Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kyr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kyr »

Ετσι φαινεται φίλε μου Θρυλε...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Greek_Army »

Η θητεία παραμένει 9μηνη από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Πάντως και 14μηνη να γίνει μου φαίνεται δύσκολο να μπορέσετε να πάτε στα ΟΥΚ να κάνετε την θητεία σας
Γλαύκος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Γλαύκος »

Χαιρετώ την ομήγυρη μαζί με τα συγχαρητήριά μου για τη δουλειά σας! Παρουσιάζομαι αύριο στο 6ο ΣΠ (Κόρινθος) ως πεζικάριος με ένδειξη ΥΕΑ αλλά θέλω να υπηρετήσω στις ΕΔ. Στη Στρατολογία μου είπαν πως γίνεται, αλλά θα πρέπει να πάω ΕΛΔΥΚ κάτι το οποίο δεν επιθυμώ. Ισχύει αυτό; Η ηλικία μου στην περίπτωση αυτή παίζει ρόλο;(είμαι 27)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όταν παρουσιαστείς στην κόρινθο θα δηλώσεις ότι ενδιαφέρεσαι να πας ειδικές δυνάμεις. Και οι αρμόδιοι θα σου πούνε την διαδικασιά που ακολουθεί. Αυτό με κύπρο δεν ισχύει. Απλά μπορεί να πάρεις μετάθεση στην κύπρο όπως όλοι
Γλαύκος
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Γλαύκος »

Ευχαριστώ πολύ! Μία ερώτηση ακόμη: Θα ήθελα να υπηρετήσω ως ΔΕΑ (ΕΔ) αλλά σκέφτομαι το κόστος διαβίωσης δεδομένων των αποδοχών. Αφ' ενός θέλω να μάθω αν έχω αυτή τη δυνατότητα και αφ' Ετέρου αν η Διαμονή των ΔΕΑ γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εκτός Στρατοπέδου. Αν ναι, η μεταφορά από και προς αυτό γίνεται με δική μου επιβάρυνση; Ευχαριστώ και πάλι!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όταν είχα υπηρετήσει εγώ δικαίωμα να πάνε δόκιμοι στις ειδικές δυνάμεις είχανε μόνο όσοι παρουσιαζόντουσαν στο μεγάλο πεύκο. Τώρα αν αλλάξε αυτό δεν ξέρω. Όσο για το άλλο που ρωτάς όλα τα στελέχη μένουνε εκτός στρατοπέδου όταν δεν έχουνε υπηρεσία. Για την μεταφορά συνήθως γίνεται με δική σου επιβάρυνση.
ΘΡΥΛΟΣ
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΘΡΥΛΟΣ »

Οποτε φιλε μου kyr ετοιμα σου για μονιμος ΟΥΚ και εγω για μονιμος δεν πειραζει σιγα και τι εγινε μην σου πω καλυτερα

HAROULA
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από HAROULA »

Γεια σας θέλω να κανω μια ερωτηση. Τώρα τελειώνω το λύκειο και θέλω να μπω αμφιβιων καταδρομέων. Ξέρετε πώς μπορεί να γίνει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HAROULA την Τρί Μάιος 11, 2010 6:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vaggelis17
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη

Δημοσίευση από vaggelis17 »

Λοιπον θα πας στην αστυνομια να το δηλωσεις και 8α σου ερ8ει το χαρτι για περιοδευων και θα δηλωσεις κεεδ αμφιβιος και περιμενεις να σε καλεσουν
daino
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από daino »

Γεια σας παιδια, με λενε Διονυση και ειμαι καινουργιος στο φορουμ σας. Σαν καινουργιος εχω μερικες αποριες αν μπορει καποιος που ξερει να μου τις λυσει. Ζητω συγγνωμη αν υπαρχει ηδη παρομοιο θεμα.

1ον ειμαι 18 χρονων και πριν απο μερικους μηνες εκανα το περιοδευων μου. Δηλωσα αεροπορια υπο την καταπιεση του πατερα μου ενω ηθελα ειδικες δυναμεις. Αυτο μπορει να αλλαξει; Ενα φιλαρακι μου που ειναι ηδη στρατο ΥΕΑ μου ειπε οτι μπορω να μιλησω στον στρατολογο οταν παρουσιαστω για να αλλαξω σωμα. Ποιο ειναι το ποσοστο καταταξης στις ΕΔ; Επειδη παιζει πολυ βυζμα και εγω δεν διαθετω καθολου.

2ον Επειδη το θεμα με τα αλεξιπτωτα δεν ειναι ξεκαθαρο, παιρνουν η οχι ακομη αλεξιπτωτιστες για θητεια;
3ον εχω ακουσει διαφορα για εθελοντικη θητεια. Τι προνομια εχω σαν εθελοντης; Ισχυει οτι σαν εθελοντης μπορω να επιλεξω το σωμα που θελω (κατα προτιμηση αλεξιπτωτα) κατα 90%;
αυτα. Ευχαριστω εκ των προτερωνΕικόνα
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

daino έγραψε:Γεια σας παιδια, με λενε Διονυση και ειμαι καινουργιος στο φορουμ σας. Σαν καινουργιος εχω μερικες αποριες αν μπορει καποιος που ξερει να μου τις λυσει. Ζητω συγγνωμη αν υπαρχει ηδη παρομοιο θεμα.

1ον ειμαι 18 χρονων και πριν απο μερικους μηνες εκανα το περιοδευων μου. Δηλωσα αεροπορια υπο την καταπιεση του πατερα μου ενω ηθελα ειδικες δυναμεις. Αυτο μπορει να αλλαξει; Ενα φιλαρακι μου που ειναι ηδη στρατο ΥΕΑ μου ειπε οτι μπορω να μιλησω στον στρατολογο οταν παρουσιαστω για να αλλαξω σωμα. Ποιο ειναι το ποσοστο καταταξης στις ΕΔ; Επειδη παιζει πολυ βυζμα και εγω δεν διαθετω καθολου.

2ον Επειδη το θεμα με τα αλεξιπτωτα δεν ειναι ξεκαθαρο, παιρνουν η οχι ακομη αλεξιπτωτιστες για θητεια;
3ον εχω ακουσει διαφορα για εθελοντικη θητεια. Τι προνομια εχω σαν εθελοντης; Ισχυει οτι σαν εθελοντης μπορω να επιλεξω το σωμα που θελω (κατα προτιμηση αλεξιπτωτα) κατα 90%;
αυτα. Ευχαριστω εκ των προτερωνΕικόνα
ακου τι θα κανεις επειδη ειχα και εγω παρομοιο προβλημα θα πας στην στρατολογια του δημου σου θα πεις τον Σ. Α (στρατιωτικοςα αριθμος που πηρες απο το περιοδευον) και θα πεις θελω να παω εθελοντης στην επομενη σειρα θα σου δωσουν μια υπευθηνη δηλωση που πρεπει να συμπληρωσεις χαμηλα κατω γραφει ΕΙΔ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ: ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΠΕΖΟΝΤΑΥΤΗΣ ΑΛΕΞΙ... Επιλεγεις αυτο που Θες και στην επομενη σειρα εισαι 95% πευκο και αφου περασεις τις αθλητικες δοκιμασιες Εισαι μεσα ελπιζω να βοηθησα...
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

Αντε αν Σε παρουν Θα μπουμε μαζι... ΧΔ
daino
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από daino »

Ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ποσο διαστημα εχω διορια για να δηλωσω εθελοντης; Ιανουαριο γεννημενος
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

daino έγραψε:Ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ποσο διαστημα εχω διορια για να δηλωσω εθελοντης; Ιανουαριο γεννημενος
μεχρι 8-10 ιουνιου για να μπεις στην γ εσσο

SC20K
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από SC20K »

Ειμαι 16 και οταν τελιωσω θελω να παω Εδ. Σχετικα με αυτο που ειπες αν δηλωσω θα με παρουν μονημο ή δεν μπορω να το αποφυγω;

εκει θα δηλωνα ετσι και αλλιως ομως*

35ΜΚ/41ΛΚ (ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΜΑΙ)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SC20K την Τρί Ιουν 01, 2010 8:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης