Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) 2010
-
giota
Ναι βρε εννοειται... Αν μπορεσω θα σου αφησω αυριο... Αλλα αν με απποριψουν σιγουρα θα εχεις αυριο μνμ...
-
ΓιάννηςM_21
- Πολίτης

- Posts in topic: 1
Δινω στην ΣΣΑΣ απο 28/6 μεχρι 2/7 πκε... Παραλληλα ομως πρεπει να παω στις πκε της αστυνομιας που ειναι 1/7 μεχρι 3/7... Ξερει κανεις πως γινεται να αλλαΞω την ημερομινια της αστυνομιας διοτι ειναι αδυνατον να βρισκομαι και στα δυο ταυτοχρονα;(και τα δυο ειναι στη Θεσσαλονικη)
Παρε τηλεφωνο και ενημερωσου. Στη ΣΣΑΣ καλυτερα γιατι στην αστυνομια κοιμουνται ορθιοι.
-
TJohn
Καλημερα. Μπορει καποιος να μου πει τι ωρα περιπου τελεινουμε με τα αθληματα την τελευταια μερα των προκαταρκτικων εξετασεων;
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Οσοι δινουν τις ΠΚΕ στη ΣΜΥ οι υγειονομικες εξετασεις στην αθηνα ειναι?
Metellus έγραψε:Οσοι δινουν τις ΠΚΕ στη ΣΜΥ οι υγειονομικες εξετασεις στην αθηνα ειναι;
Οι ΠΚΕ γεινονται στο μερος που ειναι η σχολη αλλα για να εισαι σηγουρος παρε κανα τηλ. Στη σχολη
-
k a t e r i n a
- Λοχίας - Έφεδρος

Ξεκιναει κανενας αυριο τα πκε στη σσασ; 

-
biky
- Υποδεκανέας

οι ιατρικες εξετασεις ναι ειναι στην Αθηνα αλλα οι αθλητικες δοκιμασιες και τα ψυχοτεχνικα ειναι στην εδρα της σχολης δλδ στα Τρικαλα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!Metellus έγραψε:Οσοι δινουν τις ΠΚΕ στη ΣΜΥ οι υγειονομικες εξετασεις στην αθηνα ειναι;
-
Δέσποινα
Τί είναι το ΠΚΕ; Και μου είπαν κάποιοι πως πχ αν πιάσεις 20 στα αθλήματα παίρνεις 5.000 μόρια.Γίνεται να μου στείλεις link με την προκύρηξη της ΣΣΑΣ; Ευχαριστώ πολύ!

Οχι αυτο με τα μορια ειναι μονο στα τεφαα... ΠΚΕ=Προκαταρκτικες εξετασεις=Ψυχομετρικες+Υγειονομικες+Αθλητικες.
http://www.edugate.gr/content/egkyklios-prokirykseos-diagonismoy-epilogis-spoydaston-gia-1o-etos-ton-asei-assy-akadimaikoy
Σε βαζουν σε ενα κυλινδρο και ενα τυρακι μπροστα και τρεχεις μεχρι να φτασεις το τυρι... :P Εξετασεις ψυχολογικες, σωματικες και αθλητικες... Παρα πολλα γινονται, δες τα αναλογα φορουμσ!
-
AETOS
Ειναι κανεις που εδωσε φετος και περασε τις πκε με επιτυχια; αν υπαρχει καποιος ας απαντησει πως ειναι; δηλαδη ειναι απαιτητικοι στα αθληματα και στις υγειονομικες κοιτανε την καθε λεπτομερεια; θελω να πω αν καποιος εχει μυωπια η τιποτα αλλο απλο θα τον κοψουν; ρωταω για εναν ξαδερφο μου επειδη ενδιαφερεται. ευχαριστω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης