Καλησπέρα, όταν είχα κόψει την αναβολή, απρίλιο 2010, δήλωσα ειδικές δυνάμεις πεζοναύτης. Σήμερα που μπήκα στο site argmy.gr είδα ότι παρουσιάζομαι αυλώνα τεθωρακισμένα. Tο ίδιο ήρθε και σε άλλους 3 φίλους μου με μονη διαφορα την ημερομηνία. Διάβασα επίσης ότι οι πεζοναύτες πλέον παρουσιάζονται αυλώνα. Ξέρει κανεις τι παίζει; Είναι σίγουρο πλέον ότι ανήκω στα τεθωρακισμένα;
Πια η σημασία τότε να το δηλώνεις στην διακοπή Της αναβολής ή στο περιοδεύων; Ξέρω ότι έρχονται κάποια άτομα και σε μιλάνε σχετικά με τις ειδικές δυνάμεις ή από στρατονομία κλπ. Αυτό γίνετε την πρώτη μέρα που παρουσιάζεσαι ή μετά την ορκωμοσία; Δεν έχω αγχωθεί καθόλου που θα πάω στρατό, απλά γούσταρα παρα πολύ ΕΔ και ξενέρωσα. Γούσταρα πολύ ορκωμοσία...
Baios4 έγραψε:Πια η σημασία τότε να το δηλώνεις στην διακοπή Της αναβολής ή στο περιοδεύων; Ξέρω ότι έρχονται κάποια άτομα και σε μιλάνε σχετικά με τις ειδικές δυνάμεις ή από στρατονομία κλπ. Αυτό γίνετε την πρώτη μέρα που παρουσιάζεσαι ή μετά την ορκωμοσία; Δεν έχω αγχωθεί καθόλου που θα πάω στρατό, απλά γούσταρα παρα πολύ ΕΔ και ξενέρωσα. Γούσταρα πολύ ορκωμοσία...
Αυτό γίνεται πριν την ορκωμοσία, εντάξει δυστηχώς δεν πηγαίνεις όπου δηλώνεις. Τουλάχιστον σου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία
alexakis7 έγραψε:Αλλη αισθηση ομως, να ορκιζεσαι σε ενα κεεδ, και αλλο στο πεζικο... Ετσι νομιζω.:P
Το θέμα είναι φίλε μου σε ποιο σώμα θα τελειώσεις την θητεία σου. Δηλαδή ο άλλος που κόπηκε από πεύκο και πήγε πεζικό θα λέει ότι ορκίστηκε στο κεεδ και μετά κόπηκε;
Εντάξει απλά δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις εγώ είχα σειρές μου που φύγαμε από βόλο για κεεδ και το μετανιώσαμε γιατί στον βόλο φάγαμε ποιο τέντωμα και στάξαμε. Και στο κεεδ την παλέψαμε ποιο χαλαρά
Παιδια ειχα δηλωσει πεζοναυτης. Απο οτι εμαθα απο το ιντερνετ πηγαινω αυλωνα ΚΕΤΘ δηλαδη τεθορακισμενα. Στα στοιχεια μου γραφει ΚΕΤΘ. Αλλα ειδικες δυναμεις. Εχω μπερδευτει λιγακι. Θα παρουσιαστω στα τεθορακισμενα και μετα θα ερθουν απο τους πεζοναυτες για να παει οποιος θελει (δηλαδη οπως γινετε παντα);
Σου ήρθε ΚΕΤΘ-Ειδικές Δυνάμεις. Επομένως, περνάς βασική εκπαίδευση με Πεζοναύτες, όχι με Τεθωρακισμένους. Απλά η μονάδα των Πεζοναυτών "φιλοξενείται" στο ΚΕΤΘ. Το κέντρο για τους Πεζοναύτες είναι λίγο πιο πέρα από των Τεθωρακισμένων.25 λεπτά από την πύλη.
Ναι. Και μην ακούς ότι σου λέει ο καθένας περί δυσκολίας, καψωνιών κλπ κλπ. Όλα μια χαρά είναι. Μαζί με τον εαυτό σου να είσαι και τυπικός και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.