Τι να πω; Οσο ζω ελπιζω... Ελπιζω μια μερα να την κανω απο την τραγικη αυτη καταντια που εφεραν την Ελλαδα μας.
tourlidas έγραψε:Διαβασα το αρθρο σχετικα με την απελευθερωση του καμποταζ... Ειδα και τα ψεματα περι διασφαλισης των εργασιακων θεσεων... Το μονο που εχω να πω, ειναι πως για ακομα μια φορα αποδεικνυεται πως αυτος ο γα@!#$νος που εβγαλαν οι Ελληνες για Αρχηγο τους, εχει ως σκοπο του, να μας κανει ολους ανεργους και ειλωτες των 800 ευρω... Ο τραγικος αυτος γλυφτης στο τελος θα πουλησει και ολοκληρη την χωρα. Να μου πεις εχει επιλογη και αυτος; Ακομα ενα πιονι...
Τι να πω; Οσο ζω ελπιζω... Ελπιζω μια μερα να την κανω απο την τραγικη αυτη καταντια που εφεραν την Ελλαδα μας.
tourlidas έγραψε:Nightmare έγραψε:tourlidas έγραψε:Διαβασα το αρθρο σχετικα με την απελευθερωση του καμποταζ... Ειδα και τα ψεματα περι διασφαλισης των εργασιακων θεσεων... Το μονο που εχω να πω, ειναι πως για ακομα μια φορα αποδεικνυεται πως αυτος ο γα@!#$νος που εβγαλαν οι Ελληνες για Αρχηγο τους, εχει ως σκοπο του, να μας κανει ολους ανεργους και ειλωτες των 800 ευρω... Ο τραγικος αυτος γλυφτης στο τελος θα πουλησει και ολοκληρη την χωρα. Να μου πεις εχει επιλογη και αυτος; Ακομα ενα πιονι...
το προβλημα στην Ελλάδα ειναι χρονια τώρα... Γι'αυτο μην κατηγορεις χωρις να ξερεις... Εχουμε μαθει σαν χωρα συνεχως να δανειζομαστε... Και οταν τα έξοδα είναι περισσοτερα απο τα έσοδα καθε χρόνο πως θα πληρώνουμε τα δανεια που περνουμε; Η Ελλαδα εχει μαθει να δανειζετε συνεχεια, τωρα τα πληρωνει αυτα της τα λαθη... Σαφως και φταινε οι πολιτικοι αρχηγοι αλλα μην κατηγορεις την εκαστοτε κυβερνηση γιατι πολλοι φταινε οχι μονο αυτη και σιγουρα οχι ο ''αρχηγος'' που ειναι τωρα γιατι ειναι στην πρωτη του τετραετια... Πως λοιπον θα βγουμε απο την κριση; Πως θα πληρωσουμε τα δανεια; Τα λεφτα δεν θα κατεβουν απο τον ουρανο... Εμεις θα τα πληρωσουμε... Σαφως και δεν ειναι δικαιο να πληρωνουμε λαθη πολιτικών αρχηγων αλλα δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως... Μην κατηγορεις λοιπον τον εκαστοτε αρχηγο... Και εχουμε ξεφυγει κατα πολυ απο το θεμα...
Λοιπον για να τελειωνουμε με το θεμα αυτο. Δεν κατηγορησα την τωρινη κυβερνηση. Και να ξερεις πως σε ολες τις "ομαδες" ο αρχηγος ευθυνεται για τις πραξεις ΟΛΩΝ. Απο τον τελευταιο μεχρι και τον εαυτο του. Η λεξη "αρχηγος" δεν εχει μονο πλεονεκτηματα αλλα και ευθυνες (και πολλες μαλιστα). Αρα δεν υπαρχει το επιχειρημα "δεν φταιω εγω. Δεν ηξερα. Οι υπολοιποι τα κανανε". Εκτος αυτου, δεν κατηγορω καμια κυβερνηση, γιατι ειναι ολοι ενα. Οπως θα εχεις παρατηρησει, στην πολιτικη, ολα τα χρονια παιζουν μονο 2 κομματα και 3-4 ονοματα. Τα εχουν κανει ολοι τους πλακακια μεταξυ τους και κανουν πως "τρωγονται" για τα ματια, απλως. Το "θα σας εσωζα, αλλα οι προηγουμενοι τα εχουν κανει σκατα και εγω δεν ηξερα τιποτα", δεν υπαρχει φιλε μου. Αρα μη μου λες πως κατηγορω χωρις να ξερω, γιατι πολυ απλα εχω ματια και βλεπω. Πολυ καλυτερα μαλιστα απο τον κολλημενο ο οποιος ψηφιζει το ιδιο κομμα επι χρονια χωρις να ειναι ευχαριστημενος μαζι του. Μονο οταν βλεπουν την καμερα τα θυμουνται τα ασχημα και τις αδικιες, οταν βλεπουν την καλπη θυμουνται τα ρουσφετια.
Την πλήρη άρση του καμποτάζ προκειμένου να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο στην ανάπτυξη του κλάδου της ελληνικής κρουαζιέρας, ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μ. Χρυσοχοΐδης στην πρώτη γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 43ης έκθεσης Xenia, με τη συμμετοχή 1.300 ξενοδόχων.
Ο υπουργός ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι εντός της εβδομάδας κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον θαλάσσιο τουρισμό, το οποίο θα προβλέπει και την πλήρη άρση του καμποτάζ, ενώ πρόσθεσε ότι έχουν ήδη εξασφαλιστεί 500 εκατ. ευρώ για τη διευκόλυνση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (στη χρηματοδότηση θα ενταχθούν και τουριστικές επιχειρήσεις) καθώς και ότι θα υπάρξει μείωση κατά 20% του μισθώματος σε 204 ξενοδοχεία που ανήκουν σε ΝΠΔΔ.
Το νομοσχέδιο θα προβλέπει μεταξύ άλλων την κατάργηση των συμβάσεων που είναι υποχρεωμένες σήμερα να υπογράφουν οι εταιρείες και περιλαμβάνουν όρους για τη σύνθεση των πληρωμάτων στα κρουαζιερόπλοια, οι οποίες θεωρείται ότι αποτελούν φραγμό για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας.
πηγή
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης