Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)
Γεια σας μαγκες... Μπαίνω τωρα το Μαη φανταρος απο διακοπη αναβολης (ειμαι 23 ετων) και παρολο που ειχα δηλωσει πεζοναυτης οταν πηρα την στρατολογια τηλεφωνο για να δω που παρουσιάζομαι μου ειπαν Αυλώνα στα τεθωρακισμένα... Ξερετε τι παιζει και δεν με πηραν στους πεζοναυτες;(λογω ηλικιας πχ; ) παντως ς χαρτι ακομα δεν μου ηρθε. Οποιος γνωριζει κατι θα παρακαλουσα ας με διαφωτισει...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
Μια χαρά είναι η ηλικία σου. Και μην αγχώνεσαι. Μπορείς να δηλώσεις όταν παρουσιαστείς ότι θέλεις να πας στους πεζοναύτες θα περάσεις κάπια αθλήματα και θα σε πάρουνε.
stathis123 ναι φιλε απο αναβολη ειμαι. Την εχω κοψει εδω και 1-2 βδομαδες... Θα ειμαστε ιδια σειρα :)
Πρωτα απο ολα θα ηθελα να πω ενα γεια καθως ειμαι νεος στο site. Οταν ειχα δηλώσει το περιοδευων ειχα δηλώσει απλο πεζικο. Τωρα αλλαξα γνωμη και θα ήθελα να υπηρετήσω στα ΛΟΚ. Μπορώ οταν παω να παρω την αναβολή λογω σπουδων να αλλαξω την επιλογή μου; . Η οταν τελικα καταταγω στο πεζικο να ζητήσω να αλλαξω μοναδα και να με στείλουνε ειδικές δυνάμεις; . Ευχαριστω¨)
-
- Στρατηγός
Μπορείς όταν πας να κόψεις την αναβολή να δηλώσεις ότι θέλεις να πας στις ειδικές δυνάμεις και αν δεν σου έρθει το χαρτί για ειδικές δυνάμεις μπορείς και από το πεζικό να πας μην αγχώνεσαι.
Μου ειπαν στην στρατολογια πως παρουσιαζομαι αυλωνα αλλα χαρτι δεν μου εχει ερθει ακομα... Εγω θελω να παω στα λοκ. Γινεται η' ειναι αργα πλεον?
-
- Στρατηγός
Όταν παρουσιαστείς θα τους αναφέρεις ότι θέλεις να πας ειδικές δυνάμεις και εκεί θα σου πούνε τι διαδικασία πρέπει να κάνεις
Ειμαι 16 ετων και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα... Υπαρχει περιπτωση να δηλωσω λοκ και να μην με παρεουν [ασχετα με την φυσικη κατασταση] ελευθερες θεσεις; Μου αρεσουν πολυ τα οπλα και οι τακτικες που κανουν εκει, οπως και οι ομαδικοτητα!
Γεία σου φίλε μου, κάτι τέτοιο δεν νομίζω να ισχύει. Μπαίνω όπως και εσύ το Μάϊο, παρουσιάζομαι Μεγάλο Πεύκο και όσο για την ηλικία μου, ειμαι σχεδόν 25.ΣΑΜΙΟΣ έγραψε:Γεια σας μαγκες... Μπαίνω τωρα το Μαη φανταρος απο διακοπη αναβολης (ειμαι 23 ετων) και παρολο που ειχα δηλωσει πεζοναυτης οταν πηρα την στρατολογια τηλεφωνο για να δω που παρουσιάζομαι μου ειπαν Αυλώνα στα τεθωρακισμένα... Ξερετε τι παιζει και δεν με πηραν στους πεζοναυτες;(λογω ηλικιας πχ;) παντως ς χαρτι ακομα δεν μου ηρθε. Οποιος γνωριζει κατι θα παρακαλουσα ας με διαφωτισει...
Μαγκες μπαινω τωρα το Μαιο 585 ΤΠ Καστορια. Στην ειδικοτητα λεει
Τεθωρακισμενα, Βαρεα οπλα, ΥΕΑ. Ερωτητη.
Απο κει θα ρθουν να παρουν ατομα για ειδικες δυναμεις ε; Αμα παρουν και επιλεγω γινεται να παω ΥΕΑ εκει; Ε. Δ δλδ. Χτες ενας γνωστος που υπηρετει πζ στο Βολο μου ειπε πως αν πας ΥΕΑ και κοπεις για διαφορους λογους σε βγαζουν αυτοματως Ι3
¨. Αληθευει;
Απο κει θα ρθουν να παρουν ατομα για ειδικες δυναμεις ε; Αμα παρουν και επιλεγω γινεται να παω ΥΕΑ εκει; Ε. Δ δλδ. Χτες ενας γνωστος που υπηρετει πζ στο Βολο μου ειπε πως αν πας ΥΕΑ και κοπεις για διαφορους λογους σε βγαζουν αυτοματως Ι3

"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
-
- Στρατηγός
kampf έγραψε:Μαγκες μπαινω τωρα το Μαιο 585 ΤΠ Καστορια. Στην ειδικοτητα λεει
Απο κει θα ρθουν να παρουν ατομα για ειδικες δυναμεις ε; Αμα παρουν και επιλεγω γινεται να παω ΥΕΑ εκει; Ε. Δ δλδ. Χτες ενας γνωστος που υπηρετει πζ στο Βολο μου ειπε πως αν πας ΥΕΑ και κοπεις για διαφορους λογους σε βγαζουν αυτοματως Ι3¨. Αληθευει;
Εφόσον παρουσιάζεσαι σε άλλο κέντρο δεν γίνεται να πας δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις. Γιατί θα έχει γίνει ήδη η επιλογή των ΥΕΑ πριν την ορκομωσία. Εσύ αν με το καλό σε επιλέξουνε για ειδικές δυνάμεις θα πας μετά την ορκομωσία
Ευχαριστω μεγαλε 

"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
-
- Στρατηγός
Και αν πας δόκιμος και θέλεις μετα να κοπείς σου δίνουνε μέχρι και αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
Κατ' αρχήν καλησπέρα σε όλους και μπράβο για τις πληροφορίες που παρέχετε, βοηθούν πολύ πραγματικά. Έχω κι εγώ μια ερώτηση. Διέκοψα αναβολή και μου ήρθε το μαγικό χαρτί. Λέει πως παρουσιάζομαι ειδικές δυνάμεις (το είχα δηλώσει) Στις 11 μαίου στην Αυλώνα όμως. Δίάβασα πως εκεί είναι τα τεθωρακισμένα και πουθενά δεν είδα για ειδικές δυνάμεις στο συγκεκριμένο μέρος. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Ευχαριστώ.
Λοιπόν διάβασα και άλλα posts και πήρα την απάντησή μου. Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης