Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)
Καλησπερα σε ολους.
Κατατασσομαι με την Β ΕΣΣΟ στις 10 Μαιου στη Νεα Περαμο, Ειδικες Δυναμεις.
Εχω ενδειξη για Υ. Ε. Α (Υποψηφιος Εφεδρος Αξιωματικος)
Γνωριζει κανεις αν επιλεξω να μπω στην διαδικασια για Υ. Ε. Α αν αυτο εππιρεαζει την θητεια μου στις Ειδικες Δυναμεις; Πιο απλα, αν θελησω να γινω Υ. Ε. Α σημαινει και τελος οι ειδικες δυναμεις, ή μπορω να υπηρετησσω κανονικα για να γινω αλεξιπτωτιστης και ταυτοχρονα Υ. Ε. Α;
Ελπιζω να εγινα κατανοητος στην απορια μου.
Γνωριζει κανεις αν επιλεξω να μπω στην διαδικασια για Υ. Ε. Α αν αυτο εππιρεαζει την θητεια μου στις Ειδικες Δυναμεις; Πιο απλα, αν θελησω να γινω Υ. Ε. Α σημαινει και τελος οι ειδικες δυναμεις, ή μπορω να υπηρετησσω κανονικα για να γινω αλεξιπτωτιστης και ταυτοχρονα Υ. Ε. Α;
klaspinis έγραψε:Καλησπερα σε ολους.
Όσο πιο μεγάλο βύσμα έχεις τοσο μπορείς να αναιβένεις και στην παραπάνω ιεραρχία. Θέλω να πώ πως για να πας ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ θα πρέπει να έχει βύσμα, για να πάς ΥΕΑ στις ειδικές δυνάμεις πρέπει να έχεις άκομα πιο μεγάλο βύσμα και άν θέλεις να πάς ΥΕΑ στα ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ πρέπει να έχεις βύσμα απο στρατηγό και πάνω ;) Εγώ σου προτείνω πάνε στις ειδικές δυνάμεις αφού το θέλεις (όχι ΥΕΑ) γιατί εγώ απολήθηκα απο τον Μαρτιο και σειρές μου μετράνε ακόμα 3 μήνες... Και ότι γίνει...
Καλημερα σε ολους. Παρουσιαζομαι 11 Μαη στο Ναυπλιο (Μηχανικο). Θελω να υπηρετησω στους πεζοναυτες αλλα δεν το δηλωσα στο Δελτιο απογραφης. Απ οτι καταλαβα εαν καποιος επιθυμει να υπηρετησει στις Ειδικες Δυναμεις μπορει να το δηλωσει στο κεντρο που παρουσιαζεται. Η απορια μου ειναι: Εαν τελικα επιλεγεις για Ε. Δ. Φευγεις πριν ορκιστεις στο κεντρο η αφου ορκιστεις; Τελος ειμαι 27 χρονων, λετε να υπαρχει προβλημα;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
- Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
- Επικοινωνία:
SC20K έγραψε: Μου αρεσουν πολυ οι τακτικες που κανουν εκει, οπως και οι ομαδικοτητα!
θα σε απογοητευσω αλλα ουτε τακτικες υπαρχουν ουτε ομαδικοτητα. Μαλλον τακτικες υπαρχουν αλλα δν τους ενδιαφερουν να τις μαθαινουν οι κληρωτοι. Πανε μονο και μονο για να μην πας πεζικο που εκει ειναι σαφως μεγαλη παρακμη αλλιως αν ς τυχει τπτ κανα καλο σωμα οπως διαβιβασεις η πυροβολικο μην χασεις αυτη την ευκαιρια.
Δν αξιζει (τουλχιστον τωρα) φιλαρακο πιστεψε με θα απογοητευτεις αν πας με αυτο το σκεπτικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΕΟΣ την Παρ Απρ 23, 2010 7:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αααα φιλαράκι μου... Το 2007 υπηρέτησα στο 585 ΤΠ... Είναι χλιδή.
2 στρατόπεδα είναι... Σχετικά καινούρια! Θα περάσεις πολύ καλά!
Μετά από κάποια στιγμή έρχονται εκπρόσωποι απο ΥΕΑ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ...
Όσοι ήθελαν κάποιο από αυτά... Έβγαιναν μπροστά και περνούσαν κάποιες δοκιμασίες!
2 στρατόπεδα είναι... Σχετικά καινούρια! Θα περάσεις πολύ καλά!
Μετά από κάποια στιγμή έρχονται εκπρόσωποι απο ΥΕΑ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ...
Όσοι ήθελαν κάποιο από αυτά... Έβγαιναν μπροστά και περνούσαν κάποιες δοκιμασίες!
Ρε παιδες εχω μια απορια οποιος ξερει σιγουρα να μου απαντησει! Μου ειχε ερθει χαρτι καταταξης τον ιανουριο για να παρουσιαστω στο κεεδ με την α εσσο! Επειδη τωρα τελειωνω το λυκειο (ειχα μεινει μια χρονια στην ιδια ταξη) πηρα αναβολη! Πριν μια εβδομαδα πηγα και την εκοψα για Να μπω τον αυγουστο! Στο χαρτι που συμπληρωσα για να κοψω την αναβολη δηλωσα οτι θελω να καταταγω στις ειδικες δυναμεις! Υπαρχει περιπτωση να μη μου ερθει για κεεδ επειδη την πρωτη φορα που μου ηρθε πηρα αναβολη;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Παιδια δηλωσα στην διακοπη της αναβολης μου οτι θελω να παω πεζοναυτης. Ειναι στανταρ οτι θα παρουσιαστω στην αυλωνα; Η υπαρχει περιπτωση να παω στο πευκο; Μηπως ξερει κανεις απο τι αποτελουντε τα ΠΕΝ?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
stathis123 έγραψε:Παιδια δηλωσα στην διακοπη της αναβολης μου οτι θελω να παω πεζοναυτης. Ειναι στανταρ οτι θα παρουσιαστω στην αυλωνα; Η υπαρχει περιπτωση να παω στο πευκο; Μηπως ξερει κανεις απο τι αποτελουντε τα ΠΕΝ;
αν δεν παρουασιαστείς αυλώνα και παρουσιαστείς σε άλλο κέντρο θα δηλώσεις ότι θες να πας πεζοναύτες και θα σε ενημερώσουνε οι υπεύθυνοι για το τι πρέπει να κάνεις. Όσο για τα ΠΕΝ θα σε ενημερώση κάποιο παιδί που έχει πάει πρόσφατα
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Οπου νανε περναω περιοδευον και θα δηλωσω αμφιβιος... Το θεμα ειναι οτι θελω να παω δοκιμος αξιωματικος αμφιβιος, και απο οτι μου ειπαν πρεπει να μπει μεσον για να παω... Μηπως εχετε καμια λυση;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Εγω δεν θελω να βαλω μεσον... Και θελω να παω πολυ δοκιμος και ειδικες δυναμεις... 

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
πειραιωτης έγραψε:Ρε παιδες εχω μια απορια οποιος ξερει σιγουρα να μου απαντησει! Μου ειχε ερθει χαρτι καταταξης τον ιανουριο για να παρουσιαστω στο κεεδ με την α εσσο! Επειδη τωρα τελειωνω το λυκειο (ειχα μεινει μια χρονια στην ιδια ταξη) πηρα αναβολη! Πριν μια εβδομαδα πηγα και την εκοψα για Να μπω τον αυγουστο! Στο χαρτι που συμπληρωσα για να κοψω την αναβολη δηλωσα οτι θελω να καταταγω στις ειδικες δυναμεις! Υπαρχει περιπτωση να μη μου ερθει για κεεδ επειδη την πρωτη φορα που μου ηρθε πηρα αναβολη;
Χρόνη ναι υπάρχει περίπτωση να μη σου ερθει για ειδικες δυναμεις το χαρτι.
Αλλα μην αγχωνεσαι...
Το δηλώνεις οταν παρουσιαστεις σε οποιο κεντρο και να σε καλεσουν... !

Ο φιλος σου
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Γεια σας παιδιά. κάτι άκουσα οτι σκοπεύουν να ξαναυξήσουν την στρατιωτική θητεία σε 14μηνο. Ξέρετε τίποτα; Και αν ισχύει αυτό ξέρετε αν θα παίρνουνε και για Ουκαδες?
Και εγω ακουσα κατι για 14μηνο; Θα γινει τελικα; Μακαρι να γινει. Και λογικα αμα γινει θα μπορεις να πας και ΟΥΚ ετσι, γιατι τους ΟΥΚΑΔΕΣ του κανανε μονιμους επειδει μειωθηκε η θειτεια. ΟΠοιος ξερει ας μας απαντησει
Αυτό θέλω και γω να πάω ΟΥΚ. πάντως ξέρει κανείς τι γίνεται άμα αποτύχει κανείς να περάσει τις εξετάσεις ή την διαβολοβδομάδα στους ΟΥΚ; Εννοώ διακόπτεται τελιως η θητεία του ή μπορεί να δηλώσει σε άλλο σωμα ειδικών δυνάμεων?
Φιλε στην ποιο παραπανω ερωτηση δεν βλεπω να μας απαντανε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες