Λεγεώνα των ξένων

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ »

* οπως και ο νασσοσ
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 27
Επικοινωνία:

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Nassos »

ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ έγραψε:* οπως και ο νασσοσ

Να με συγχωρείς φίλε μου αλλά δεν ξέρω τις διαδικασίες για να καταταχθείς στη Λεγεώνα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να έχεις λευκό ποινικό μητρώο.

Αν τώρα ισχύει ότι πρέπει πρώτα να υπηρετήσεις στον Ελληνικό Στρατό και μετά να πάς στη Λεγεώνα δεν το ξέρω.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 06, 2010 2:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sovelis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από sovelis »

Δεν ξερω ο Νασσος και ο ΙΜΑΚ ποτε πηγαν αλλα εγω που πηγα φετος τον Ιανουαριο μου ζητησανε χαρτι οτι εχω εκπληρώσει την στρατιωτικη μου θητεια.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

sovelis έγραψε:Δεν ξερω ο Νασσος και ο ΙΜΑΚ ποτε πηγαν αλλα εγω που πηγα φετος τον Ιανουαριο μου ζητησανε χαρτι οτι εχω εκπληρώσει την στρατιωτικη μου θητεια.
ο ΙΜΑΚ πηγε τοτε που λεει το ονομα του.
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Deathdiver »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
sovelis έγραψε:Δεν ξερω ο Νασσος και ο ΙΜΑΚ ποτε πηγαν αλλα εγω που πηγα φετος τον Ιανουαριο μου ζητησανε χαρτι οτι εχω εκπληρώσει την στρατιωτικη μου θητεια.

Φιλε μαλλον ο sovelis εννοει οτι πηγε στην λεγεωνα και του ζητησαν χαρτι οτι εκπληρωσε την θητεια του...

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Deathdiver έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
Φιλε μαλλον ο sovelis εννοει οτι πηγε στην λεγεωνα και του ζητησαν χαρτι οτι εκπληρωσε την θητεια του...

Α! Εγω δεν πηγα στη Λεγεωνα.

ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ »

Σοβελις συγνωμη τοτες αλα σε Ενα βιντεο ειχα ακουσει οτι ηταν ενας αμερικανος κια το διωξαναι απο τον στρατο αμερικης και πηγε λεγεωνα γι'αυτο αμβισβητησα αλα εσυ θα ξερεις καλυτερα αφου εχεις παει

sovelis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από sovelis »

Ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες. Εγω οταν πηγα συναντησα 3 Αμερικανους οπου ειχαν καποια προβληματα στον αμερικανικο στρατο και τους διωξανε. Απο τους 3 οι 2 εγιναν δεχτοι στην λεγεωνα.
Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι αν πας εκει χωρις να εχεις υπηρετήσει στην Ελλαδα η οποια Ελλαδα σε υποχρεώνει να κανεις στρατιωτικη θητεια δεν θα γινεις δεκτος.
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Deathdiver »

KΑι λογικο ειναι εφοσον θεωρουν οτι για να πας στην λεγεωνα πρεπει να ξερεις καποια πραγματα και να εχεις καποιες εμπειριες απο οπλα...
ΓΙΑΝΝΗΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Αδερφια εσας οια ειναι η γνωμη σας αξιζει για λεγεωνα; Αξιζει; Ξερω οτι ειναι δυσκολα αλα οταν τελειωσεις θα εχεις αποκομισει πολα πραγματα πιστευω θελω να παω αλα σαν μεγαλυτεροι εσεις θελω να ακουσω και την γνωμη σας

ΝΙΝΙΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΝΙΝΙΣ »

Για Λεγεωνα τι χαρτια θελει; Ποιες ειναι η διαδιακσιες για να ενταχθεις εκει

Σας παρακαλω απαντηστε μου ειναι αναγκη

...
ΝΙΝΙΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΝΙΝΙΣ »

Η αν μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω πληριφοριες εκτος απο το ιντρνετ/
decodernt
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από decodernt »

Στρατιωτικές γνώσεις δεν ειναι απαραίτητες και δεν λαμβάνονται υπ' όψην. Τα Γαλλικά δεν ειναι απαραίτητα για τον υποψήφιο να τα γνωρίζει διότι καθ όλη τη διαρκεια της βασικής εκπαίδευσης θα υπάρχουν τμήματα εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας. Πας με το διαβατήριο σου και δεν παίρνεις μαζί σου ούτε λεφτά, ούτε πολλά ρούχα. Μόνο τα απαραίτητα είδη υγιεινής, οδοντόβουρτσες, πετσέτα κτλ, λεφτά μέχρι 60 ευρώ σε μικρά χαρτονομίσματα. Οι προκαταρκτηκοί έλεγχοι (αθλητικά, ψυχομετρικά, ιατρικά) κρατάνε μέχρι και 10-14 μέρες. Μόλις τελείωσουν αυτά, είστε πλεον στη λεγεωνα, που παρέχεται στεγη, φαγητο και ξεκινάει η βασική εκπαίδευση 4 εβδομάδων...
ΝΙΝΙΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΝΙΝΙΣ »

Να σε καλα σε ευχαρτω ηδη με εχεις καλυψει αρκετα αλα ξεχασα κατι ακομα εαν πρασει καποιος τα αθλητικα, ψυχομετρικα, ιατρικα υπαρχει περιπτωση να μην σε παρουν; Γιατι καπου ακουσα 1 στους 12 περνουνε εαν ισχυει?
Aggelos

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Aggelos »

Δεν αξίζει να πάει κανείς στην λεγεώνα εκτος και αν το κάνει μόνο για να το λέει. Ούτε λεφτά έχει, ούτε εξέλιξη, ούτε κανένα κίνητρο. Όποιος το λέει η καρδιά του... Εδώ είναι τα ΟΥΚ.'Οποιος αντέξει 5 χρόνια ΟΥΚ και του φαίνονται παιχνιδάκι ας πάει μετά και εκεί για να έχει να το λέει. Περισσότερο φήμη, λιγότερα λεφτά, όλα για μια ξένη χώρα και... Οκ δεν θέλω να υποτιμίσω αλλά επίλεκτες μονάδες του ΝΑΤΟ συναντιούνται σε πολλές ασκήσεις... Ρωτήστε να μάθετε τι γίνεται και αν οι λεγενάριοι είναι οι καλύτεροι εκεί.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης