Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);
Στο αν ειναι σιγουρο οτι θα με παρουν τοτε. Ειναι ερωτηση. Ερωτηση.: Υπαρχει περιπτωση να μην με παρουν των αυγουστο.
Διαβασα στην σελιδα αρμυ. Γρ οτι παρουσιαζομαι τεθορακισμενα στα γιαννενα... Ειναι σιγουρο αυτο... Αυτα που γραφει η σελιδα ειναι εκατο τα εκατο σιγουρα ε ; Τον αυγουστο λεει οτι Παρουσιαζομαι...
Ναι σίγουρο είναι!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα παιδιά.
Γεννήθηκα 14 Σεπτεμβρίου 1991 και ξαναεδωσα πανελληνιες αλλα δεν περασα εκει που ηθελα.
Δε θελω να παρω οποιαδηποτε αναβολη, θελω να παω στρατο.
Το θεμα ειναι οτι δεν εχει ερθει το χαρτι ακομα. Πως θα μαθω ποτε παω και που; Μπορω να ρωτησω καπου;
Επίσης μπορει να μου εξηγησει καποιος αυτο που ειδα εδω
Εγω ανήκω στο "Από 1 Αυγούστου έως 31 Οκτωβρίου" ;
Γεννήθηκα 14 Σεπτεμβρίου 1991 και ξαναεδωσα πανελληνιες αλλα δεν περασα εκει που ηθελα.
Το θεμα ειναι οτι δεν εχει ερθει το χαρτι ακομα. Πως θα μαθω ποτε παω και που; Μπορω να ρωτησω καπου;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 60
Thanos1991 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.
Μπορείς να ρωτήσεις στην στρατολογία. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιούλ 09, 2010 11:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Εγω δε ξεω τον αριθμο στρατολογικου μητρωου για να το βαλω στην "μηχανη αναζητησης". Που τον βρισκω;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 27
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Πηγαινε στο στρατολογικο γραφειο της περιοχης σου με την ταυτοτητα σου και θα στον πουν...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Για σας και συγχαρητήρια αρχικά για το πολύ όμορφο forum που έχετε κάνει! Η ερώτηση που θα ήθελα να κάνω είναι η εξής. Έκοψα την αναβολή μου γύρω στις 20 Απριλίου 2010 μαζί με ένα φίλο μου. Είμαι 24 ετών (δεν ξέρω αν έχει σημασία). Μας είχαν πει μέσα Ιουλίου θα ερχόταν το χαρτί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μας. Ο φίλος μου βρήκε στο army.gr που παρουσιάζετε και πότε. Εμένα δεν μου βγάζει αποτέλεσμα η αναζήτηση. Το ΑΣΜ που βάζω είναι αυτό που μου είχε έρθει με το πρώτο χαρτί το 2004. Υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει; Του φίλου μου του είπαν όταν κόψαμε την αναβολή το ΑΣΜ του, εμένα δεν μου το χαν πει και απλά το βρήκα από το παλιό χαρτί που μου χε έρθει πρώτα. Ο φόβος μου είναι ο εξής, υπάρχει πιθανότητα να μην με πάρουν τώρα και να με πάρουν Νοέμβρη; Στην αστυνομία που παίρνω για να μάθω μου λένε πως δεν έχει έρθει Η αλληλογραφία του στρατού ακόμα και να ξανακαλέσω σε 5-10 μέρες και στο στρατολογικό γραφείο που κάλεσα σήμερα μου παν πως δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα. Τι πρέπει να κάνω; Τα πιο βασικά ερωτήματα μου είναι αν υπάρχει περίπτωση και αν αλλάζει το ΑΣΜ και απλά να βάζω λάθος τα στοιχεία και Αν υπάρχει περίπτωση τελικά να μπω Νοέμβρη και όχι τώρα.
-
- Στρατηγός
To ΑΣΜ δεν αλλάζει αν καίγεσαι πήγαινε στην στρατολογία κάνε αίτηση για πιστοποιητικό τύπου Α' και θα λέει εκεί μέσα σε ποιά εσσό ανήκεις
Να μην περιμένω καλού κακού καμια 10αρια μέρες μήπως έρθει. Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν με βρήσκω στην αναζήτηση. Τελικά υπάρχει πιθανότητα να έρθει απλά το Νοέμβρη ή οχι;
-
- Στρατηγός
EΓώ σου είπα αν καίγεσαι να το κάνεις αυτό. Από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις, αν δεν σου έρθει τον αύγουστο θα σου έρθει σίγουρα τον νοέμβριο
καληςπερα παιδια. ειμαι γεννημενος 25/05/1991, δηλαδη 19 εςςν. ςο θεμα μος ειναι οςι εδςςα περςςι πανελληνιες και δεν περαςα καπος. ειπα ςεςος να προςπαθηςς με ςο 10% και αν δεν γινει καςι να πας ιεκ. αν με καλεςοςν νοεμβριο θα εςς ςις απαραιςηςες αποδειξεις εγγραςης μος, και θα μπορς να παρς αναβολη. αν ομςς με καλεςοςν ςςρα ςον αςγοςςςο; δεν θα μπορς να προςκομιςς καποιο αποδεικςικο και θα ςςγς αναγκαςςικα; μπορς να ζηςηςς να αλλαξς ςειρα; μπορς να κανς ςο οςιδηποςε;
-
- Στρατηγός
Αν σε καλέσουνε τον αύγουστο θα πας να πάρεις 3μηνη αναβολή για κοινωνικούς λόγους μην με ρωτήσεις πως την παίρνεις πάρε τηλέφωνο στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις και θα σου πούνε
Γεια σας. Μπηκα μεσα στην ιστοσελιδα του στρατου 2010 Γ' ΕΣΣΟ (Αύγουστος 2010) Μάθε που θα καταταγείς Λοιπον. Εγω εχω συμπληρωσει το 19 ετος της ηλικιας μου και ο αδερφος μου ειχε σταματησει την αναβολη του πριν καποιους μηνες. Μπηκα εκει λοιπον, εβαλα τον ΣΑ αριθμο του αδερφου μου και ειδαμε οτι φευγει 18 του μηνα... Εβαλα τον δικο μου ΣΑ και δεν εμφανιζε τιποτα... Αυτο σημαινει οτι ανηκω στην σειρα νοεμβριου ;
-
- Στρατηγός
Θα μπεις και τέλη ιουλίου εκεί θα βάλεις πάλι τα στοιχεία σου και αν δεν σου εμφανίσει τίποτα τότε σημαίνει ότι δεν μπαίνεις αύγουστο αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μπεις και νοέμβριο ίσως σε καλέσουνε τον φεβρουάριο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης