Λεγεώνα των ξένων
Λεγεώνα των ξένων
ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ έγραψε:* οπως και ο νασσοσ
Να με συγχωρείς φίλε μου αλλά δεν ξέρω τις διαδικασίες για να καταταχθείς στη Λεγεώνα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να έχεις λευκό ποινικό μητρώο.
Αν τώρα ισχύει ότι πρέπει πρώτα να υπηρετήσεις στον Ελληνικό Στρατό και μετά να πάς στη Λεγεώνα δεν το ξέρω.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 06, 2010 2:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λεγεώνα των ξένων
Δεν ξερω ο Νασσος και ο ΙΜΑΚ ποτε πηγαν αλλα εγω που πηγα φετος τον Ιανουαριο μου ζητησανε χαρτι οτι εχω εκπληρώσει την στρατιωτικη μου θητεια.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Λεγεώνα των ξένων
ο ΙΜΑΚ πηγε τοτε που λεει το ονομα του.sovelis έγραψε:Δεν ξερω ο Νασσος και ο ΙΜΑΚ ποτε πηγαν αλλα εγω που πηγα φετος τον Ιανουαριο μου ζητησανε χαρτι οτι εχω εκπληρώσει την στρατιωτικη μου θητεια.
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Λεγεώνα των ξένων
297ΙΜΑΚ έγραψε:ο ΙΜΑΚ πηγε τοτε που λεει το ονομα του.sovelis έγραψε:Δεν ξερω ο Νασσος και ο ΙΜΑΚ ποτε πηγαν αλλα εγω που πηγα φετος τον Ιανουαριο μου ζητησανε χαρτι οτι εχω εκπληρώσει την στρατιωτικη μου θητεια.
Φιλε μαλλον ο sovelis εννοει οτι πηγε στην λεγεωνα και του ζητησαν χαρτι οτι εκπληρωσε την θητεια του...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Λεγεώνα των ξένων
Deathdiver έγραψε:Φιλε μαλλον ο sovelis εννοει οτι πηγε στην λεγεωνα και του ζητησαν χαρτι οτι εκπληρωσε την θητεια του...297ΙΜΑΚ έγραψε:ο ΙΜΑΚ πηγε τοτε που λεει το ονομα του.sovelis έγραψε:Δεν ξερω ο Νασσος και ο ΙΜΑΚ ποτε πηγαν αλλα εγω που πηγα φετος τον Ιανουαριο μου ζητησανε χαρτι οτι εχω εκπληρώσει την στρατιωτικη μου θητεια.
Α! Εγω δεν πηγα στη Λεγεωνα.
Λεγεώνα των ξένων
Σοβελις συγνωμη τοτες αλα σε Ενα βιντεο ειχα ακουσει οτι ηταν ενας αμερικανος κια το διωξαναι απο τον στρατο αμερικης και πηγε λεγεωνα γι'αυτο αμβισβητησα αλα εσυ θα ξερεις καλυτερα αφου εχεις παει
Λεγεώνα των ξένων
Ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες. Εγω οταν πηγα συναντησα 3 Αμερικανους οπου ειχαν καποια προβληματα στον αμερικανικο στρατο και τους διωξανε. Απο τους 3 οι 2 εγιναν δεχτοι στην λεγεωνα.
Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι αν πας εκει χωρις να εχεις υπηρετήσει στην Ελλαδα η οποια Ελλαδα σε υποχρεώνει να κανεις στρατιωτικη θητεια δεν θα γινεις δεκτος.
Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι αν πας εκει χωρις να εχεις υπηρετήσει στην Ελλαδα η οποια Ελλαδα σε υποχρεώνει να κανεις στρατιωτικη θητεια δεν θα γινεις δεκτος.
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Λεγεώνα των ξένων
KΑι λογικο ειναι εφοσον θεωρουν οτι για να πας στην λεγεωνα πρεπει να ξερεις καποια πραγματα και να εχεις καποιες εμπειριες απο οπλα...
Λεγεώνα των ξένων
Αδερφια εσας οια ειναι η γνωμη σας αξιζει για λεγεωνα; Αξιζει; Ξερω οτι ειναι δυσκολα αλα οταν τελειωσεις θα εχεις αποκομισει πολα πραγματα πιστευω θελω να παω αλα σαν μεγαλυτεροι εσεις θελω να ακουσω και την γνωμη σας
Λεγεώνα των ξένων
Για Λεγεωνα τι χαρτια θελει; Ποιες ειναι η διαδιακσιες για να ενταχθεις εκει
Σας παρακαλω απαντηστε μου ειναι αναγκη
...
Σας παρακαλω απαντηστε μου ειναι αναγκη
...
Λεγεώνα των ξένων
Η αν μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω πληριφοριες εκτος απο το ιντρνετ/
Λεγεώνα των ξένων
Στρατιωτικές γνώσεις δεν ειναι απαραίτητες και δεν λαμβάνονται υπ' όψην. Τα Γαλλικά δεν ειναι απαραίτητα για τον υποψήφιο να τα γνωρίζει διότι καθ όλη τη διαρκεια της βασικής εκπαίδευσης θα υπάρχουν τμήματα εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας. Πας με το διαβατήριο σου και δεν παίρνεις μαζί σου ούτε λεφτά, ούτε πολλά ρούχα. Μόνο τα απαραίτητα είδη υγιεινής, οδοντόβουρτσες, πετσέτα κτλ, λεφτά μέχρι 60 ευρώ σε μικρά χαρτονομίσματα. Οι προκαταρκτηκοί έλεγχοι (αθλητικά, ψυχομετρικά, ιατρικά) κρατάνε μέχρι και 10-14 μέρες. Μόλις τελείωσουν αυτά, είστε πλεον στη λεγεωνα, που παρέχεται στεγη, φαγητο και ξεκινάει η βασική εκπαίδευση 4 εβδομάδων...
Λεγεώνα των ξένων
Να σε καλα σε ευχαρτω ηδη με εχεις καλυψει αρκετα αλα ξεχασα κατι ακομα εαν πρασει καποιος τα αθλητικα, ψυχομετρικα, ιατρικα υπαρχει περιπτωση να μην σε παρουν; Γιατι καπου ακουσα 1 στους 12 περνουνε εαν ισχυει?
Λεγεώνα των ξένων
Δεν αξίζει να πάει κανείς στην λεγεώνα εκτος και αν το κάνει μόνο για να το λέει. Ούτε λεφτά έχει, ούτε εξέλιξη, ούτε κανένα κίνητρο. Όποιος το λέει η καρδιά του... Εδώ είναι τα ΟΥΚ.'Οποιος αντέξει 5 χρόνια ΟΥΚ και του φαίνονται παιχνιδάκι ας πάει μετά και εκεί για να έχει να το λέει. Περισσότερο φήμη, λιγότερα λεφτά, όλα για μια ξένη χώρα και... Οκ δεν θέλω να υποτιμίσω αλλά επίλεκτες μονάδες του ΝΑΤΟ συναντιούνται σε πολλές ασκήσεις... Ρωτήστε να μάθετε τι γίνεται και αν οι λεγενάριοι είναι οι καλύτεροι εκεί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης