Στρατονομία - Κριτήρια επιλογής
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
Βυσματάκι υπάρχει;
Καλησπέρα είμαι καινούργιος στην παρέα. Θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα όσο αφορά την στρατονομία. Για να κριθει κάποιος κατάλληλος να μπει στην στρατονομία τι πρέπει να έχει;
Νικο; Κοιτα λιγο τις σελιδες
πιστευω μονο βισμα μιας και δεν απαιτουνται ιδιαιτερα προσονταnikos123 έγραψε:Καλησπέρα είμαι καινούργιος στην παρέα. Θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα όσο αφορά την στρατονομία. Για να κριθει κάποιος κατάλληλος να μπει στην στρατονομία τι πρέπει να έχει;
Γιατι το διπλωμα οδηγησης ειναι υποχρεωτικο; Εγω που δεν εχω[και επισης δεν ξερω να οδηγω], δεν θα με παρουν σε περιπτωση που δηλωσω στρατονομια; [ολα τα υπολοιπα κριτηρια τα πληρω] Ευχαριστω...
Μου είπε ένας φίλος ότι οι παθολογικές εξετάσεις που γίνονται στο κέντρο εκπαίδευσης επηρεάζουν εαν θα μπει κάποιος στην στρατονομία. Ισχυεί κάτι τέτοιο;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
Μόνο Ι1 πηγαίνουνε στην στρατονομία
Το Ι1 απο πού προκύπτει από τις εξετάσεις (στο ερωτηματολόγιο) Ή από κάπου αλλού?
-
- Στρατηγός
Αν δηλώσεις ότι έχεις παθολογικό πρόβλημα. Θα σε στείλουνε για εξετάσεις στο νοσοκομείο
Άρα το Ι1 δεν έχει σχέση με το παθολογικό. Εμένα μου ήρθε το χαρτί να παρουσιαστώ στην πάτρα στο τεχνικό απο κει μπορώ να πα μπω στην στρατονομία;(είμαι 1.78 ηλικία στα 24 με δίπλωμα οδήγησης και μυωπία 1.25)
-
- Στρατηγός
1.80 θέλει αλλά δεν νομίζω να σε κόψουνε για 2 πόντους
-
- Στρατηγός
Από την στιγμή που είσαι Ι1 δεν νομίζω
cristi έγραψε:Κριτήρια επιλογής:
α) Το προβλεπόμενο (κρατήστε αυτή τη λεξη), είναι να καλέσουν το άτομα που πλήρουν το απετούμενα προσοντα για να σας πληροφορήσουν οτι τα πληρήτε και αν θέλετε να δηλώσετε οτι επιθυμήτε να γίνετε ΥΣΝ. ΤΑ κριτήρια είναι:
i. Ανάστημα:1,80+ Στην πρω΄τη συγκεντρωση ενδέχεται να μαζέψουν και άτομα μικροτέρου ύψους.
ii. Γραμάτικες γνώσεις: Τουλάχιστον απόφοιτος λυκείου
iii. Ηλικία:21+
iv. Υποχρεωτικά δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου
v. Σωματική ικανότητα Ι1
vi. Λευκό ποινικό μητρώο
vii. Να μην έχετε τατουαζ σε εμφανή σημεία, δηλάδη νε μην φαίνοντε ενώ φοράτε τη στολη (χειμερινή ΚΑΙ θερινή).
Επείσης θα σας ρωτήσουν για σκουλαρίκια (και άλλα peircings) κάθως και για μυωπία. Για τα σκουλαρίκια αν δεν φάινοντε ιδιαίτερα απλώς πείτε οτι δεν φοράτε. Οσο για τη μυωπία εφόσον φοράτε φακούς επαφής πείτε οτι δεν έχετε.
Δηλώστε οτι επιθημήτε όταν ερωτηθήτε και ειναι σχεδόν 100% σίγουρα οτι η μετάθεση σας θα αναγράφει ΚΕΣΝ.
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλετε να υπηρετησετε ως ΣΝ, για κανέναν λόγο μην δώσετε το ονομά σας, π. Χ. Αν σας ρωτήσουν για άτομα που ακόμα το σκεφτοντε. Αν δεν θέλετε, με την πρώτη ευκαιρία (και συνίθως το ρωτάνε) φεύγετε και ξεχνατε τα περί ΣΝ.
Ρε παιδια εγω θελω να μπω ΣΝ αλλα κατι διαβασα πιο πανω για τατουαζ σε εμφανη σημεια... Εχω ενα μικρο ταττοο στον δεξιο καρπο απο τη μεσα τη μερια... Λετε να υπαρξει προβλημα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες