Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2010)
Στα αθληματα ειναι αυστηροι παιδες;
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Αυστηροί αναλόγως πως το εννοείς. Δεν θα σε κόψουνε για 2 δευτερόλεπτα στο χιλιάρι.
Μηπως ακουσατε εν αλλαξαν κ τα αγωνισματα; Γιατι κ εγω εκει κοπηκα!
anna3 έγραψε:μηπως ακουσατε εν αλλαξαν κ τα αγωνισματα; γιατι κ εγω εκει κοπηκα!
φετος και εγω στα αθληματα κοπηκα. αλλα δεν νομιζω να μπηκε κατι. εκτος και αν αλλαξων τον χρονο πχ 100αρη η 1000αρη. αλλα ποτε δεν ξερεισ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Ευχομαι να μπαινουν στο στρατο παιδια που το πιστευουν.ευχομαι οι ζηλιαρηδες κ τα κακα ανθρωπακια να σκανε απ το κακο τους αιωνια που δεν περασανε διοτι ζητουσαν μια θεση δημοσιου κ οχι στρατιωτικου...
ολους τους κακοβουλους να ξερετε οτι σας ειχα μεσα στα βαθη των παλιων μου υποδηματων! Σκαστε απ τη ζηλεια σας κουλες μοθλες κτλ...
τα καλα παιδια να συνεχισουν να προσπαθουν. Να μην σταματησουν κ να μην τα παρατησουν ποτε. Καλη επιτυχια σε οσους περασανε! Ααα κ ς αυτους πθ τα ξερουν ολα... Να πανε να... Γραψουνε εγκυκλοπαιδιες...
γραφω για τελευταια φορα στο φορουμ τελος για μενα. Εγω περασα
ολους τους κακοβουλους να ξερετε οτι σας ειχα μεσα στα βαθη των παλιων μου υποδηματων! Σκαστε απ τη ζηλεια σας κουλες μοθλες κτλ...
τα καλα παιδια να συνεχισουν να προσπαθουν. Να μην σταματησουν κ να μην τα παρατησουν ποτε. Καλη επιτυχια σε οσους περασανε! Ααα κ ς αυτους πθ τα ξερουν ολα... Να πανε να... Γραψουνε εγκυκλοπαιδιες...
γραφω για τελευταια φορα στο φορουμ τελος για μενα. Εγω περασα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Καλή σταδιοδρομία ηλεκτρολόγε και θα καταλάβεις σύντομα ότι το πολεμικό ναυτικό δεν είναι παιδική χαρά 

- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
τι χρονο εκανες και κοπηκες?NIKH.21 έγραψε:anna3 έγραψε:μηπως ακουσατε εν αλλαξαν κ τα αγωνισματα; Γιατι κ εγω εκει κοπηκα!
φετος και εγω στα αθληματα κοπηκα. Αλλα δεν νομιζω να μπηκε κατι. Εκτος και αν αλλαξων τον χρονο πχ 100αρη η 1000αρη. Αλλα ποτε δεν ξερεισ
Σωστός ο Αρχιλοχίας αλλά θα πρέπει να μην θεωρούμε και δεδομένο ως εύκολα τα αθλήματα, δεν αναφέρθηκε πουθενά. Πόσοι μπορούνε να τα καταφέρουνε εάν υπάρξει μία γραμμή από το Αρχηγείο Ε. Α. Να τηρηθούν επ ακριβώς τα όρια των αθλημάτων όπως αυτά αναφέρονται στην προκήρυξη;(μην ξεχνάμε ότι τα αθλήματα είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την πρόσληψη υπαλλήλων στα Σώματα Ασφαλείας των ανεπτυγμένων κρατών παγκοσμίως)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ έγραψε:Σωστός ο Αρχιλοχίας αλλά θα πρέπει να μην θεωρούμε και δεδομένο ως εύκολα τα αθλήματα, δεν αναφέρθηκε πουθενά. Πόσοι μπορούνε να τα καταφέρουνε εάν υπάρξει μία γραμμή από το Αρχηγείο Ε. Α. Να τηρηθούν επ ακριβώς τα όρια των αθλημάτων όπως αυτά αναφέρονται στην προκήρυξη;(μην ξεχνάμε ότι τα αθλήματα είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την πρόσληψη υπαλλήλων στα Σώματα Ασφαλείας των ανεπτυγμένων κρατών παγκοσμίως)
Αν αναλογιστείς οτι οι περισσότεροι απο εδω μέσα που θα κάνουν τα χαρτια τους ειναι πρωην ειδικοδυναμιτες τα αθληματα σε αυτα τα επιπεδα που ειναι σημερα, θα ειναι παιχνιδακι...
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ έγραψε:Σωστός ο Αρχιλοχίας αλλά θα πρέπει να μην θεωρούμε και δεδομένο ως εύκολα τα αθλήματα, δεν αναφέρθηκε πουθενά. Πόσοι μπορούνε να τα καταφέρουνε εάν υπάρξει μία γραμμή από το Αρχηγείο Ε. Α. Να τηρηθούν επ ακριβώς τα όρια των αθλημάτων όπως αυτά αναφέρονται στην προκήρυξη;(μην ξεχνάμε ότι τα αθλήματα είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την πρόσληψη υπαλλήλων στα Σώματα Ασφαλείας των ανεπτυγμένων κρατών παγκοσμίως)
Αν υπάρχει ανοχή στα αθλήματα είναι ανοχή 2-3 δευτερολέπτων στο χιλιόμετρο. Δεν έχω ακούσει περιστατικά να περνάει υποψήφιος περπατώντας. Πάντως αν κάποιος μπορεί να κάνει 100 μέτρα σε 4.23" ή 4.25", με λίγη προπόνηση θα μπορέσει να το καταφέρει το 4.20". Άλλωστε δεν μιλάμε για πρωταθλητισμό αλλά για εφικτά αποτελέσματα που καταφέρνει κανείς (ανεξαρτήτως φύλου και σωματότυπου) με ένα μήνα σοβαρή προπόνηση.
Αν κάποιος κάνει όμως 4.21' είναι απαράδεκτο να περάσει. Αν υπάρχει ανοχή έστω και ενός δευτερολέπτου τότε θα πρέπει να υπάρχει και ανοχή στον υποψήφιο με ύψος 1.69.
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ έγραψε:Αν κάποιος κάνει όμως 4.21' είναι απαράδεκτο να περάσει. Αν υπάρχει ανοχή έστω και ενός δευτερολέπτου τότε θα πρέπει να υπάρχει και ανοχή στον υποψήφιο με ύψος 1.69.
Στο χέρι του καθενός Είναι να καταγγείλει ανάλογα περιστατικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες