Ν.Β. Κανελόπουλος

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

ασε θα κανω κ προταση στον δημιουργο του φορουμ (για τους εποπ τουλαχιστον) να φτανει ο βαθμος μεχρι αρχιλοχια διοτι εχει γεμισει το φορουμ με στρατηγους κ την ψωνιζουν ασχημα

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Μπα προτιμω σμηνιας, θα μου καουν οι μπριζολες
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ν.Β. Κανελόπουλος

ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Μπα προτιμω σμηνιας, θα μου καουν οι μπριζολες
τρεχα γιατι θα καουνε

nickthecooker
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12
Επάγγελμα: μαγειρας

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από nickthecooker »

Ηλεκτρολογε λαιτ με σχεση τα αλλα σωματα αλλα και παλι αυτο ειναι σχετικο δεν πας να ξυνεσαι και να σε πληρωνουν δεν εισαι φανταρος εχουν καποιες απαιτησεις απο εσενα οπως και εσυ απο αυτους ολοι για ενα σκοπο και ο καθενας για τους δικους του λογους! Μην παρεξηγεις εξαλλου μεσα μαζι θα ειμαστε στα καλα και στα δυσκολα μαζι θα τρωμε και θα κοιμομαστε! Και κατι ακομα ελπιζω μεσα να γνωριστουμε ολοι εδω νωρις γιατι Οι πρωτες μερες χωρις την κορη και την γυναικα θα ειναι απαλευτες καλη καταταξη να εχομε ολοι το ΣΚ καυτετο καντε οτι πραγματικα γουσταρετε να το ευχαριστηθειτε τωρα θα μου πειτε ρε νικο εσενα περιμεναμε να μας το πεις οκ απλα το αναφερω ((((((((((((Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ)))))))))))

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από Greek_Army »

HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:Τιποτα δεν θα γινει το ναυτικοηταν ειναι κ θα ειναι light κατασταση

ναι. Για να κάνεις την θητεία σου. Όχι να είσαι εποπ. Τελοσπάντων.
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 51

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από kostaslou »

Ρε γτ πλακωνεστε; Ολοι ειχαμε εναν σκοπο, να μπουμε στο ναυτικο! Τωρα αν ο milou ειναι εκπαιδευτης... Δν το ξερεις ηλεκτρολογε! Για ***** τσακωνεστε ρε ***** το. Ο ανθρωπος μπηκε απλα χωρις τσαμπουκαδες κτλ για να μας βοηθησει! Και το ναυτικο δν ειναι καθολου light. Οπως ειπε και ΓΜΑΚ μονο σαν ναυτης ειναι χαλαρα, σαν επ. Οπ κολαση! Θα το καταλαβεις ηλεκτρολογος. Και προς θεου δν σου κανω τον εξυπνο αλλα ουτε και τον πονηρο! Μια οικογενεια θα ειμαστε σε 2 μερες. Ηρεμια λιγο
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ν.Β. Κανελόπουλος

Νικο κοστα καλησπερα

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ν.Β. Κανελόπουλος

nickthecooker έγραψε:Ηλεκτρολογε λαιτ με σχεση τα αλλα σωματα αλλα και παλι αυτο ειναι σχετικο δεν πας να ξυνεσαι και να σε πληρωνουν δεν εισαι φανταρος εχουν καποιες απαιτησεις απο εσενα οπως και εσυ απο αυτους ολοι για ενα σκοπο και ο καθενας για τους δικους του λογους! Μην παρεξηγεις εξαλλου μεσα μαζι θα ειμαστε στα καλα και στα δυσκολα μαζι θα τρωμε και θα κοιμομαστε! Και κατι ακομα ελπιζω μεσα να γνωριστουμε ολοι εδω νωρις γιατι Οι πρωτες μερες χωρις την κορη και την γυναικα θα ειναι απαλευτες καλη καταταξη να εχομε ολοι το ΣΚ καυτετο καντε οτι πραγματικα γουσταρετε να το ευχαριστηθειτε τωρα θα μου πειτε ρε νικο εσενα περιμεναμε να μας το πεις οκ απλα το αναφερω ((((((((((((Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ)))))))))))

εχεις απολυτο δικιο φιλε μου

kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ν.Β. Κανελόπουλος

Καλησπερα!
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ν.Β. Κανελόπουλος

kostaslou έγραψε:Ρε γτ πλακωνεστε; Ολοι ειχαμε εναν σκοπο, να μπουμε στο ναυτικο! Τωρα αν ο milou ειναι εκπαιδευτης... Δν το ξερεις ηλεκτρολογε! Για #@^&@! Τσακωνεστε ρε #@^&@! Το. Ο ανθρωπος μπηκε απλα χωρις τσαμπουκαδες κτλ για να μας βοηθησει! Και το ναυτικο δν ειναι καθολου light. Οπως ειπε και ΓΜΑΚ μονο σαν ναυτης ειναι χαλαρα, σαν επ. Οπ κολαση! Θα το καταλαβεις ηλεκτρολογος. Και προς θεου δν σου κανω τον εξυπνο αλλα ουτε και τον πονηρο! Μια οικογενεια θα ειμαστε σε 2 μερες. Ηρεμια λιγο
ναι ρε φιλε σωστος εισαι του Μιλου ζητησα συγνωμη οποιος κ να ναι απλα η πηγη μου απο μεσα οτι εκπεδευτες ειναι κελευστες κ πανω οχι εποπ αλλα τι να πω...

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ν.Β. Κανελόπουλος

kostaslou έγραψε:Καλησπερα!
ελα ρε αυριο κ μπηκαμε

milou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Ν.Β. Κανελόπουλος

Δημοσίευση από milou »

HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:
milou έγραψε:
koula έγραψε:Ο ηλεκτρολογος ειναι ο 4 στην ειδικοτητα του με 670 μορια. Το δηλωσε αυτος στο φορουμ. Μπορεις να δεις το ονομα του απο τη λιστα επιτυχωντων απο το σαιτ του ναυτικου. Καλο θα ηταν να γνωριστειτε μεσα δε νομιζεις μιλου;
Συμφωνω απολυτωςΕικόνα

εδω υπονοειται η απειλη οκ μιλου;

τελοςπαντων συγνωμη κ απο μενα

ΧΑ ΧΑ. Εχεις δικιο. Οντως φαινεται σαν απειλη. Εμενα ομως ουτε που πηγε το μυαλο μου εκει. Οτι θα γνωριστουμε μεσα εννοω να πιουμε καφεδακι και οχι τιποτα αλλο. Εδω δεν εχω ενοχλήσει σε τοσες προπαιδευσεις ναυτες και θα ενοχλησω μελλοντικους συναδελφους; Ελεος. Μου φαινεται επεσα στην παγιδα της ΚουλαςΕικόνα

kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ν.Β. Κανελόπουλος

HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:
kostaslou έγραψε:Ρε γτ πλακωνεστε; Ολοι ειχαμε εναν σκοπο, να μπουμε στο ναυτικο! Τωρα αν ο milou ειναι εκπαιδευτης... Δν το ξερεις ηλεκτρολογε! Για ***** Τσακωνεστε ρε ***** Το. Ο ανθρωπος μπηκε απλα χωρις τσαμπουκαδες κτλ για να μας βοηθησει! Και το ναυτικο δν ειναι καθολου light. Οπως ειπε και ΓΜΑΚ μονο σαν ναυτης ειναι χαλαρα, σαν επ. Οπ κολαση! Θα το καταλαβεις ηλεκτρολογος. Και προς θεου δν σου κανω τον εξυπνο αλλα ουτε και τον πονηρο! Μια οικογενεια θα ειμαστε σε 2 μερες. Ηρεμια λιγο
ναι ρε φιλε σωστος εισαι του Μιλου ζητησα συγνωμη οποιος κ να ναι απλα η πηγη μου απο μεσα οτι εκπεδευτες ειναι κελευστες κ πανω οχι εποπ αλλα τι να πω...

ο τυπος μπορει να ειναι επ. Οπ κελευστης! Εχει λεει εκπαιδευση 2 σειρες επ. Οπ
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ν.Β. Κανελόπουλος

Σε 2 μερουλες μεσαααααααααααααααααα
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ν.Β. Κανελόπουλος

milou έγραψε:
HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:
milou έγραψε:
koula έγραψε:Ο ηλεκτρολογος ειναι ο 4 στην ειδικοτητα του με 670 μορια. Το δηλωσε αυτος στο φορουμ. Μπορεις να δεις το ονομα του απο τη λιστα επιτυχωντων απο το σαιτ του ναυτικου. Καλο θα ηταν να γνωριστειτε μεσα δε νομιζεις μιλου;
Συμφωνω απολυτωςΕικόνα

εδω υπονοειται η απειλη οκ μιλου;

τελοςπαντων συγνωμη κ απο μενα

ΧΑ ΧΑ. Εχεις δικιο. Οντως φαινεται σαν απειλη. Εμενα ομως ουτε που πηγε το μυαλο μου εκει. Οτι θα γνωριστουμε μεσα εννοω να πιουμε καφεδακι και οχι τιποτα αλλο. Εδω δεν εχω ενοχλήσει σε τοσες προπαιδευσεις ναυτες και θα ενοχλησω μελλοντικους συναδελφους; Ελεος. Μου φαινεται επεσα στην παγιδα της ΚουλαςΕικόνα

εχω συγγενη μεσα στον κανελλοπουλο κ μ ειπε οτι εκπεδευτες κελευστες κ πανω οχι εποπ για να σου απαντησω Γιατι δεν σε πιστεψα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης