Βάσεις - μόρια για ΣΑΕΑ (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από supermario »

Εγω εβγαλα 18.960... Λετε να παινω αξιωματικων ελ. Ασ;
στεφαν

Δημοσίευση από στεφαν »

Ποσο περιπου λετε να κινηθουν οι βασεις στην αξιωματικων?
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Μ οσα διαβαζουμε στα διαφορα φορουμ και συμφωνα με τις εκτιμησεις που βλεπουν το φως της δημοσιοτητας λογω του μικρου αριθμου εισακτεων, οικονομικης κρισης και αβεβαιοτητας απασχολησης των πτυχιουχων ολων των σχολων καπου στα 18800-18850 μορια. σου ευχομαι καλη επιτυχια για να ειμαστε μαζι ασσοι. εβγαλα 19118 μορια
stefan

Δημοσίευση από stefan »

Εγω που εχω 18850 λες να την πιασω?
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕικόναΕικόναΕικόνα! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΦΟΙΤΗΣΗ ΔΟΚΙΜΑΡΕΣ ! ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ Εικόνα! ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ;
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από supermario »

ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕικόναΕικόναΕικόνα! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΦΟΙΤΗΣΗ ΔΟΚΙΜΑΡΕΣ ! ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ Εικόνα! ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ;
καλα ρε συναδελφε εσυ εβγαλες πανω απο 19 και την εχεις δεδομενη. Εγω που εβγαλα 18.960 και ο στεφαν 18.850 δεν ειμαστε και τοσο σιγουροι... Εικόναεκανα βεβαια κατι "μελετεσ" σε σχεση με αλλες χρονιες λαμβανοντας διαφορες παραμετρους υποψιν (μειωμενοι εισακτεοι, κοψιμο παιδιων απο δεικτη μαζασ, δυσκολια θεματων με εμφαση στη στατιστικη που εχει βαρυτητα) Και λογικα ειμαστε και οι τρεις μεσα γιατι οι περισσοτεροι εκει μεσα εχουν 18.700-18.800 μορια... Πολυ λιγοι εχουν απο 19 και πανω... Μακαρι να πετυχουμε ολοι... Καλη μας επιτυχια...

ΕΥΗ

Δημοσίευση από ΕΥΗ »

Μαριαααααα μη μασας ρεεεεεεεε... περνας με χιλιααααααα... πρωτη μπαινεισΕικόνα

maria

Δημοσίευση από maria »

Κοιτα οι αλλοι πιο κατω ποσα μορια εχουν βγαλει. Σχεδον 19.000 ... Παει την εχασα την αστυνομια... Δεν πειραζει. Παμε μαζι λογιστικη και χρηματοοικονομικη!Εικόνα

EYH

Δημοσίευση από EYH »

ΣΙΓΑ ΡΕ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΧΑΧΑΕικόνα

ΕΥΗ

Δημοσίευση από ΕΥΗ »

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΧΑΖΕΨΕΣ;Εικόνα
maria

Δημοσίευση από maria »

Οι πιθανοτητες να περασω ειναι ελαχιστες Εικόνα Ουτε με τις περσινες βασεις δν περναω. Φαντασου... Για οικονομικα με βλεπω ΕικόναΕικόναΕικόνα

ΕΥΗ

Δημοσίευση από ΕΥΗ »

Ετσι και αλλιως ουτε ο μακης σε προοριζει για μπατσινα! και μαζι να ειμαστε θα περναμε τελεια... !Εικόνα

maria

Δημοσίευση από maria »

Εικόνακατι θα ξερει ο μακης ΕικόναΕικόνα Ισως να ειναι ακι καλυτερα αν δεν περασω αστυνομια... Θα ειμαστε λογικα μαζι ΕικόναΕικόναΕικόνα super! Φευγω σε λιγο. Παω να φαω κατι γτ πεινασα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

ΕΥΗ

Δημοσίευση από ΕΥΗ »

Λα και εγω ψανω παραλληλα ασοεε πειραια. χαθηκα! αντε στο καλο και να προσεχεις!Εικόνα

ΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΑΡΗΣ »

Απο εντολους επιθυμω μονον ΣΣΑΣ, διοτι εχει επιπεδο, εχω 19.230 μορια και δεν τα θυσιαζω στην ΑΞ. ΑΣ Για Να τρεχω στις διαδηλωσεις, στα γηπεδα και να μαζευω λαθρομεταναστες, δεν το βλεπω για επαγγελμα με πανεπιστημιακο επιπεδο θα προτιμησω το παιδαγωγικο Να εχω και καποια εκτιμηση στην κοινωνια!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 6 επισκέπτες