Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
stathis123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από stathis123 »

Ουτος η αλλος εχω ακουσει πολλα τωρα πλεον ξερω πανω κατω τι παιζει ! Την εψαξα την δουλεια πολυ καλα πριν αποφασισω που να δηλωσω !
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Οτι αγαπατε παιδια
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

PrinCePanoSS έγραψε:Τεληκα ειχε δικιο ο τυπος στην στρατολογια, πολυ της "μοδας" εγυναν οι ΕΔ... Ελπιζω ολοι αυτοι να ερχονται επιδει το γουσταρουν και οχι για τα μορια...
η εμπειρια μου τωρα στα τελειωμετα μ λεει οτι δυστηχως παιζουν πολυ τα μορια σε απελπιστικο κιολας βαθμοΕικόνα ΕΙναι ενας απο τους λογους που χαλασαν οι ειδικες δυναμεις.

Αν και δν νμζ οτι ειναι της μοδας οι ειδικες δυναμεις, στη μοναδα μ απο τη σειρα του μαιου για πεν ηρθαν μολις 20 ατομα εκ των οποιων τα 9 εφυγαν με μεταθεση με τη ληξη του ΠΕΝ (διακοπεν μαλλον απο ο, τι εβλεπα... )

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΕΟΣ την Πέμ Ιούλ 08, 2010 11:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

312 γ εσσο έγραψε: Καλησπερα παιδια! Εχω καποιες αποριες! Μου ηρθε χαρτι καταταξης για πευκο για να μπω με την α εσσο 2010 και πηρα αναβολη για να τελειωσω την γ λυκειου! Τον απριλιο εκοψα την αναβολη μου για να παρουσιαστω τον αυγουστο! Στο χαρτι για να κοψω την αναβολη μου δηλωσα οτι θελω να παω για καταδρομεας! Τι πιθανοτητες υπαρχουν να παρουσιαστω στο πευκο; Αν παρουσιαστω σε καποιο κεν πεζικου και περασω τα αθληματα υπαρχει περιπτωση να μη με παρουν στις εδ; Τα αθληματα ποια ειναι;

ρε παιδια τη τρελα ειναι αυτη με το μ. Πευκο; Χαλαρωστε λιγο δν περνατε και διαβολοβδομαδα εκει. Διακοπες κανετε. Ειναι οπως ειναι και τα αλλα κεντρα μονο που θα λετε και κανα συνθηματακι και θα γουσταρετε οταν πηγαινετε για φαι.

That's it Εικόνα

Εγω παρουσιαστηκα ΚΕΔΒ και η μονη διαφορα που ειδα ηταν αυτο με τα συνθηματακια που προανεφερα κατι καμψεις που τσιμπουσαμε απο τους εκπαιδευτες (τους παλιους δλδ) Καποια βραδια και κατι "τοπακια".

Στα πεν ειναι ωραια η φαση αν πετυχετε σε Ορεξατο λοχαγο και εκπαιδευτες για να γουσταρετε και λιγο

... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΕΟΣ την Πέμ Ιούλ 08, 2010 11:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

Greek_Army έγραψε:Να είσαι Ι1 δηλαδή να μην έχεις προβλήματα υγείας και μυωπία πάνω από 4,5 βαθμούς
α, μην το λες. Εγω απο γιατρο δν περασα ουτε στο ΚΕΔΒ ουτε στο πευκο ουτε και στη μοναδα για τπτ και φυσικα και για τα ματια. Οσο μυωπια και να ειχα 2-3-4-5 ακομη και 10 θα εμπαινα κανονικοτατα...
johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από johny.xmarks »

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Δήλωσα ειδικές δυνάμεις προχθές, μπαίνω Νοέβρη 2010 Δ' ΕΣΣΟ.Eίμαι πρωτότοκος από 3 αγόρια. Ρώτησα αν δικαιούμαι 8μηνο και μου είπαν ναι. "Γράφτηκα" κανονικά στις ΕΔ. Το θέμα είναι πως, άκουσα πως παίζει να μην με πάρουν λόγω μειωμένης θητείας 8 μηνών. Αυτός στη στρατολογία δεν μου είπε τίποτα. Τελικά τί θα γίνει μπορεί να μου πεί κάποιος αν γνωρίζει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Greek_Army »

johny.xmarks έγραψε:Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Δήλωσα ειδικές δυνάμεις προχθές, μπαίνω Νοέβρη 2010 Δ' ΕΣΣΟ.Eίμαι πρωτότοκος από 3 αγόρια. Ρώτησα αν δικαιούμαι 8μηνο και μου είπαν ναι. "Γράφτηκα" κανονικά στις ΕΔ.Το θέμα είναι πως, άκουσα πως παίζει να μην με πάρουν λόγω μειωμένης θητείας 8 μηνών.Αυτός στη στρατολογία δεν μου είπε τίποτα. Τελικά τί θα γίνει μπορεί να μου πεί κάποιος αν γνωρίζει;

Μεγάλη παπάτζα μπορείς να πας κανονικά στις ειδικές δυνάμεις
ANTIFA

Δημοσίευση από ANTIFA »

Στις ειδικες δυναμεις ποια σωματα υπαρχοθν εγω ξερω μονο τους πεζοναυτες και ΛΟΚ πειτε οποιος ξεπει για να εχω περισσοτερες επιλογεσ
ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ »

ANTIFA έγραψε:Στις ειδικες δυναμεις ποια σωματα υπαρχοθν εγω ξερω μονο τους πεζοναυτες και ΛΟΚ πειτε οποιος ξεπει για να εχω περισσοτερες επιλογεσ
Αλεξιπτωτηστες
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

ANTIFA έγραψε:Στις ειδικες δυναμεις ποια σωματα υπαρχοθν εγω ξερω μονο τους πεζοναυτες και ΛΟΚ πειτε οποιος ξεπει για να εχω περισσοτερες επιλογεσ

Ορεινοι καταδρομεις
Αμφιβιοι
Αλεξιπτωτιστες
Πεζοναυτες

Αυτα.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από GenerX »

Κατά την άποψή μου και από απόψεις φίλων πάντα, οι Πεζοναύτες είναι από τις καλύτερες επιλογές. Για ορεινούς δεν γνωρίζω, για αλεξιπτωτιστές και αμφίβιους (ειδικά αμφίβιους), τα πράγματα είναι τραγικά.

Ωστόσο, έτσι μου έχουν πει. Αυτό που ζω είναι ο Αυλώνας και το 575. Και εγγυώμαι πως είναι πάρα πολύ καλά τα πράγματα. Υπάρχει σεβασμός, καμιά φορά βέβαια όχι, αλλά σε σύγκριση με άλλες μονάδες, είμαστε cool. Όχι σε θέμα λούφας κλπ, αλλά σε στρατιωτικές συνθήκες γενικότερα.
ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ »

GenerX έγραψε:Κατά την άποψή μου και από απόψεις φίλων πάντα, οι Πεζοναύτες είναι από τις καλύτερες επιλογές. Για ορεινούς δεν γνωρίζω, για αλεξιπτωτιστές και αμφίβιους (ειδικά αμφίβιους), τα πράγματα είναι τραγικά.

Ωστόσο, έτσι μου έχουν πει. Αυτό που ζω είναι ο Αυλώνας και το 575. Και εγγυώμαι πως είναι πάρα πολύ καλά τα πράγματα. Υπάρχει σεβασμός, καμιά φορά βέβαια όχι, αλλά σε σύγκριση με άλλες μονάδες, είμαστε cool. Όχι σε θέμα λούφας κλπ, αλλά σε στρατιωτικές συνθήκες γενικότερα.
Αφου δεν εχεις παει στης αλαε τοτε μην λες πεζοναυτες μπορει να θελει ΛΟΚ
Constadinos
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Constadinos »

Καλήσπερα σας,
Εχω καποιες αποριες σχετικα με την θητεια μου (θα μπω με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρη του 2010).
Οταν περνουσα περιοδευων το 2004 ειχα δηλωσει ως σωμα προτιμησης το Πολεμικο Ναυτικο, δεν με ενδιεφερε οτι η θητεια ηταν 14 μηνες, απλως ειχα παθος με την θαλασσα και ηθελα οπωσδηποτε να ζησω την εμπειρια να υπηρετησω σε πολεμικο πλοιο. Μετα απο μερες μου ηρθε ενα χαρτι που οντως ελεγε οτι θα υπηρετησω στο πολεμικο ναυτικο.

Προχθες εκοψα την αναβολη μου, αλλα πλεον δεν θελω να υπηρετησω στο Π. Ν. Δεν μου αρεσει η ιδεα να περασω ολη μου την θητεια σε ενα ναυσταθμο, ουτε θελω να εχω την ρετσινια του βυσματος. Αλλωστε εδω και χρονια ειχα ψηθει στην ιδεα να υπηρετησω στις Ειδικες Δυναμεις και θεωρουσα οτι δεν θα συναντουσα καποιο προβλημα, καθως ολοι μου ελεγαν οτι μετα απο αναβολη δεν ισχυει το χαρτι που μου ελεγε οτι θα υπηρετησω στο Π. Ν. Ο στρατολογος ομως με ενημερωσε οτι δεν μπορει να γινει μεταταξη απο το Π. Ν. Στον στρατο ξηρας, οποτε θα πρεπει να υπηρετησω στο πολεμικο ναυτικο. Του ειπα οσα σας γραφω κι εδω και μου απαντησε οτι υπαρχει σωμα ειδικων δυναμεων στο πολεμικο ναυτικο αλλα δυσκολα θα με παρουν (χωρις να μου πει τον λογο). Στο χαρτι για την διακοπη της αναβολης επελεξα οτι θελω να καταταγω στις ειδικες δυναμεις αλλα στο χαρτι ειχε σημειωσει πανω ξεκαθαρα ο στρατολογος την ενδειξη Π. Ν. Ξερεις κανεις τι υπερισχυει απο τα δυο; Υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να καταταγω στις ειδικες δυναμεις μεσω του πολεμικου ναυτικου;

Ευχαριστω προκαταβολικα...

Υ. Γ. Δεν ξερω αν εχει καποια αξια, αλλα εχω πτυχιο αυτοδυτη της PADI μεχρι τα 60m βαθος και γενικα ασχολουμε με πολλα αλλα αθληματα

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Δευ Ιούλ 19, 2010 12:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
agelos

Δημοσίευση από agelos »

Ειμαι 17 χρονον τον οκτομβριο μπαινω στα 18 δεν Εχω τελειωσει ουτε γυμνασιο σταματησα μικρος επειδη ο πατερας μου ηταν στο μαγαζι και εγω στα προβατα απτο πρωι εχουν δει ομως πολλα τα ματια μου γιατι παω σε πορειες με την χρυση αυγη και στο γηπεδο δεν μου μενει τιποτα αλλο να κανω Και η8ελα να 3ερω επειδη η απροσαρμοστη απτο στρατολογικο οταν την ρωτησα πως πας ουκ 5ετης μου λεει δηλωσε πολεμικο ναυτικο της λεω βαλε οτι 8ελεις αμα με πανε αλλου 8α ερ8ω εδω και 8α στειλω εσενα...8ελω να μου πειτε τι γινετε και πως μπωρο να μπω. Επισης ενας φιλος του 8ειου μου σερβος ηταν στην λεγαιωνα τν ξενων και μου εκανε καποια βασικη εκπαιδευση που χρειαζεται... Αλλα δεν 8ελω με καμια παναγια να υπηρετησω για μια 3ενη χωρα...
Jim

Δημοσίευση από Jim »

Καλησπερα αγγελε, τι ειδους εκπαιδευση σου εκανε δηλαδη; Παντως σιγουρα καμια σχεση με αυτη των ελληνικων ειδικων δυναμεων. Τα ουκ εχουν καταργηθει εδω και καποια χρονια απτην ελλαδα ομως υπαρχουν στην κυπρο (για κυπριους μονο). Πλεον κατι κοντα σε νησια θαλασσα κλπ υπαρχουν οι αμφιβιοι για τους εφεδρους. Πηγενε στην μανταμ απροσαρμοστη και πες της να σε βαλει στις ειδικες δυναμεις αμφιβιους. Δεν βρισκω καλυτερη επιλογη απο αυτην στην περιπτωση σου μιας και Ουκ ειναι μονιμοι μονο. Εκτος και αν σαρεσουν τα βουνα οποτε να πας στα ΛΟΚ αλλα ισως επειδη ειπες για προβατα να εχεις βαρεθει και να θες νησια και θαλασσα Οποτε αμφιβιους.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες