Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
zeus

Δημοσίευση από zeus »

Στα αθληματα ειναι αυστηροι παιδες;

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αυστηροί αναλόγως πως το εννοείς. Δεν θα σε κόψουνε για 2 δευτερόλεπτα στο χιλιάρι.
ANNA3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ANNA3 »

Μηπως ακουσατε εν αλλαξαν κ τα αγωνισματα; Γιατι κ εγω εκει κοπηκα!
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

anna3 έγραψε:μηπως ακουσατε εν αλλαξαν κ τα αγωνισματα; γιατι κ εγω εκει κοπηκα!

φετος και εγω στα αθληματα κοπηκα. αλλα δεν νομιζω να μπηκε κατι. εκτος και αν αλλαξων τον χρονο πχ 100αρη η 1000αρη. αλλα ποτε δεν ξερεισ
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Ευχομαι να μπαινουν στο στρατο παιδια που το πιστευουν.ευχομαι οι ζηλιαρηδες κ τα κακα ανθρωπακια να σκανε απ το κακο τους αιωνια που δεν περασανε διοτι ζητουσαν μια θεση δημοσιου κ οχι στρατιωτικου...

ολους τους κακοβουλους να ξερετε οτι σας ειχα μεσα στα βαθη των παλιων μου υποδηματων! Σκαστε απ τη ζηλεια σας κουλες μοθλες κτλ...

τα καλα παιδια να συνεχισουν να προσπαθουν. Να μην σταματησουν κ να μην τα παρατησουν ποτε. Καλη επιτυχια σε οσους περασανε! Ααα κ ς αυτους πθ τα ξερουν ολα... Να πανε να... Γραψουνε εγκυκλοπαιδιες...

γραφω για τελευταια φορα στο φορουμ τελος για μενα. Εγω περασα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Καλή σταδιοδρομία ηλεκτρολόγε και θα καταλάβεις σύντομα ότι το πολεμικό ναυτικό δεν είναι παιδική χαρά Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

NIKH.21 έγραψε:
anna3 έγραψε:μηπως ακουσατε εν αλλαξαν κ τα αγωνισματα; Γιατι κ εγω εκει κοπηκα!

φετος και εγω στα αθληματα κοπηκα. Αλλα δεν νομιζω να μπηκε κατι. Εκτος και αν αλλαξων τον χρονο πχ 100αρη η 1000αρη. Αλλα ποτε δεν ξερεισ
τι χρονο εκανες και κοπηκες?
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Δημοσίευση από ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ »

Σωστός ο Αρχιλοχίας αλλά θα πρέπει να μην θεωρούμε και δεδομένο ως εύκολα τα αθλήματα, δεν αναφέρθηκε πουθενά. Πόσοι μπορούνε να τα καταφέρουνε εάν υπάρξει μία γραμμή από το Αρχηγείο Ε. Α. Να τηρηθούν επ ακριβώς τα όρια των αθλημάτων όπως αυτά αναφέρονται στην προκήρυξη;(μην ξεχνάμε ότι τα αθλήματα είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την πρόσληψη υπαλλήλων στα Σώματα Ασφαλείας των ανεπτυγμένων κρατών παγκοσμίως)
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από valantis315 »

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ έγραψε:Σωστός ο Αρχιλοχίας αλλά θα πρέπει να μην θεωρούμε και δεδομένο ως εύκολα τα αθλήματα, δεν αναφέρθηκε πουθενά. Πόσοι μπορούνε να τα καταφέρουνε εάν υπάρξει μία γραμμή από το Αρχηγείο Ε. Α. Να τηρηθούν επ ακριβώς τα όρια των αθλημάτων όπως αυτά αναφέρονται στην προκήρυξη;(μην ξεχνάμε ότι τα αθλήματα είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την πρόσληψη υπαλλήλων στα Σώματα Ασφαλείας των ανεπτυγμένων κρατών παγκοσμίως)

Αν αναλογιστείς οτι οι περισσότεροι απο εδω μέσα που θα κάνουν τα χαρτια τους ειναι πρωην ειδικοδυναμιτες τα αθληματα σε αυτα τα επιπεδα που ειναι σημερα, θα ειναι παιχνιδακι...
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από TasosOPC »

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ έγραψε:Σωστός ο Αρχιλοχίας αλλά θα πρέπει να μην θεωρούμε και δεδομένο ως εύκολα τα αθλήματα, δεν αναφέρθηκε πουθενά. Πόσοι μπορούνε να τα καταφέρουνε εάν υπάρξει μία γραμμή από το Αρχηγείο Ε. Α. Να τηρηθούν επ ακριβώς τα όρια των αθλημάτων όπως αυτά αναφέρονται στην προκήρυξη;(μην ξεχνάμε ότι τα αθλήματα είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την πρόσληψη υπαλλήλων στα Σώματα Ασφαλείας των ανεπτυγμένων κρατών παγκοσμίως)

Αν υπάρχει ανοχή στα αθλήματα είναι ανοχή 2-3 δευτερολέπτων στο χιλιόμετρο. Δεν έχω ακούσει περιστατικά να περνάει υποψήφιος περπατώντας. Πάντως αν κάποιος μπορεί να κάνει 100 μέτρα σε 4.23" ή 4.25", με λίγη προπόνηση θα μπορέσει να το καταφέρει το 4.20". Άλλωστε δεν μιλάμε για πρωταθλητισμό αλλά για εφικτά αποτελέσματα που καταφέρνει κανείς (ανεξαρτήτως φύλου και σωματότυπου) με ένα μήνα σοβαρή προπόνηση.

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Δημοσίευση από ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ »

Αν κάποιος κάνει όμως 4.21' είναι απαράδεκτο να περάσει. Αν υπάρχει ανοχή έστω και ενός δευτερολέπτου τότε θα πρέπει να υπάρχει και ανοχή στον υποψήφιο με ύψος 1.69.

Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από TasosOPC »

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ έγραψε:Αν κάποιος κάνει όμως 4.21' είναι απαράδεκτο να περάσει. Αν υπάρχει ανοχή έστω και ενός δευτερολέπτου τότε θα πρέπει να υπάρχει και ανοχή στον υποψήφιο με ύψος 1.69.

Στο χέρι του καθενός Είναι να καταγγείλει ανάλογα περιστατικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες