλω... Ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

SENOR έγραψε:Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την παρούσα κατάσταση στο ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ σχετικά με τη θερμοκρασια στους θαλάμους. Συγκεκριμένα, δε μου είναι εύκολο να κοιμάμαι σε sleeping bag. Όλοι σχεδόν οι φίλοι μου το παρουσιάζουν ως απολύτως αναγκαίο και υποχρεωτικό. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στους θαλάμους στη Θήβα (π. Χ. Σπασμενα παράθυρα, έλλειψη θέρμανσης... ) που θα μου δημιουργήσει πρόβλημα κατα τη διάρκεια του ύπνου; Ρωτώ διότι, από τη μία μεριά, στρατό πάω, όχι διακοπές, που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει λίγη σκληραγώγηση (σε ψυχρό καιρό κλπ). Από την άλλη, αν είναι σοβαρό το πρόβλημα και δημιουργηθεί ασθένεια (π. Χ. Πνευμονία), αυτό θα με κάνει να απέχω από την εκπαίδευση και δεν το θέλω... Ευχαριστώ

απλά τα σεντόνια και οι κουβέρτες δεν ειναι καλής ποιότητας. Γι'αυτό το sleeping bag είναι αναγκαίο... Εκτός και αν κάθε μέρα τα πλένεις.
SENOR
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από SENOR »

Greek_Army έγραψε:
SENOR έγραψε:Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την παρούσα κατάσταση στο ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ σχετικά με τη θερμοκρασια στους θαλάμους. Συγκεκριμένα, δε μου είναι εύκολο να κοιμάμαι σε sleeping bag. Όλοι σχεδόν οι φίλοι μου το παρουσιάζουν ως απολύτως αναγκαίο και υποχρεωτικό. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στους θαλάμους στη Θήβα (π. Χ. Σπασμενα παράθυρα, έλλειψη θέρμανσης... ) που θα μου δημιουργήσει πρόβλημα κατα τη διάρκεια του ύπνου; Ρωτώ διότι, από τη μία μεριά, στρατό πάω, όχι διακοπές, που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει λίγη σκληραγώγηση (σε ψυχρό καιρό κλπ). Από την άλλη, αν είναι σοβαρό το πρόβλημα και δημιουργηθεί ασθένεια (π. Χ. Πνευμονία), αυτό θα με κάνει να απέχω από την εκπαίδευση και δεν το θέλω... Ευχαριστώ
απλά τα σεντόνια και οι κουβέρτες δεν ειναι καλής ποιότητας. Γι'αυτό το sleeping bag είναι αναγκαίο... Εκτός και αν κάθε μέρα τα πλένεις.
Υπάρχει περίπτωση να βρω sleeping bag στο ΚΨΜ και να αγοράσω εκεί, αν δω ότι μου είναι απολύτως αναγκαίο;
jannis

Δημοσίευση από jannis »

Παιδια δεν έχει απαντήση κανείς αν μπορούμε να πάμε με το αυτοκινητο στο στρατόπεδο ; έχει κάπου παρκινγκ εκεί; Η το πάμε στην πόλη και το αφείνουμε εκεί ;
Pavlos

Δημοσίευση από Pavlos »

Εγώ φίλε το σκέφτομαι να κατέβω με το αμάξι αλλά μετά την ορκομωσία.
Ας δούμε τώρα τι παίζει και το παίρνουμε μετά...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

jannis έγραψε:Παιδια δεν έχει απαντήση κανείς αν μπορούμε να πάμε με το αυτοκινητο στο στρατόπεδο ; Έχει κάπου παρκινγκ εκεί; Η το πάμε στην πόλη και το αφείνουμε εκεί ;

έχει παρκινγκ έξω από την πύλη!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες