Σταδιοδρομία στο Εμπορικό Ναυτικό
Μπορω να πω παραπανω διαστειμα απο αυτο που λες ετσι;
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 152
Νικος έγραψε:Μπορω να πω παραπανω διαστειμα απο αυτο που λες ετσι;
ΝΑΙ μπορεις αλλα εαν δουλευεις 6 μηνες μεσα στο πλοιο και καθεσαι αλλους 6 μηνες δε σε βλεπω να σε πολυπροτειμουν οι ναυτιλιακες εταιρειες ασε που θα αργησεις να ανεβεις Στην ιεραρχια, ασε που στο τελος δε σε βλεπω να περνεις συνταξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Κυρ Ιουν 06, 2010 3:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα εδω αλλοι δ θα μπορουν να παρουν συνταξη... ! Τωρα περι στερια τι γινεται; Μπορω να πιασω μετα δουλεια καθολου εκει;
- greko_27
- Υποστράτηγος
Νικος έγραψε:Καλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα εδω αλλοι δ θα μπορουν να παρουν συνταξη... ! Τωρα περι στερια τι γινεται; Μπορω να πιασω μετα δουλεια καθολου εκει;
Οσο για την συνταξη μην ανυσηχεις σαν ναυτικος μια χαρα συνταξη θα παρεις... Για να βρεις δουλεια στην στερια εξαρταται απ' το εαν υπαρχουν διαθεσιμες θεσεις κυριως για τους μηχανικους και λιγοτερο για τους πλοιαρχους. Μπορεις να δουλεψεις σε διυληστηρια, εργοστασια, ΔΕΗ ή να δωσεις για υπαξιωματικος ή αξιωματικος στο λιμενικο σωμα. Εαν πηγαινες στις προυγουμενες σελιδες θα τα εβλεπες ολα αυτα που ρωτας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Κυρ Ιουν 06, 2010 3:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε ***** το μια λεω θα παω μια οχι... Απο την αλλη θα βγαλω φραγκα. Απο την αλλη ρισκαρω να μεινω μονος μια ζωη... :(
- greko_27
- Υποστράτηγος
Nikos έγραψε:Ρε #@^&@! Το μια λεω θα παω μια οχι... Απο την αλλη θα βγαλω φραγκα. Απο την αλλη ρισκαρω να μεινω μονος μια ζωη... :(
Ακου νικο επειδη βλεπω οτι εισαι του 50-50 δε σε βλεπω να αντεχεις σε κανα 300σαρι γκαζαδικο. Τεσπα η αποφαση ειναι δικη σου αλλα πως να το κανουμε για να γινεις ναυτικος πρεπει να το λεει και η καρδια σου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Κυρ Ιουν 06, 2010 3:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- greko_27
- Υποστράτηγος
Νικος έγραψε:300Αρι; Τι ειναι αυτο;
Μπορει να μεταφερει 300000 τονους HFO=Bαρυ Πετρελαιο.

Εγω αν πηγαινα θα πηγαινα πλοιαρχος... Οχι μηχανικος... Ξερω οτι υπαρχουν στιγμες λουφας και στιγμες... Κολασης...
- greko_27
- Υποστράτηγος
Νικος έγραψε:Εγω αν πηγαινα θα πηγαινα πλοιαρχος... Οχι μηχανικος... Ξερω οτι υπαρχουν στιγμες λουφας και στιγμες... Κολασης...
Ο καθενας με τα γουστα του... Η καθε ειδικοτητα εχει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα της. Εγω παντως δε μετανιωσα που πηγα λαδοποντικος (μηχανικος) αντι για ρουφιανος (πλοιαρχος)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Κυρ Ιουν 06, 2010 3:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποσα χρονια εισαι; Και εχεις σκεφτει λιγο το μελλον σου οπως εγω; Πως το εχεις παρει; Πχ προχωραο και οτι ειναι να γινει θα γινει?
- greko_27
- Υποστράτηγος
Νικος έγραψε:Ποσα χρονια εισαι; Και εχεις σκεφτει λιγο το μελλον σου οπως εγω; Πως το εχεις παρει; Πχ προχωραο και οτι ειναι να γινει θα γινει;
Εχω συνολο 4 χρονια καθαρη θαλασσια υπηρεσια... Ενω εδω και 1 χρονο βρισκομαι στο πολιτικο προσωπικο του Πολεμικου Ναυτικου στην Σαλαμινα στην επισκευαστικη ζωνη του ΠΝ... Δηλαδη ειμαι δημοσιος υπαλληλος, ενω σκεφτομαι στο μελλον να δωσω για υπαξιωματικος στο λιμενικο ως μηχανικος στα πλωτα σκαφη του Λιμενικου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Κυρ Ιουν 06, 2010 3:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
greko λεω να το δοκιμασω... Δν εχο να χασω κατι... Παρα να βγω κερδισμενος με μερικα φραγκα...
μπορεις να μου πεις μερικα πραγματα... Καλα και κακα τι μπορω να περιμενω στο καραβι που να μην το εχο σκεφτει;
μπορεις να μου πεις μερικα πραγματα... Καλα και κακα τι μπορω να περιμενω στο καραβι που να μην το εχο σκεφτει;
Γεια σου φιλε Νικο.Εχω διαβασει ολα αυτα που εχεις γραψει και καταλαβα περιπου σε τη θεση βρισκεσαι. Απο οτι νομιζω, δεν εχεις σκοπο να μεινεις μεχρι τα 40 σου στη θαλασσα. Δε θα το μαθεις ποτε ομως αν δεν το δοκιμασεις.
Το μονο που μπορω να σου πω εγω, σαν λιγο μικροτερος, ειναι πως καλυτερα να Μετανιωσεις για κατι που εκανες, παρα για κατι που ΔΕΝ εκανες. Θα σου μεινει το αχτι.
Αρα το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι απλως να το δοκιμασεις και αν δεν σου αρεσει... Φευγεις. Εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου.
Τωρα η αποφαση ειναι δικη σου.
Για πληροφοριες σχετικα με το τι παιζει στα πλοια μπορεις να διαβασεις τα προηγουμενα ποστ (ξερω ειναι πολλα) ... Και σε ενα αλλο πολυ καλο σχετικο site.
Οπου να 'ναι θα βγει και η προκυρηξη.
Καλη σου τυχη σε ο, τι και αν αποφασισεις.
Το μονο που μπορω να σου πω εγω, σαν λιγο μικροτερος, ειναι πως καλυτερα να Μετανιωσεις για κατι που εκανες, παρα για κατι που ΔΕΝ εκανες. Θα σου μεινει το αχτι.
Αρα το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι απλως να το δοκιμασεις και αν δεν σου αρεσει... Φευγεις. Εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου.
Τωρα η αποφαση ειναι δικη σου.
Για πληροφοριες σχετικα με το τι παιζει στα πλοια μπορεις να διαβασεις τα προηγουμενα ποστ (ξερω ειναι πολλα) ... Και σε ενα αλλο πολυ καλο σχετικο site.
Οπου να 'ναι θα βγει και η προκυρηξη.
Καλη σου τυχη σε ο, τι και αν αποφασισεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης