Βάσεις - μόρια για ΣΑΕΑ (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΑΝΔΡΙΑΝΗ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΙΑΝΗ »

Αρη, καταλαβαινω το σκεπτικο σου και συμφωνω στην ιδεα οτι με 18500+μορια πρεπει να κτυπας πανεπιστημια και οχι να κανεις μια δουλεια που δεν σου αρεσει, αλλα σου προσφερει ενα συσιτιο, γιατι με τις περικοπες που Τους Κανανε συσιτιο παιρνουν και Δουλευουν Τα σαββατοκυριακα να συμπληρωσουν το εισοδημα. Ασε που φοβασε να πας στην δουλεια σου φοροντας την στολη! Εχετε δει αστυνομικο η αστυνομικινα να κυκλοφορει ενστολη; Ολοι καμουφλαρονται οταν μπαινουν στα μεσα μεταφορας. Καποι στιγμη το σκεφτηκα αλλα τελικα το Αποφασισα Για νομικη η παιδαγωγικο εχω 18790 και τα εχω και τα δυο ανετα.
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Εγω με 18.904 τι πιθανοτητες εχω ;
ΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΑΡΗΣ »

Κωστα, εισαι σιγουρα επιτυχων, μην εχεις καμμια αμφιβολια, πηγαινε να αγορασης απο τωρα τα άρβυλα, κοιτα να ειναι ελαφρια για να μην σε κουραζουν!

ΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΑΡΗΣ »

ΑΡΗΣ έγραψε: Κωστα, εισαι σιγουρα επιτυχων, μην εχεις καμμια αμφιβολια, πηγαινε να αγορασης απο τωρα τα άρβυλα, κοιτα να ειναι ελαφρια για να μην σε κουραζουν! Για πες μας τι σχολες αφηνεις για χαρη της σαεα;

ΦΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΦΩΤΗΣ »

Εχεις δικιο φιλε αρη καθως και η ανδριανη. δυστυχως ολες οι οικογενειες δεν εχουν ανεση και οικονομικη ευχερεια. πριν τρια χρονια εχασα τον πατερα μου. οι σπουδες σε μακρυνη πολη απ το σπιτι μου θα κοστισουν περιπου χιλια ευρω το μηνα. εχω κι αλλα αδερφια. που θα βρει η μανα μου 60000 ευρω μεχρι να παρω το πτυχιο μου;meta υπαρχει το στρατιωτικο και το αγχος να βρω δουλεια. αυτο θα μου στερησει το επιπεδο που λετε πως θα εχετε εσεις. να ειστε καλα. εγω θα δηλωσω σαεα.
ΦΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΦΩΤΗΣ »

Εισαι σιγουρα μεσα. θα ειμαστε μαζι. συγχαρητηρια !
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από supermario »

ΦΩΤΗΣ έγραψε:Εισαι σιγουρα μεσα. Θα ειμαστε μαζι. Συγχαρητηρια !
Να εισαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για την σαεα! Εχει φοβερο επιπεδο και μπαινουν μονο μαθηταραδεσ! Στο παιδαγωγικο μαθαινουν κουκλοθεατρο και δουλευουν με τα με 1000 ευρω. Ασε που αλλο κυροσ Εχει ενα σαξιωματικος της αστυνομιας και αλλο ενας δασκαλοσ. Ο αστυνομος καμουφλαρεται γιατι κυκλοφορουν κατι κωλοπαιδα που το παιζουν επαναστατες και μπορει να του την πεσουν... Ασε που ο αστυνομικος αμα συμπληρωσει πολλα χρονια υπηρεσιας και ειναι οικογενειαρχης παιρνει πανω απο 1.900 ευρω τον μηνα... Και αμα νομιζετε οτι λεω βλακειες για το μισθολογιο καποιος το ειχε ποσταρει σε καποιο θεμα... Ισως το ξερει ο σταρταρχησ... Εχουν τους ιδιους μισθους με τους στρατιωτικους κατα αντιστοιχια...

Χρύσα

Δημοσίευση από Χρύσα »

Καλημερα σε ολους και καλη επιτυχια! Παρακαλω αν μπορει να εκτιμηση καποιος με εμπειρια και γνωσεις πανω στο ζητουμενο αν θα καταφερω να μπω στην σαεα με 18658 μορια και τριτεκνη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΦΩΤΗΣ

Δημοσίευση από ΦΩΤΗΣ »

Εκτιμω πως θα καταφερεις να μπεις. σκεφτομαι πως περσυ που πηρε 113 με γενικη σειρα η βαση ηταν 18553.

αν επαιρνε 76 που παιρνει εφετος η βαση θα ηταν καπου 18800.(τοσο ειχε περυσι περιπου αυτος που μπηκε με 80 σειρα.

τα φετεινα θεματα ηταν σιγουρα δυσκολοτερα αλλα υπαρχει μεγαλη αυξηση του αριθμου των υποψηφιων για τη σχολη για τους γνωστους λογους.

καλη επιτυχιαΕικόνα

ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Φωτη μας εστειλες ολους με το μηνυμα σου. ενα πολυ μεγαλο συγχαρητηρια και μπραβο σου. ποτε δεν ειχα σκεφτει ποσο θα κοστισει ενα πτυχιο κι ουτε προβληματιστηκα αν θα βαλω τους δικους μου σε τοσα εξοδα. μ ωριμασες πραγματικα μ ενα σου μηνυμα. ς ετχαριστω.

supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

ΦΩΤΗΣ έγραψε:Εκτιμω πως θα καταφερεις να μπεις. σκεφτομαι πως περσυ που πηρε 113 με γενικη σειρα η βαση ηταν 18553.

αν επαιρνε 76 που παιρνει εφετος η βαση θα ηταν καπου 18800.(τοσο ειχε περυσι περιπου αυτος που μπηκε με 80 σειρα.

τα φετεινα θεματα ηταν σιγουρα δυσκολοτερα αλλα υπαρχει μεγαλη αυξηση του αριθμου των υποψηφιων για τη σχολη για τους γνωστους λογους.

καλη επιτυχιαΕικόνα

μην ξεχνας ομως οτι κοψανε πολλους απο τον δεικτη μαζας σωματος και τα θεματα ηταν αρκετα δυσκολοτερα απο περυσι (η στατιστικη μαλιστα ηταν μαθημα βαρυτητασ) ... Εγω με 18.960 μακαρι να ειμαι μεσα... Η προσελευση υποψηφιων ειναι καθε χρονο η ιδια περιπου...
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

ΦΩΤΗΣ έγραψε:Εκτιμω πως θα καταφερεις να μπεις. σκεφτομαι πως περσυ που πηρε 113 με γενικη σειρα η βαση ηταν 18553.

καλη επιτυχιαΕικόνα

ο 74ος στους 150 εισασκτεους περυσι Να ξερετε συγκεντρωσε 18.765... Ηταν συμμαθητης μου... Οποτε ο 76ος περιπου 17.750... Αν ομως λαβουμε υποψιν την δυσκολια των θεματων και το κοψιμο απο τον δεικτη μαζας δεν νομιζω να φτασει τα 18.800. Εγω εχω 18.960... Μακαρι να μπω

ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

Φιλοι του φορουμ εχουμε λοιπον: Γιωργος 19118,-sypermario18960,-Κωστας18904,-Stefen18850,-Χρυσα 18658,-Maria18600 μονον εμεις ειμαστε; Παντως Ο φροντιστης μου ειπε οτι προβλεπετε πτωσει γενικα και παντου το ΖΟΜΠΙΕικόνα που βαθμολογισε λογοτεχνια Εκαψε κοσμο περιμενω να τον αποκαλυψει το ΤΡΟΚΤΙΚΟ. Στην τεχνολογικη μαθαινω το τσεκουρεμα επεσε στην φυσικη. Και να σας πω και κατι ειμουν στις προκαταρκτικες στην ssas επεσε λιανισμα,18500 και πανω δεν ηταν πολλοι Πιστευω η βασεις να μεινου στα ιδια επιπεδα Εκει συναντισα πολλους που δεν δηλωναν σαεα.

kωστας

Δημοσίευση από kωστας »

Παιδια μη μασατε ολοι θα μπουμε

ΜΑΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ »

Φωτη σε θαυμαζω.
συγχαρητηρια παιδι μου και καλη σταδιοδρομια.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες