Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) 2010
Ναι βρε εννοειται... Αν μπορεσω θα σου αφησω αυριο... Αλλα αν με απποριψουν σιγουρα θα εχεις αυριο μνμ...
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Δινω στην ΣΣΑΣ απο 28/6 μεχρι 2/7 πκε... Παραλληλα ομως πρεπει να παω στις πκε της αστυνομιας που ειναι 1/7 μεχρι 3/7... Ξερει κανεις πως γινεται να αλλαΞω την ημερομινια της αστυνομιας διοτι ειναι αδυνατον να βρισκομαι και στα δυο ταυτοχρονα;(και τα δυο ειναι στη Θεσσαλονικη)
Παρε τηλεφωνο και ενημερωσου. Στη ΣΣΑΣ καλυτερα γιατι στην αστυνομια κοιμουνται ορθιοι.
Καλημερα. Μπορει καποιος να μου πει τι ωρα περιπου τελεινουμε με τα αθληματα την τελευταια μερα των προκαταρκτικων εξετασεων;
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Οσοι δινουν τις ΠΚΕ στη ΣΜΥ οι υγειονομικες εξετασεις στην αθηνα ειναι?
Metellus έγραψε:Οσοι δινουν τις ΠΚΕ στη ΣΜΥ οι υγειονομικες εξετασεις στην αθηνα ειναι;
Οι ΠΚΕ γεινονται στο μερος που ειναι η σχολη αλλα για να εισαι σηγουρος παρε κανα τηλ. Στη σχολη
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Ξεκιναει κανενας αυριο τα πκε στη σσασ; 

-
- Υποδεκανέας
οι ιατρικες εξετασεις ναι ειναι στην Αθηνα αλλα οι αθλητικες δοκιμασιες και τα ψυχοτεχνικα ειναι στην εδρα της σχολης δλδ στα Τρικαλα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!Metellus έγραψε:Οσοι δινουν τις ΠΚΕ στη ΣΜΥ οι υγειονομικες εξετασεις στην αθηνα ειναι;
Τί είναι το ΠΚΕ; Και μου είπαν κάποιοι πως πχ αν πιάσεις 20 στα αθλήματα παίρνεις 5.000 μόρια.Γίνεται να μου στείλεις link με την προκύρηξη της ΣΣΑΣ; Ευχαριστώ πολύ!

Οχι αυτο με τα μορια ειναι μονο στα τεφαα... ΠΚΕ=Προκαταρκτικες εξετασεις=Ψυχομετρικες+Υγειονομικες+Αθλητικες.
http://www.edugate.gr/content/egkyklios-prokirykseos-diagonismoy-epilogis-spoydaston-gia-1o-etos-ton-asei-assy-akadimaikoy
Σε βαζουν σε ενα κυλινδρο και ενα τυρακι μπροστα και τρεχεις μεχρι να φτασεις το τυρι... :P Εξετασεις ψυχολογικες, σωματικες και αθλητικες... Παρα πολλα γινονται, δες τα αναλογα φορουμσ!
Ειναι κανεις που εδωσε φετος και περασε τις πκε με επιτυχια; αν υπαρχει καποιος ας απαντησει πως ειναι; δηλαδη ειναι απαιτητικοι στα αθληματα και στις υγειονομικες κοιτανε την καθε λεπτομερεια; θελω να πω αν καποιος εχει μυωπια η τιποτα αλλο απλο θα τον κοψουν; ρωταω για εναν ξαδερφο μου επειδη ενδιαφερεται. ευχαριστω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες