Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);
Παιδια εγω εκοψα την αναβολη για να μπω Αυγουστο γινετε καπου να μπω να δω αν μπω τελικα και που;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 60
Είναι νωρίς ακόμα... Στην σελίδα που σου δίνω θα βγει και για τον αύγουστο αλλά να υπολογίζεις μέσα ιουλίου http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=36864&cat_id=175
Καλησπέρα σε ολους! Ειμαι γεννημενος 15-10-91 και περιμενω πως και πως να καταταγώ! Εχω παει στην στρατολογια 2 φορες και μου ειπαν με επιφυλαξη τον αυγουστο! Ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να μην μπω αυγουστο; Το λεω επειδη για αυγουστο δεν θα εχω κλισει τα 19 (αν παιζει ρολο αυτο) ευχαριστω προκαταβολικα... Περιμενω αμεση απαντηση σας

- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 27
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Σ. α =στρατιωτικος αριθμοσ
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
ο μηνας σου ειναι για την δ σειρα (νοεμβριος) αλλα αν δηλωσες εθελοντης μπορει να σε παρουν τον αυγουστοΣτεφ έγραψε:Καλησπέρα σε ολους! Ειμαι γεννημενος 15-10-91 και περιμενω πως και πως να καταταγώ! Εχω παει στην στρατολογια 2 φορες και μου ειπαν με επιφυλαξη τον αυγουστο! Ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να μην μπω αυγουστο; Το λεω επειδη για αυγουστο δεν θα εχω κλισει τα 19 (αν παιζει ρολο αυτο) ευχαριστω προκαταβολικα... Περιμενω αμεση απαντηση σας
Επειδη στην στρατολογια μου ειπαν με επιφυλαξη τον αυγουστο θα με καλεσουν... Και οτι αν εχω κλισει τα 19 ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο! Εσυ που το βασιζεις οτι ειμαι για τον νοεμβριο; Ευχαριστω

Παρακαλω αν καποιος γνωριζει σιγουρα για το θεμα θα ηθελα να μαθω... Ευχαριστω!
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
γιατι εισαι οκτωβρη γεννηθειςΣτεφ έγραψε:Επειδη στην στρατολογια μου ειπαν με επιφυλαξη τον αυγουστο θα με καλεσουν... Και οτι αν εχω κλισει τα 19 ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο! Εσυ που το βασιζεις οτι ειμαι για τον νοεμβριο; Ευχαριστω
Και Τι σχεση εχει αυτο; Τα 18 τα εκλεισα τον οκτοβρη του 2009! Δηλαδη δεν παιζει να με παρουν αυγουστο ε; Χωρις να δηλωσω εθελοντης
ge0rgio έγραψε:Παιδιά πότε ακριβός τον Αύγουστο θα παρουσιαστώ πότε να περιμένω το χαρτί;
Κάποια απάντηση.
-
- Στρατηγός
To χαρτί να το περιμένεις από τις 10 Ιουλίου και μετά η περσινή σειρά είχε μπει 17-18-19-20 Αυγούστου
Παιδεια η αναβολη μου λυγει 31/12/2010 ποτε μπαινω Φεβρουαριο η Μαιο ;
-
- Στρατηγός
Φεβρουάριο
Σιγουρα ; Και αυτο που λενε πως πρεπει να κοψεις την αναβολη 3 μηνες νωριτερα απο την εποχη που θες να μπεις δεν ισχυει ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες