μπουμπουλινας έγραψε:Για να παραμεινει καποιος ουκας υποχρεουτο να κανει πτωσεις με αλεξιπτωτο ή μονο καταδυσεις; Ποια ειναι η σχετικη νομοθεσια; Επειδη ειναι σοβαρο το ζητημα να απαντησουν οσοι ειναι γνωστες του ζητηματος. Επισης αν ξερετε που μπορω να βρω την νομοθεσια. Ευχαριστω τα μαλα.
E λογικα για να παει καποιος ΟΥΚ θα υποχρεωθει να κανει πτωσεις στην εκπαιδευση πρωτον και δευτερον για να παει ΟΥΚ σημαινει οτι ειναι στελεχος των ειδικων δυναμεων που συμαινει οτι θα εχει βγαλει το σχολειο αλεξιπτωτιστων οποτε θα εχει κανει πτωσεις...
μπουμπουλινας έγραψε:Για να παραμεινει καποιος ουκας υποχρεουτο να κανει πτωσεις με αλεξιπτωτο ή μονο καταδυσεις; Ποια ειναι η σχετικη νομοθεσια; Επειδη ειναι σοβαρο το ζητημα να απαντησουν οσοι ειναι γνωστες του ζητηματος. Επισης αν ξερετε που μπορω να βρω την νομοθεσια. Ευχαριστω τα μαλα.
E λογικα για να παει καποιος ΟΥΚ θα υποχρεωθει να κανει πτωσεις στην εκπαιδευση πρωτον και δευτερον για να παει ΟΥΚ σημαινει οτι ειναι στελεχος των ειδικων δυναμεων που συμαινει οτι θα εχει βγαλει το σχολειο αλεξιπτωτιστων οποτε θα εχει κανει πτωσεις...
Ειμαι απο Κυπρο φιλε βατραχε σε ενα χρονο μπενω μεσα και θελω να ξερω ενα περιπου τις δυσκολες ασκησεις για να ξερω αν θα δηλοσω βατραχος μπορεις να μου πεις;
Εκτος αν ειναι ΠιΝιτης που θα τις κανει μετα
Τι ειναι ΠιΝιτης φιλε.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Deathdiver την Παρ Αύγ 20, 2010 3:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενας μυκας ειναι υποχρεωμενος να κανει πτωσεις με αλεξιπτωτο; Υπαρχει καποια σχετικη νομοθεσια και αν ναι ξερετε που μπορω να την βρω; Επειδη ειναι σοβαρο παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι ειναι γνωστες του θεματος. Ευχαριστω.
anestios έγραψε:Ενας μυκας ειναι υποχρεωμενος να κανει πτωσεις με αλεξιπτωτο; Υπαρχει καποια σχετικη νομοθεσια και αν ναι ξερετε που μπορω να την βρω; Επειδη ειναι σοβαρο παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι ειναι γνωστες του θεματος. Ευχαριστω.
Δεν καλύφθηκες με τις παραπάνω απαντήσεις ή μήπως δεν ήταν αρκετά σαφείς ;
anestios έγραψε:Ενας μυκας ειναι υποχρεωμενος να κανει πτωσεις με αλεξιπτωτο; Υπαρχει καποια σχετικη νομοθεσια και αν ναι ξερετε που μπορω να την βρω; Επειδη ειναι σοβαρο παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι ειναι γνωστες του θεματος. Ευχαριστω.
Εκτος αν ειναι ΠιΝιτης που θα τις κανει μετα
εχει κανει πτωσεις ο συγκεκριμενος μυκας του πν. Ρωταω ομως αμα ειναι υποχρεωτικο να συνεχισει να κανει πτωσεις; Δηλάδη για να παρεμεινει ενεργος μυκας θα πρεπει να συνεχισει να κανει πτωσεις ; οσο για το διπλο ποστ που το εγραψα δυο φορες ζητω συγγνωμη γιατι δεν εβρισκα που ειχαν μεταφερει το ερωτημα μου και ετσι το εγραψα καταλαθος δυο φορες. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anestios την Δευ Αύγ 23, 2010 9:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε μου, από τη στιγμή που στην Εκπαίδευση της ΜΥΚ είναι τα Αλεξίπτωτα στατικού ιμάντα, λογικό δεν είναι να κάνεις και τις ανάλογες συντηρήσεις; Αν πχ τον διατάξουν να κάνει άλμα από Chinook ή C-130, τι θα πεί "δεν ξέρω βρείτε άλλον";
Το εύρος των επιχειρήσεων της ΔΥΚ δεν περιορίζεται μόνο στη θάλασσα. Άλλωστε όλοι οι βατραχάνθρωποι σε όλον το κόσμο κάνουν άλματα στατικού ιμάντα και όλο και περισσότεροι, περιλαμβανομένης της ΜΥΚ, και ελευθέρας πτώσεως.
Nassos έγραψε:Φίλε μου, από τη στιγμή που στην Εκπαίδευση της ΜΥΚ είναι τα Αλεξίπτωτα στατικού ιμάντα, λογικό δεν είναι να κάνεις και τις ανάλογες συντηρήσεις; Αν πχ τον διατάξουν να κάνει άλμα από Chinook ή C-130, τι θα πεί "δεν ξέρω βρείτε άλλον";
Το εύρος των επιχειρήσεων της ΔΥΚ δεν περιορίζεται μόνο στη θάλασσα. Άλλωστε όλοι οι βατραχάνθρωποι σε όλον το κόσμο κάνουν άλματα στατικού ιμάντα και όλο και περισσότεροι, περιλαμβανομένης της ΜΥΚ, και ελευθέρας πτώσεως.
Περαστε πρωτα τη ΜΥΚ και μετα δεν θα εχετε κανενα Προβλημα. Μην ξεχνατε. Το να κανεις αλμα στο κενο δεν ειναι φυσιολογικο πραγμα. Γι αυτο απλα πηδηξτε και απολαυστε τη θεα...