Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλησπέρα παιδια.

Ειμαι 18 χρονών και έμαθα να αποτελεσματα των πανελληνίων και τελικα δεν κατάφερα να περασω πουθενα. Το ερωτημα μου ειναι το εξης. Αμα παω στην στρατολογια τωρα στις 5 ιουλιου και δηλωσω εθελοντης φαντάρος καταδρομεας εχω καμμια ελπίδα να με πάρουν μέσα στον αυγουστο η θα πρεπει να περιμενω την επόμενη ΕΣΣΟ; . Και επισης μηπως ξερετε που θα μάθω ακριβως ποτε θα με καλεσουν να καταταγω απο μόνοι τους; . Υπάρχει περιπτωση να δηλωσω εθελοντης καταδρομεας και να με στείλουνε σε κανένα αλλο σώμα; . Ευχαριστω.

Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Sasuke »

Νίκος έγραψε:Καλησπέρα παιδια.

Ειμαι 18 χρονών και έμαθα να αποτελεσματα των πανελληνίων και τελικα δεν κατάφερα να περασω πουθενα. Το ερωτημα μου ειναι το εξης. Αμα παω στην στρατολογια τωρα στις 5 ιουλιου και δηλωσω εθελοντης φαντάρος καταδρομεας εχω καμμια ελπίδα να με πάρουν μέσα στον αυγουστο η θα πρεπει να περιμενω την επόμενη ΕΣΣΟ; Και επισης μηπως ξερετε που θα μάθω ακριβως ποτε θα με καλεσουν να καταταγω απο μόνοι τους; Υπάρχει περιπτωση να δηλωσω εθελοντης καταδρομεας και να με στείλουνε σε κανένα αλλο σώμα; Ευχαριστω.

1) Κατά 99% δεν θα σε πάρουν τον Αύγουστο.
2) Θα πάς την δευτέρα στο ΚΕΠ της γειτονιάς σου και θα πεις ότι θέλω να πάω στρατό τώρα στους καταδρομείς, λογικά θα μπείς το φθινόπωρο.
3) η πιθανότητα να σε στείλουνε σε άλλο σώμα είναι πολύ μικρή, παρόλο αυτά αν συμβεί υπάρχει η δυνατότητα στην αρχή της θητείας σου να δηλώσεις ότι θες να αλλάξεις σώμα και μετά απο κάποιες αθλητικές δοκιμασίες (εύκολες) να σε πάρουνε 100% στους καταδρομείς.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
TEOMAN

Δημοσίευση από TEOMAN »

παιδια γεια χαρά. Εχω απορία έκοψα την αναβολή μου στις 3 του μαη εκπροθεσμα δηλαδή δηλωσα ομως να μπώ αυγουστο. Τι πιθανότητες υπάρχουν να με πάρουν; Πως μπορώ να μάθω αν θα φυγω αυγουστο η οχι;

peiraiwths
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από peiraiwths »

TEOMAN έγραψε: παιδια γεια χαρά. Εχω απορία έκοψα την αναβολή μου στις 3 του μαη εκπροθεσμα δηλαδή δηλωσα ομως να μπώ αυγουστο. Τι πιθανότητες υπάρχουν να με πάρουν; Πως μπορώ να μάθω αν θα φυγω αυγουστο η οχι;

ενα τηλεφωνημα στο στρατολογικο σου γραφειο θα ηταν καλο! Ακομα ειναι νωρις γιατι δε ξερουν! Σε λιγες μερες ομως θα μπορουν να σε ενημερωσουν!
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Γεια σας παιδια. Ειμαι του 91 και συγκεκριμένα 25/4/91 ακομα χαρτι δεν μου εχει ερθει και οσες φορες εχω ρωτησει δεν εχω παρει καμια απαντηση... Μηπως γνωριζετε κανενα site (να δω ποτε μπαινω) ή αν υπαρχει πιθανοτητα να μπω τον Αυγουστο; Και κατι ακομα τελικα απο νοεμβριο η θητεια γινεται 14μηνη;
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Για 12μηνο ακουγεται αλλα δεν εχει επισημοποιηθεί τιποτα αν εισαι του 91 θα μπεις η τον αυγουστο η τον νοεμβριο... Δεν Προλαβαινεις να δηλωσεις εθελοντης για την γ εσσο, λιγες μερες πριν στειλουν τα χαρτια καταταξης βγαινει μια εφαρμογη στο army.gr ''μαθε που πηαγανεις'' βαζεις στο πεδιο τον Σ. Α και σου λεει που θα παρουσιαστεις
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
ΣΠΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ »

Παιδια που μπορω να κοιταξω για να δω αν μπω τελικα τωρα τον αυγουστο που ειχα κοψει την αναβολη τον μαιο;
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Δεν μπορεις ακομα
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
ΑΓΓΕΛΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ »

Μια ερώτηση θέλω να κάνω μόνο. Έχω ακόμα αναβολή όμως θέλω να την διακόψω και να παρουσιαστώ τον Νοεμβριο. Την Πέμπτη 8 Ιουλίου θα πάω να κόψω την αναβολή, αλλά θέλω να μου πείτε αν θα με πάρουν σίγουρα Νοέμβριο... Απλά, φοβάμαι μην γίνει τίποτα και με πάρουν Αύγουστο, γιατί εκείνη την περίοδο θα είμαι εκτός Ελλάδας.

Επαναλαμβάνω: Αν κόψω την αναβολή 8 Ιουλίου θα παρουσιαστώ Νοέμβριο; Ευχαριστώ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τετ Ιούλ 07, 2010 2:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι Νοέμβριο θα μπεις 100%
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Ιούλ 07, 2010 5:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΓΓΕΛΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ »

Δηλαδη να μεινω ήρεμος; Σίγουρα Νοεμβριο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

E ναι πλέον είναι αργά για να σε βάλουνε τον αυγούστο αφού βγήκανε και οι μέρες κατάταξης
ΑΓΓΕΛΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ »

Συγγνώμη που σε ζαλιζω, αλλά είμαι γενικά άτυχος και απλά φοβαμαι μη γινει τίποτα και ξαφνικά μου πουν για Αυγουστο. Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να καθυστερησω να κοψω την αναβολή γιατί την Παρασκευή που μας έρχεται θα φύγω και θα παω την Πεμπτη. Ρωτησα και αλλους και μου είπαν οτι θα με πάρουν Νοέμβριο, αλλα εγλω ακόμα δεν εχω πάρει απο καποιον το 100%
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν υπάρχει περίπτωση είναι πολύ αργά
μανθος

Δημοσίευση από μανθος »

Πρωτα απ ολα γεια σας. Εκανα τα χαρτια μου τον μαιο (αν θυμαμαι καλα) για να μπω εθελοντης τον αυγουστο... ! Ειναι σιγουρο οτι θα με παρουν τοτε. Το χαρτι ποτε θα μου ερθει ; Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης